blog tip: dogmantics

[youtube VTsw7RlmyJE 853 480]

Min helt utroligt cool navnesøster Emily Larlham aka Kikopup er denne uges blogtip. Et lidt anderledes blogtip, både fordi hendes blog er en ren videoblog med Youtube som base og især fordi den udelukkende handler om hundetræning og derfor stikker lidt ud i forhold til tidligere anbefalinger. Jeg har dog fået rigtig, rigtig mange hundespørgsmål, ligesom et af mine første hundeindlæg bl.a. høstede en del undren og spørgsmål. For jo, det er muligt at have hund helt uden at skælde den ud, true den eller straffe den på nogen måde. Og resultatet er ret fantastisk skulle jeg hilse at sige. Og gør det rigtig sjovt både at være hund og ejer. Det handler ikke om laissez faire-opdragelse, men om at man på en rar og human måde, lærer ens hund hvad man gerne vil have den til i dén og dén situation. Nå, men Emily og jeg (hehe, det siger jeg ikke ofte) træner hund på samme måde, men amerikanske Emily, der er professionel hundetræner, laver nogle super how-to-videoblogs. Både til hvordan man løser hundeproblemer, om hundesprog og -adfærd og om hvordan man lærer ens hund super seje tricks. Hun spytter videoer ud på Youtube og deler altså af sin viden og sit talent helt gratis, simpelthen fordi det er hendes mål at så mange som muligt skal kende til Progressive Reinforcement Training.

Tjek Emilys hjemmeside Dogmantics her og overskuelig liste over hendes gratis videoer her Hurra for internettet!!!]]>

(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

      1. Og igen… Tjek Kikopup og hendes hjemmeside ud, der er MANGE gode træningstips også til at lade noget være etc.