Think pink

Det var egentlig hensigten at tage et ‘dagens’, men det er altså lidt op ad bakke med stativ og selvudløser, når man nu er forvent med sød fotograf. Er lykkedes mig endnu engang at hoppe i lyserødt (må jo matche kaffekoppen, jow jow), min mor er så stolt. Dejligt at det snart bliver lysere, så man kan tage billeder i dagslys også efter at kæresten har fået fri. Sidder på hjemmekontoret og skriver opgave og tænker over bloggen. Jeg skriver speciale om bloggen og funderer meget over den uundgåelige selviscenesættelse, der er inden for denne bloggenre. På godt og ondt. Med mindre man blogger som nogle af de svenske piger, der opdaterer 3-5 gange om dagen og nærmest skriver dagbog (hvilket selvklart også stadig er selviscenesættelse), så bliver det unægteligt et udsnit af ens liv, der kommer på bloggen. Et udvalg om man vil. Med bloggeren som mere eller mindre bevidst redaktør i forhold til, hvad der rent faktisk kommer online. En blog er jo langt fra 1-1 virkelighed, selvom den let bliver opfattet sådan. Jeg har groft sagt valgt at min blog skal handle om personlig stil, mad og hverdagsliv. Og så har jeg taget et valg om ikke at vise mine venner, kæreste og famile frem på bloggen. Ligesom der er nogen emner, jeg ikke rører ved. Selvom jeg også har delt med jer, når jeg synes det hele har været lidt dumt eller svært, så er bloggens optik (og baggrundsfarve) lyserød. Den har ja-hatten på og glasset er halvt fuldt. Jeg ønsker at inspirere og glæde på min måde. Måske ikke til kæmpe store bedrifter eller at redde verden (selvom det kunne være sejt), men så i det mindste til at have det sjovt, være glad og opføre sig ordentligt. Det fokus har I været med til at skabe, når I har skrevet at bloggen gør jer i bedre humør og at den giver jer et lille (lyserødt) afbræk i hverdagen. Man kan godt lære at tænke mere positivt og blive gladere (måske I har set Pessimisterne på DR2? Vildt fascinerende!). Smil til folk på gaden, hjælp andre og tag de lyserøde briller på. Rigtig god torsdag og store klem til jer alle]]>

(Visited 247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

58 Kommentarer

 1. Jeg synes, det er dejligt, at du er lyserød! Jeg har faktisk ikke tænkt så meget over den slags i forhold til min egen blog… Der kommer aldrig de helt store følelsesudsving, men jeg vil måske alligevel gerne vise flere sider af mig selv – som fx min indre Bridget Jones! Det er den slags, der også interesserer mig ved andre blogs i hvert fald. :)

  1. Ja, det er i al tilfælde et godt sted at starte. Altså ved hvad man selv godt kan lide ved andre blogs, så har man nemlig mavefornemmelsen og hjertet med.

 2. Jeg synes faktisk du har opnået det du beskriver, at give læserene en følelse af, at glasset er halvt fuld og general positivitet. Sådan har jeg det hvert fald altid når jeg har været inde og læse et indlæg hos dig :)

 3. Spændende med dit speciale.. Skal selv i gang om en lille måned, måske du kunne inspirer med lidt fra din referenceliste? :) For at være helt fagnørdet.. Jeg skrev selv bachelor om iscenesættelse i form af fremstilling på Facebook, og det var ret interessant… Så nu går jeg lidt og leger med tanker omkring specialet :)

  1. Uh er kun i den indledende fase (endte med at sætte specialet på pause i efteråret), så ingen fuldstændig litteraturliste endnu, men skal nok overveje at fortælle lidt mere, når jeg er tættere på. Dit emne lyder også rigtig spændende!

   1. Jeg læser Nordisk sprog og litteratur (med sidefag i journalistik), så såmænd også et godt gammeldags spareramt humfag – men her i Aarhus er vi åbenbart lidt rigere… Eller lidt mindre fattige om man vil:-) Efter min mening en skandale, at I ikke får lov at runde specialet, som man bruger så meget krudt på, af med et forsvar. Men fra den lyserøde side, så slipper man for at skulle lave et teknisk power point show:-)

  1. Dét er jeg i allerhøjeste grad. Men jeg stræber helt sikkert også efter at se det positive i tingene også når det hele er crap. Jeg bliver også vred, ked af det, frustreret og irriteret, men det skal ikke have lov at fylde og det er måske den ‘evne’/følelse jeg gerne vil sprede, snarere end ‘se mig og mit perfekte liv hvor alting altid er lyserødt’ ;)

  1. Havde selv tænkt mig at skrive noget i de baner, men vidste ikke helt hvordan jeg skulle få min pointe frem, så tillader mig at tilslutte mig din kommentar. Godt skrevet!

    1. Super at du uddyber med eksempler, altid nemmere at forstår så. Men ja, det skal jo heller ikke bliver forceret, så jeg lader dem komme helt naturligt, når trang/lyst/behov opstår, tror egentlig slet ikke at jeg kan lade være ;)

 4. Det er lige præcis også sådan jeg ser din blog, og blogs generelt. Som et lille lyserødt afbræk i hverdagen – og helt ærligt så gider jeg ikke rigtig at læse for meget om folks problemer osv. Blogs skal være sjove og inspirerer, og jeg er i hvertfald godt klar over at det er iscenesættelse ligesom stort set alle andre medier. Men måske er det ikke alle som er det? Det kunne måske godt gå hen og blive et problem for bloggenren, så godt at I bloggere gør opmærksom på det:)

 5. Dejligt indlæg! Jeg har faktisk tænkt på, at jeg skulle spørge dig, hvad du skrev speciale om. Det lyder spændende. Og oplagt. Og brugbart. Pøj, pøj med det :)

 6. Det lyder måske lidt små tåbeligt, men din blog går på mange måder lige ind i hjertet. Man kan ikke undgå at få en fornemmelse af, at man gerne vil være din veninde. På den måde er din blog spot-on, fordi den netop kan vække den slags følelser i én. Den rummer en særlig hyggelig atmosfære, så på mange måder har du formået at skabe noget, som mange andre blogs ikke har.

  1. Det er jeg meget, meget glad for. Nu er I et par stykker der har skrevet noget lignende, så jeg vil i storhedsvanvid klappe mig selv lidt på skulderen ;) Tak <3

  1. Og lige over, tak for rare opturskommentarer! Synes det er rigtig hyggeligt, når jeg ‘lærer folk at kende’ her gennem kommentarfeltet :)

  1. Spændende :) Jvf. kommentar til June, så skal jeg nok lige overveje at pippe op om det, når det hele er lidt mere klart :)

  1. Wow, sikken ros. Er helt utrolig glad og taknemmelig over de uddybede og begrundede komplimenter og flotte ord I er kommet med i forbindelse med dette indlæg. Tusind tak!