blogtip: laurenconrad.com

Vidste I at frøken Conrad har en blog? Jeg vidste at hun af og til bidrager til The Beauty Derpartment, som jeg tidligere har tippet om, men at hun har sin egen blog med tilhørende forum for LC-diciple var nyt for mig indtil i går. På laurenconrad.com deler Lauren stil-, indretnings-, diæt- og skønhedstips og selvom der findes mange (og bedre) blogs om de emner, så er jeg altså så stor en LC fan (The Hills var min secret shame i mange år), at jeg gerne vil høre hvad min all time favorite reality stjerne synes om dette og hint. For Lauren er så pæn og sød (altså efter hun har lagt det sindsyge dramaliv bag sig) og har altid flot hår.

It’s sort of my secret shame but I’m a big fan of reality tv-show The Hills, therefore it was a pleasant surprise to discover Lauren Conrads blog and web-community where LC shares her thoughts on styling, beauty and lifestyle in general.

(Visited 137 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Jeg vidste det faktisk godt. Ikke at jeg har vidst det i lang tid, men har en bruger derinde på hendes blog, hvor jeg kan logge ind. Er selv en fan af hende, og er netop i gang med at se The Hills igen. Jeg er simpelthen også den eneste af mange jeg kender, der følger med i den serie ;-)

  2. Har kendt den i meget lang tid! Lauren er faktisk et af mine stil ikoner. Hun har jo også bloggen “The beauty department” med sin makeup artist og hår stylist, som du skriver.

  3. Jeg er også totalt hooked på Lauren, og har egentlig kendt hendes sige rimeligt længe.. Det troede jeg også, at du gjorde Emily – ellers havde jeg 100% givet en heads up :)

  4. Du har lige reddet resten af min ferie! :) Jeg har forgudet Lauren Conrad og serien The Hills i mange år efterhånden, og jeg har nu efterhånden set serien igennem mere end fem gange. Hun er simpelthen så sød at se på, og så er hun tilmed rigtig smuk. Tak for tippet :)