winners: rudolph care

Vinderne af konkurrencen om rensemælk og skin tonic fra Rudolph Care. Tillykke piger!! Vinderne modtager en mail i løbet af de kommende dage. Tusind tak til alle der deltog. Jeres kommentarer var FANTASTISKE og gjorde mig så glad. I er virkelig skønne, søde, sjove, skøre og helt specielle! Tak :)  ]]>

(Visited 191 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Det ser virkelig ud som om det er nogle lækre produkter :) Heldige piger! www.thoughtsinframes.blogspot.com]]>

  2. < ![CDATA[NEEEEEJ HVOR ER DET FEDT :) ihh hvor er jeg glad Emily :) glæder mig til at modtage en mail fra dig :) ihhhhh sikke en fantastisk start på weekenden :D]]>

  3. < ![CDATA[Ej, hvor er det lækkert! Jeg glæder mig til at høre fra dig, og ikke mindst modtage produkterne :-) Mai.]]>

  4. Juhuu, hvor skønt! Jeg ser meget frem til at høre fra dig og modtage lækkerierne :)