salgsbloggen opdateret

spring4

sun2Jeg har netop ryddet op i mit klædeskab og derfor opdateret salgsbloggen (du kan også finde den under ‘Salgsblog/shop’ i menubaren) med masser af godter!! Der er både oldies but goodies og næsten nye ting jeg lige har vist i ‘dagens’-indlæg. Fik opdateret biksen med så mange ting at det fylder 2 sider, så husk endelig at bladre :)

Happy shopping ladies!

Husk at læse handelsbetingelserne inden du byder.

Og wow hvor føles det altså rart, selvom det også er lidt bittersødt det der med at rydde op i skabet. For hvis jeg skal være helt ærlig så beholdt jeg helst det hele. Er en samler af rang og hvis ikke det var fordi jeg delte mine 45 kvadratmeter med en mand og en hund (og af og til købte nye ting, ahem), så var der nok ikke noget der skulle videre. Eller hvis jeg boede på et gods. Eller havde mit eget land. Eller noget andet i den dur ;)

(Visited 247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Det er vel nok ærgerligt, at jeg ikke kan hoppe i en str. 36 med alle de fine sager :-)
  Som skrevet før, så er du min favorit blogger. Særligt pga dine altid pæne billeder,fine skrivestil, men også den gode tone der altid er herinde.
  Kunne godt tænke mig at vide, om du nogensinde har været udsat for negative kommentarer på din blog ?

 2. Øv, at jeg heller ikke lige kan klemme mig ned i en-to str. mindre, for så havde jeg købt mig fattig i dine ting, så det kan egentlig være meget heldigt, at jeg ikke kan passe det. :) haha

 3. Hej :)

  Jeg veksler lidt mellem 36 og 38 – jeg ville bare høre om du så tror jeg ville kunne passe en af dine kjoler? Tænker på den blomstrede topshop kjole :)

  Simone

  1. Det skulle jeg mene, men vær opmærksom på at den er meget kort ;)
   Nederdelene med høj talje kan det dog være er lidt for små, da de er ret smalle/stramme i livet…

 4. jeg stemmer for køb af gods – jeg chipper gerne ind, hvis du kører Pioneer Woman stilen (og hvis jeg må bo der, når jeg er i Danmark)..

 5. Jeg kender det alt for godt, jeg smider næsten aldrig tøj ud for kan bare ikke give slip. Jeg tænker altid at jeg nok liiiige kan bruge det engang hvor jeg bla bla bla.. Haha..

  Havde faktisk ikke lagt mærke til din salgsblog før nu i det her indlæg, og der er da mange fine ting. Men er i udlandet, så det må nok vente ;-)

 6. Er lidt forelsket i din sennepfarvede cardigan, men eftersom den er solgt så jeg lige lidt ekstra på dine ruskindsshorts. Synes virkelig de er fine! Vil lige se på det :-)
  – En meget fin salgsblog du har, med meget flot tøj!