Greenhouse


Den efterhånden noget afpillede orkide på nederste billede har været eneplante her på matriklen i al for lang tid og det blev der gjort noget ved i onsdags. Ind flyttede chiliplante, krydderurter, hortensia, afskårne solsikker og en lillebitte plante/blomst/dims/ting. Synes det er mægtig hyggeligt og pænt. Og så for under 150 kr. for hele herligheden, er det en fin måde at få lidt nyt liv i indretningskludene.

Nu vil jeg hoppe ned på min elskede strand og løbe en tur og bade.
‘Healthy august’ (ugh, hader at jeg kom til at kalde det, det) går i øvrigt strygende her, pånær en lille afstikker til La Glace i godt selskab i går. Men den slags skal der også være plads til i min verden.
Resten af dagen skal jeg lege domestic godess, da jeg skal have gæster i aften. Tænker lidt i hel kylling med citron og rosmarin, alternativt lam med abrikoser, kikærtesalat med mynte, gulerod og agurk og noget mere jeg ikke er kommet på endnu. Og så en giga pavlova til dessert med masser af friske bær.

Just got a bunch of herbs and flowers the other day. I adore the sunflowers and they’re so cheap at the moment (at least here in Denmark).b

(Visited 260 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. hihi.. den lillebitte plante-blomst-ting hedder en kalanchöe.. eller i blomstermunde "brændende krælighed".. hav en dejlig dag :)

  2. hihi.. den lillebitte plante-blomst-ting hedder en kalanchöe.. eller i blomstermunde "brændende krælighed".. hav en dejlig dag :)

  3. Herhjemme har jeg altid en buket blomster, for det gør ikke så meget at der et lidt hundehår og en nullermand, hvis der bar er smukke blomster- levende planter har jeg dog ikke så stort held med:)Dine gæster bliver helt sikkert mætte og tilfredse med den menu, uhm…Jeg elsker sån en hel, langtidsstegt kylling med masser af grønt tilbehør…

  4. Har du købt alle planterne/blomsterne i den på Lyongade? Jeg synes det er svært at finde ordentlige krydderurter herinde i København, når man ikke rigtig er i nærheden af nogen planteskole.

  5. Jep, det har jeg. Ved ikke om jeg synes det er verdens bedste plantebiks, men man kan være heldig at finde fine ting og så er de nogenlunde rimelige mht. priser. I al tilfælde i forhold til de mere fancy blomsterhandlere.Men ellers er der jo planteskoler lidt længere ude på Amager :)