Puppy Albert

I dag passer jeg lækre lille Albert igen. Og i den anledning smutter vi til Hornbæk og besøger mine forældre i deres sommerhus. Må se om jeg kan lokke Albert med ud at svømme… hundesvømme…

Billederne er fra sidste uge, hvor jeg hang ud med Albert og hans moar i Kongens Have :)

I’m dogsitting handsome little Albert today :)

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Som sagt tidligere, så er Albert allerede elskværdig. Tænk at de engang har været så små. Han er herlig, og dit indlæg has just made my day!!! God tur og rigtig rigtig god fornøjelse med ham i dag:)Chris

  2. Det er jo den sødeste hund i verden, har altid ville have gravhund…ihhh mon jeg alligevel skulle prøve at overtale min udlejer til at jeg måtte få en hund, bare en lille bitte en (for det er Albert jo f.eks.)

  3. ih hvor dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste der er vild med hundehvalpe (hmm… og så igen hvem er egentlig ikke det…) og lige så begejstrede som jeg.Ja Albert er altså noget af det sødeste og vi havde en dejlig tur i sommerhus :D