magazines

For et par måneder siden blev jeg interviewet til en artikel i Eurowoman om superstar-bloggeren Elin Kling. Artiklen er i denne måneds (eller er det ved at være sidste måneds?) Eurowoman, der over hele linjen er et godt nummer. Og så gjorde min søde mor mig opmærksom på at Alt For Damerne såmænd havde været så rare at nævne min blog blandt deres ’29 blogs det er værd at læse’-artikel for et par uger siden. Takker og bukker :)

I was interviewed for an interesting article in danish fashion magazine Eurowoman about the swedish superstar blogger Elin Kling and had a cool mention in another danish magazine. Many thanks :)

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Jeg sad ved frisøren i sidste uge og faldt over dit navn i alt for damerne. Blev helt varm indeni, for du er klart en af mine all time favorites :)

 2. Hej Emily,

  Nu tænkte jeg, at jeg lige vil bruge få minutter af min tid på lidt komplimenter. Jeg faldt over til blog for et års tid siden, og jeg har været en daglig læser lige siden. Jeg er kun 18 år, men alligevel inspirerer du mig rigtig meget. Du virker så rar og venlig, og din blog er den mest personlige og ærlige, af dem jeg læser. Jeg kan godt lide, at man kommer tæt på dig, men at du alligevel vælger at have et privatliv. Når jeg tænker Emily, tænker jeg “cupcake-damen-der-tryller-med-et-kamera”. Positive oplevelser herfra.

  Et spørgsmål har jeg lige på vejen: jeg ejer selv et canon 1000d, men jeg er ærligt talt rigtig dårlig til at tage billede. Har prøvet lidt med manuelle indstillinger, og jeg kan vel blot blive bedre? Alle dine slørede billeder (baggrunden) – er de taget med et 50mm objektiv?

  Mange knus

  1. Haha… kan godt lide at være ‘Cupcake-damen-der-tryller-med et kamera’ ;) Og mange tak ford de pæne ord!

   Nej ikke nødvendigvis med 50 mm, men ofte. Om baggrunden bliver sløret har noget at gøre med hvor høj blænden er. Så det er det du skal eksperimentere med :)

 3. hvor er det super fedt for dig :) Jeg lagde også godt mærke til at du var med i artiklen om Elin – det er fedt at de tog en dansk bloggers synspunkt med også, det gør det lidt mere jordnært, nu hvor jeg også læser din blog ret tit. og det er nogle gode kommentarer du kommer med i artiklen må jeg sige!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

 4. Haha, det var også min mor og faster, der gjorde mig opmærksom på artiklen i Alt for Damerne:) Under alle omstændigheder, så fortjener du det så rigeligt, da din blog er noget af det fineste:)