cologne photo diary 2

Endnu en lille fotostorm. Køln var mildest talt – som så mange andre tyske byer, der blev sønderbombet i 1945 – ikke en særlig køn by, men der var nogle rigtig hyggelige kvarterer og pladser, der vejede op for det. Og så var folk simpelthen så rare og hjælpsomme alle vegne, at det var en sand fornøjelse. Krydret med smukt efterårsvejr, godt selskab og en kage om dagen, var det opskriften på en perfekt lille weekend get-away.

 

(Visited 153 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Hatten af for at du kunne holde dig til én om dagen – lækkerierne på sidste foto taget i betragtning :)

  2. Det er nogle rigtig fine billeder.
    Jeg er ikke særlig vild med Tyskland lige for tiden, men det har nok noget at gøre med at min klasse skal der ned i 4 dage, men jeg er sku for pivet til at tage med, og så blir’ man bare sådan lidt trist!

    Ej, det er du sku da ligeglad med, havde bare en trang til at skrive det :D