pretty stella

Pics Appolinas

Er helt ærgerlig over at jeg ikke skal holde fødselsdag efter at have set denne smukke kage (via Carolines Mode i morges), der højst sandsynligt også er lige efter min næse smagsmæssigt, da den er en rigtig citrusbombe. Og så ovenikøbet inspireret af Stella McCartneys smukke citrusprint. Jamen Halleluja altså, kan det blive meget bedre? Og mon ikke jeg kan finde en anden anledning til at bage den snarest? Ellers må jeg jo også bare holde post-fødselsdag ;)

Kagen er kreeret af bloggeren Apollina, som jeg ikke kendte førhen, men hendes blog, der primært er en blanding af kage og mode, er afgjort et besøg værd, så hermed også et lille fredagsblogtip.

Opskriften på kagen er lige her.

I’m craving this beautiful cake by Apollina right now. Such a pretty Stella McCartney inspired citrus bomb.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Den er fantastisk. Virkelig godt fundet på. Jeg overvejer også en anledning. Og gerne en anledning hvor der er modebevidste kvinder med.

  2. Man kan da sagtens holde post-fødselsdag :) Det gør jeg, da alle folk alligevel er ude at rejse (inkl mig selv) på min fødselsdag. Jeg har fødselsdag i morgen ligesom dig. Tror jeg holder fest i september eller oktober. Lidt fjollet, men så er jeg sikker på at mange flere kan komme. Gider ikke alle de afbud… :)

  3. Wauw, en flot og lækker kage. Den skal jeg HELT sikkert forsøge at bage. Mmm citrus…! (og man må gerne sprede sin fødselsdag over flere dag eller holde den på et senere tidspunkt.)

  4. Har bagt den idag! Den er nu lidt besværlig, især det der inden i som jeg sad og piskede i, i en halv time, og som så viste sig stadig at være for tynd, da det skulle på kagen:( æv, men den blev nu meget køn alligevel, og tror også stadig at den smager dejligt! 0:)