blogtip: heart with companion

En af mine yndlingsblogs og den blog jeg har fulgt gennem længst tid og mest trofast er Heart with Companion. Tora og Scott, der har bloggen (selvom det nu er Tora, der er flittigst til at blogge), er ikke bare ualmindeligt dygtige til at tage billeder, både teknisk og med sans for motivet, de skriver også små tænksomme og finurlige bidder ned omkring hvad de nu har oplevet eller går og tænker over. Bloggen er en herlig blanding af hverdagsglimt og rejsesnapshots og indkapsler sit helt eget og fabelagtige lille univers.

Heart with Companion is one of my favorite blogs.

(Visited 239 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hej Emily.

    Jeg skriver til dig, fordi jeg kom til at tænke på, om du havde hørt om det koncept Cofoco kører her i sommerferien? Det der hedder SPIS. Tænkte bare, at du jo er et rigtigt madøre, så det kunne evt. interessere dig.
    Jeg har allerede besøgt 3 af deres restauranter og skal på Scarpetta i aften til 5 retter for 135 kr. :)

    Bare et lille tip du højst sandsynligt godt kender til.

  2. Tak for tippet, det er en rigtig fin blog. Og helt klart fantastiske billeder som bare e rigtig rare at kigge på :-D