blogtip: the food club

Åh ved slet ikke hvor jeg skal starte. Er helt besat af The Food Club for tiden. Typografien, farverne, opskrifterne, billederne, sugerørene, armen altså det er så gennemført! For det første er den mad Ditte laver lige mig. Lidt sundt, lidt sødt og masser af lakrids. Ej måske det skulle have været ‘for det andet’. For det der slår mig allermest er hvor gennemført lækkert bloggens æstetiske udtryk er. Mums! Alt er stylet, redigeret og udført så appetitligt at jeg griber mig selv i bare at sidde og sukke (og blive en lille smule misundelig). Tror at The Food Club er Danmarks flotteste og lækreste madblog. SKYND JER at tjekke den ud hvis ikke I allerede kender den.

(Visited 379 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Jeg Elsker thefoodclub - det er så lækkert og delikat! Gid man var ligeså sej til mad styling og billeder... /C, smagsloejer.dk]]>

 2. jaaa det er også min yndlingsblog. jeg elsker mad, men jeg orker ikke at læse særlig mange madblogs, for synes de er ens. men dette her er bare så gennemført skøn.

 3. < ![CDATA[Tak for tippet! Food club er et helt nyt bekendtskab for mig, men jeg vil helt klart blive fast gæst der. De biscotti lyder helt fantastiske, de skal afprøves!]]>

 4. Ihh altså, sikke da et dejligt indlæg at falde over. Skulle lige ind og læse DIN blog og så opdager jeg dette meget flotte indlæg om MIN lille blog. Tusind tak for de søde og rosende ord – Tak.

 5. Uhh det lyder som om jeg skal kigge et smut forbi den blog.. Det både ser og lyder super lækkert.. Tak for tippet

 6. < ![CDATA[EJ hvor er det en lækker blog. Tak for tippet Emily! Jeg elsker bloganbefalinger, men det her var virkelig en af de bedre. MUMS. :) http://genbrugogglamour.blogspot.com/]]>

 7. < ![CDATA[Sikke en lækker blog du har dig.. Lækre farver og god kvalitet på dine billeder! det er jo suuper! Er blevet en af dine faste læser og håber at du vil kigge forbi blog.. måske endda blive en af mine fastelæser? :) Mvh Linea, Lineafabricius.blogspot.com]]>

 8. Ih, hvor er den smuk og sikke lækre ting! Tak. Og tak for Chili sin carne opskrift – kødglad kæreste var også meget begejstret.

 9. < ![CDATA[Heej Emily. Ligger du ikke snart nogle flere opskrifter op af dine ? Din mad er så lækker. Kh Natasja http://www.natasjasunivers.blogspot.com]]>

 10. < ![CDATA[Hej Emily, De sugerør på billedet - jeg kan huske, du har vist noget lignende - hvor kan man få fingre i sådan nogle? Meget meget vigtig craving ;D]]>

  1. Ved det desværre ikke :( Dengang jeg viste dem var det på en café. Men sving da forbi The Food CLub og spørg Ditte selv :)

 11. < ![CDATA[Hun har da vist hentet lidt inspiration til designet herfra: http://whatkatieate.blogspot.com/ Men LÆKRE opskrifter, dejligt med nogle idéer :) Kh]]>

 12. < ![CDATA[Hold da op for nogle lækre opskrifter! Der er helt klart nogle opskrifter jeg skal have prøvet af! tak for tippet :-D]]>

 13. < ![CDATA[årh tak Emily - du har lige givet mig min nye yndlings madblog <3 http://engmarksrodebutik.blogspot.com/]]>