my puppy

Her er hun så min lille hvalpepige. 5 uger gammel og med fregner på næsen. Glæder mig til om 3 uger, når hun skal med hjem <3

My tiny puppy girl, 5 weeks old, freckles and all. In three weeks she’s coming to live with us. Can’t wait <3

(Visited 478 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

45 Kommentarer

 1. Hvor er hun bare kær Emily! Forstår godt du ikke kan vente.
  Jeg var til et rigtig godt arrangement i weekenden i Ørestaden hvor man kunne prøve forskellige træningsformer med sin hund. Det var DKK der havde arrangeret det mener jeg.
  Jeg prøvede Rally med Cookie og hun var bare vild med det! Kender du til Rally? Håber jeg kan finde et sted hvor vi kan gå til det, så giv gerne lyd hvis du kender et sted i Kbhs området.

  1. Jeg er desværre ikke så bekendt med hvor de tilbyder rally-træning, men giver dig helt ret i at det er sjovt og et godt alternativ til almindelig lydighed! Og hvor er Cookie et sødt navn :)

 2. nååå åhh nej altså (positivt ment), alle omkring mig får søde hunnier…
  Venter spændt på om vi får vores ønske opfyldt på generalforsamlingen i andelsforeningen, der hedder noget lignende;
  Pia´s højeste ønske er at få hund, så nu skal reglerne ændres i foreningen…basta!

  Desværre er chancerne minimale, så vil bare nyde din hunde-lykke, og glæde mig til at se den lille vokse sig stor og fin:O)

  Rigtig dejlig dag <3

 3. Nårh hvor er hun sød! Jeg er selv helt fantastisk hundeskruk, så ville ønske det var mig hun flyttede ind hos!
  – Apropos hunde, har du så set at Kay Boyesens træ gravhund er blevet relanceret? (Kan huske at du også er vild med hans abe) tror den skal stå og pynte herhjemme som en lille trøst. :)

 4. NEEEEEEJ HVOR ER HUN SKØN
  ej jeg elsker små hunde hvalpe. jeg har selv hund og ved derfor at de bringer så meget glæde og lykke i ens liv. det er bare det bedste at komme hjem efter en dum dag også er der en lille glad skurk der bare bringer en i det bedste humor. ej tusinde gange tillykke med hende, når i altså får hende hjem.

  hilsen Julie ;-))

 5. Hvor er hun lækker. Hvis det ikke var fordi jeg havde hundefobi og forbud mod kæledyr (hvad de ikke ved om mit lille piggedyr, har de ikke ondt af), så havde jeg hapset hende :)

 6. ÅH HVOR ER HUN KÆR!! Jeg vil så gerne have en hund, godt nok en fransk bulldog, men altså det er jo dyrt og krævende og man skal kunne give den 110%. Jeg kan ikke fordrage folk der får hund og så går de aldrig med den eller noget, også selvom den har mulighed for at løbe ud i haven, det er jo ikke nok :)

  Nå men det var lige et sidespor, hun er fantastisk, jeg glæder mig til at se mere til hende!

 7. Hvor er hun fantastisk! Jeg husker så godt følelsen af endelig at have fundet den lille hvalp og så at skulle vente i maaange uger. Men så er det også bare helt vidunderligt, når man endelig får det lille pus med hjem :)

 8. hold nu k.. hvor er hun cute, jaaaamen jeg var lige nødt til at vise billedet af hende til børnene på mit arbejde..
  glæder mig til at se en masse billeder af hende
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

 9. Nei, hvor er den bare nuser!!! Ville ønske det var mig der snart skulle ha sådan en lille stykke af himlen (arh, måske lidt overdrevet, men tæt på;)) Go’ ventetid herfra :D
  Knus

 10. Nå hvor er hun sød. Dejligt med så meget hunde blogging, nu hvor både du og Trine fra Presenting blogger om hvalpe. Derudover har mine svigerforældre hentet deres nye hvalp i onsdags, så bliver selv mere og mere hunde skurk :)

 11. Åh… hvor er hun sød den lille hunde baby lady. Lige til at spise med bedårende hunde øjne, en lille fin næse, søde hvalpe poter og blød pels ;). Glæder mig til at se mange flere billeder i fremtiden – er sikker på, at hun får det fantastisk hjemme hos dig!

 12. Den ordrette lyd der kom ud af min mund, da jeg så denne utroligt nuttede hvalp:
  “Aaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwrrrrr!”

  Hvor er hun dejlig. Jeg har selv en Samojede Spids, en stor, hvid slædehund med uoverkommeligt meget pels, ved navn Diego. Han er skør, elsker at hoppe op på mine veninder, spiser gulerødder, og gør sindssygt meget når han er glad. Det kan være så sjovt at have en hund. Håber at din hundedame viser sig at være en sød og nem lille hundevuf.

  Kram,
  – Carrie