I’m reading – To all the amazing Emilys out there


Jeg har lige genlæst Emily Dickinsons fantastiske digtsamling The World in a Frame og tænkte at jeg i den forbindelse ville lave en lille hyldest af nogle fantastiske Emily’er. Emily Brontë er en anden favorit og hendes Stormfulde Højder er en af mine yndlingsklassikere. Dyster og ulykkelig kærlighed, når det er allerbedst. Apropos det dystre findes der også en tegnet Emily: Emily the Strange og hun er lidt af en mystisk og surmulende emo, men afgjort værd at stifte bekendtskab med. Smukke og seje Emily Blunt er på forsiden af denne måneds britisk Elle og sidst men ikke mindst får I lige Baby Woodrose’s lækre sang med den mundrette titel Emily.

Vi er jo ikke så mange herhjemme, men måske der er en Emily eller to blandt jer?
Uanset hvad vil jeg ønske jer alle en fabelagtig dag. Min står på uni hele eftermiddagen og familiemiddag i aften :)

Just a tiny tribute to some of the amazing Emilys: Emily Dickinson, Emily Brontë, Emily the Strange and Emily Blunt. And Baby Woodrose’s song Emily.

(Visited 159 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer