Fint skandinavisk hår søgesSom skrevet i fredags, fik jeg en flot goodiebag med en masse produkter til Tressemmé frokosten i onsdags. Dem vil jeg gerne udlodde til en af jer, da jeg hverken har synderligt brug for mere volumen i det uregerlige Ronja Røverdatter-hår og ej heller er den mest fair at teste produkterne på.

For at deltage skal du blot smutte ind på bloggens Facebook-side og smide en kommentar, om hvorfor du og dit hår har brug for mere volumen inden på torsdag kl. 20.00. 
Der er syv produkter, shampoo, balsam og masser af styling, og en rundbørste.
Tænker det er sjovest hvis ‘vinderen’ prøver og tester produkterne og siden vender tilbage med en anmeldelse til mig, som jeg kan poste på bloggen. Så det håber jeg I er klar på :)

A little give away, only for the danish readers, sorry…

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer