vind: billetter til eksklusiv shoppeaften

KONKURRENCEN ER SLUT!

I anledning af at den spektakulære og ekstravagante (og crazy) Anna Dello Russo x H&M kollektion kommer i butikkerne d. 4. oktober, har jeg fået lov at invitere 10 læsere (+ ledsager) til eksklusiv pre-shopping event allerede d. 3. oktober. Der vil være bobler og macarons og selvfølgelig mulighed for at købe ADR x H&M sagerne før alle andre. Nå ja, og så er man selvfølgelig også mere velkommen til en lille snak med mig, hvis man skulle have lyst ;)

Kollektionen lanceres dagen efter d. 4. oktober kl. 10.00 i H&M på Amagertorv + online.

KONKURRENCEN ER SLUT!

For at deltage skal du skrive en kommentar med en lille motivation for hvorfor det skal være lige præcis dig og din ven/veninde, der skal vinde OG så skal du selvfølgelig kunne komme d. 3. oktober  kl. 19.00 i H&M på Amagertorv i København :)

Jeg udvælger de 10 vindere allerede på mandag, så hvis du skal nå at være med er det inden på mandag d. 24/9 kl. 12.00.

Sorry, this give away is for Danish residents only.

bloglovin

(Visited 289 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg vil hive min søde veninde Anna under armen, til en aften med bobler og macarons, da hun har ligget syg i 2 uger, og trænger til at komme ud af døren, og shoppe lidt Anna Dello Russo!!

  Kh Elizabeth

 2. Nu er der sikkert nogle der synes det lyder nederen, men jeg ville tage min mor med! Hun trænger til en shoppetur, og det kunne være hyggeligt, som en mor datter ting. :)

 3. Hvis jeg vandt ville jeg tage min smukke søster på 19 med. Vi laver ikke rigtig så meget sammen mere, så det ville være fedt at vinde så vi kunne tage til denne rigtig “tøse-event” sammen :-)
  + Super fed konkurrence du laver!
  Mvh Julie Brangstrup

 4. Jeg skal vinde fordi jeg gerne vi give min mor en shoppetur. Vores forhold er ikke særlig godt, så vil gerne give hende en gave. Min mor hjælper mig meget, men giver aldrig hende noget… Hun arbejder til klokken halv fem hver dag, hvorefter hun kommer hjem og gør husligt arbejde. Hun virker meget stresset for tiden, så vil gerne hjælpe hende med at stresse af. Hun har også virkelig snakket meget om Anna Dello Russo kollektionen. Og så har hun også fødselsdag i Oktober :-)

 5. Jeg kan ikke lige komme med en god grund til hvorfor jeg skulle vinde, men det kan jeg til gengæld med min bedste veninde Sofie. Inden for det seneste år har hun brugt meget tid i København – ikke pga. hyggelige arrangementer som dette, hun har været på operationsbordet flere gange. En af gangene pga. væske i hjernen, som havde givet hende kraftig migræne i meget lang tid, og under den operationen var hun nødt til at få fjernet et område af sit hår – en ting, som virkelig har gået hende på. Her for nylig skulle hun så opereres igen, denne gang fik hun fire store ar på maven. Hun har virkelig været meget igennem, og jeg er så stolt af, hvor godt hun har klaret det. Så hvis jeg vinder, så skal Sofie helt sikkert med :D

 6. Åh hvor monster fedt! Opturskonkurrence! Nåh, men jeg ville tage min veninde, Julia med. Vi er de vildeste shopaholics, og den nye H&M collection er simpelthen helt uimodståelig og så meget vores smag! Og så ville det jo også bare være overdrevet mega fedt!

 7. Min veninde og jeg ønsker os at komme afsted, fordi vi har diskuteret kollektionen så meget – en for, en imod – men begge gerne vil besigtige ”giraffen”.
  Vi flyttede sammen for et par måneder siden, men grundet studiestart mv. har vi ikke fået holdt hyggeaften – dette kunne være oplagt.
  Og så bare fordi det kunne være for vildt at prøve at være til sådan et event!

 8. Mig og min veninde har været lidt fjerne fra hinanden på det sidste grundet uni, pligter og hvad der ellers er af øv-undskyldninger her i verden – men ja, det er bare som om tiden hele tiden er skæv for os.. Derfor ville det være så skønt, hvis vi kunne komme afsted til sådan et arrangement her sammen, for ligesom at bounde lidt igen, samt få kvalitetstid sammen.

  Jeg krydser fingre (:

 9. Min mor fortjener lidt forkælelse, da hun for tiden har arbejdet rigtig meget og ikke har haft mulighed for at lave noget spændende og sjovt. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vinde, da jeg derved kunne tage hende med til København til en lidt eksklusiv shoppeaften, hvor hun ville kunne få lov at slappe af og nyde lidt champagne og så videre. Jeg tror virkelig hun ville være glad og taknemmelig, og det samme ville jeg selvfølgelig, da jeg nødig vil gå glip af en H&M shoppeaften med en masse lækkert og nyt tøj!

 10. Hvis jeg vinder, så vil jeg klart tage mine efterskole veninde med! Siden efterskolen er vi begge startet på hvert vores gymnasium, og det er derfor ikke så meget, vi får set til hinanden. Vi har det altid sjovt sammen, og vi har også en fælles blog, fordi vi begge elsker mode. Det ville være fantastisk at vinde en rigtig pigetur, og det er klart noget, vi begge kunne bruge her i den kolde september. Vi har også til tider haft problemer med selvværd osv, og det har været rigtigt hårdt. Heldigvis er vi gode til at minde hinanden om, at vi er gode nok, som vi nu engang er. Ud over det, så vil jeg gerne studere mode i London, når jeg er færdig med gymnasiet, og dette er derfor noget, der interesserer mig meget! Krydser fingre for at vinde, men ellers held og lykke til alle I skønne piger :)

 11. Min veninde og jeg skal med fordi vi har skrevet i kalender, huske sedler på alle kollektionerne for hm, hvornår de udkommer. Vi nåede ikke selv Marni x H&M, fordi vi begge studere. Det her ville være den bedste mulighed! Vi er begge to blogger, og vi elsker events, vi gør stortset alt vi kan for at komme med til forskellige events, uden så meget held. Det ville være så fantastisk at kunne komme med til ADR x H&M!

 12. Jeg vil super gerne vinde, da jeg vil medbringe min mutti, da jeg synes, at vi godt kunne bruge en lille oplevelse sammen! (-:

 13. Jeg ville tage min veninde Zuki med. Hun har været syg i 2,5 år pga hun faldt og slog hovedet da hun stod på ski.
  Vi har begge haft et, rent ud sagt, lorte år, og da jeg mistede min 3 uger gamle søn i februar var hun den der var der for mig hele vejen..
  Hun fortjener sådan en aften. Det gør hun virkelig.

 14. Jeg synes, at jeg skal vinde, da jeg for engangsskyld er i KBH den dag – ellers tilbringer jeg min tid i det sønderjyske. Jeg vil medbringe min helt vidunderlige veninde som desværre står i den situation at hun lige har mistet sit elskede job pga. nedskæringer. Hun fortjener at blive forkælet med sådan en shoppe aften!!

 15. Jeg ville tage min fantastiske og modige veninder, der netop er gennemgået en smertefuld hofte opereation. Vi er normalt ude og shoppe hver uge for at vende verdenssituationen, men pga hendes operation har det været på pause.

  Derfor vil jeg gerne overraske hende med dine ultimative H&M shoppingtur, da jeg synes hun fortjene lidt forkælelse midt i alt det her operationshalløj! Og så gør det jo ikke noget at der er bobler tilstede under det hele ;)

 16. Jeg kan måske ikke komme med lige så hjerteskærende grunde som andre af besvarelserne. Men jeg vil utroligt gerne med til dette arrangement, da jeg konsekvent altid misser de “Fede” varer fra de specielle kollektioner – hvilket man må sige at denne er for H&M – vil medbringe min mor, der aldrig har oplevet at komme med til sådan et arrangement (undertegnede inklusiv), som vil føle sig som en dronning med pagne og macarons :)

 17. Min veninde og jeg skal med, fordi jeg har fødselsdag d.1.oktober. Jeg har været stresset med arbejde de sidste mange uger og har ikke haft tid til at forkæle, hverken mig selv eller mine nærmeste – så dette event ville være den perfekte fødselsdagsgave + ” undskyld jeg har været fraværende, søde veninde”-gave :-)

  God weekend og tak for altid skøn inspiration til hverdagen :-)

  Sophie

 18. Jeg synes at min veninde og jeg skal vinde billetterne, fordi vi begge er helt vilde med mode og makeup. Og vi har det altid super sjovt når vi er sammen!

 19. Er altså i akut mangel på smykker! Synes det er så ærgeligt, for det kan gøre et outfit SÅ meget bedre. Går højst med et par øreringe, for jeg har bare ikke særlig mange (pæne) smykker. Synes Anna Dello Russo’s kollektion er vildt fin og passer perfekt til rigtig meget af mit tøj.

  Får ikke set mine veninder så meget for tiden, så jeg vil rigtig gerne have en hyggelig aften! Og så bor jeg lige i nærheden af Strøget ;)

 20. Hvis jeg vandt så ville tage min søde søster med. Vi har ikke lavet noget sammen i lang tid, og den her 2´”tøs-evvent” ville søster forhold. Jeg håber vi bliver de heldige vindere og jeg kan overraske min søs.
  Mvh Julie Brangstrip

 21. Hej :)

  Jeg synes at min veninde og jeg skal vinde de billettet.
  Min veninde har huset mig i to måneder nu, fordi jeg gik fra min kæreste gennem to år og flyttede ud af vores den gang fælles lejlighed.
  Jeg er hende så evig taknemlig fordi hun gjorde det for mig, at jeg virkelig gerne vil forkæle hende lidt og tænker at lige netop dét her kunne være en god start! :)

 22. Wow en lækker præmie! Min grund til at vinde kommer nok til at tage et par linjer at forklare, så hæng på ;)

  Min bedste veninde hedder Denise. Vi har kendt hinanden siden vi startede i gymnasiet og har gået hånd i hånd lige siden. I Januar i år var vi så heldige at finde en lækker lejlighed på Vesterbro som vi flyttede ind i sammen. Min forventning var, at dette kun ville bringe os endnu tættere. Desværre er det ikke helt gået sådan. En blanding af at vi begge har travlt med hver vores studie, nye venner og kærester gør, at jeg stort set kun ser hende et par gange om ugen. Og ofte kun til kedelige hverdagsting, som rengøring osv. Derfor er sandheden desværre, at vi er gledet fra hinanden i løbet af de seneste par måneder.

  Jeg ville elske at få lov til at hive min bedste veninde med til dette skønne event – og få lov til at hilse på dig oven i købet ;)

  Sofie

 23. Jeg ville drage mod vores dejlige hovedstad med min veninde Maria. Vi elsker begge H&M og det kunne bare være så fedt at få lov til at forkæle os selv med alt dette lækre tøj, før det lander i andre butikker landet over. Vi har det altid godt sammen, og når vi shopper kan vi næsten ikke stoppe. Og så er det jo aldrig dårligt at få fornyet ens garderobe! ;) Trænger også til det. Men det gør man vel “altid”. Haha

 24. Jeg ville gerne invitere min søde mor med på sådan en tur. Vores ultimative yndlingsbutik er H&M og jeg har så sent som idag været derinde og købe lidt :) Når vi er ude og shoppe siger vi altid til hinanden at vi ikke skal i H&M – hvor ender vi så? i H&M selvfølgelig! ;)
  Kunne være super fedt at vinde billetterne, så vi kunne få en særlig oplevelse i H&M og god årsag til at tage derind ;)

 25. Jeg ville inviterre en kær veninde jeg har mistet kontakten med igennem den senere tid. H&M har altid været et af vores farvorit steder at shoppe. Det kunne være en god andledning til at starte på en frisk. -hun betyder meget- <3

 26. Jeg synes jeg skal være en af de ti fordi jeg også selv er blogger her på Bloggersdelight og jeg elsker mode og fashion. Jeg følges selvfølgelig også den nye designer Anna Dello Russo og synes at hendes tøj er vildt specialt og skiller sig ud for de andre designer. Jeg elsker også H&M fordi man altid kan finde noget man har brug for, og det ville være mega fedt at invitere min bedste veninde med :) Håber jeg er en af dem.

 27. Jeg ville helt klart tage min dejlige veninde Olivia med! Vi går begge i 3.g og har så meget at se til i form af afleveringer osv. Så det ville være det fedeste at kunne sætte en aften af til ren hygge og afslapning! :) Vi har før i tiden været rigtig gode til at tage på hyggelige ture til København (vi bor til dagligt i Køge), men jeg synes snart at det har været lidt for lang tid siden!
  Håber at jeg vinder!

 28. Super fed konkurrence. Jeg ville helt sikkert invitere min søde veninde med – vi er begge startet nye jobs og tiden løber alt for meget fra os. Vores nuværende kvalitetstid består i opkald, hvor vi kan beklage os over sure chefer, fyldte indbakker og tidlige morgener. Derfor ville en shoppeaften i H&M være skønt :)

 29. Hej Emily,

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da jeg er stor fan af H&M, bobler, macarons(!!!) og mode generelt! Den nye kollektion er jo helt vild… Jeg startede min blog i går, så det ville bare være så spændende at blogge om sådan et eksklusivt event, allerede nu hvor min blog er spæd. Jeg er rigtig spændt på at komme ordentligt i gang med at blogge og er lidt en fangirl af et par af Bloggers Delight’s blogs. Jeg ville tage min veninde med som har opfordret mig til at få en blog, fordi jeg allerede kan mærke blogge-glæden boble i mig efter mit første indlæg!

  xoxo

 30. Jamen, jeg skal vinde fordi jeg har et crush på en af de fine halskæder, som jeg SÅ gerne vil se live, inden jeg smider money efter den. Og hvilken oplagt mulighed, der er lidt færre mennesker til sådan en eksklusiv aften, så mon ikke jeg er mere heldig end på den egentlige release dato.. ;-)
  Og jeg tager hellere end gerne forbi Amagertorv på en mørk efterårs onsdag!

 31. Jeg vil gerne være en af vinderne til denne konkurrence, fordi at det er min eneste fridag i meget lang tid, og den vil jeg gerne tilbringe sammen med en af mine gode veninder, som også har sabbatår i år, og fordi jeg synes det kunne være vildt sjovt at være til sådan en pre-shopping aften! Lyder så hyggeligt :D

 32. Hvis jeg vandt de to billetter, vil jeg tage min søster med. Vi har det altid sjovt sammen når vi er ude at shoppe, og vi går begge oppe i mode og er blevet ret glad for H&M her på det seneste.

 33. Det skal helt sikkert være mig, jeg er ikke et sekund i tvivl om hvilken veninde der skal med.
  Jeg har en veninde som jeg elsker at gå i H&M med, vi bruger flere timer der flere gange ugentligt. Jeg har ikke set hende længe da jeg har været i USA. det her ville være en perfekt gensyns”fest” :)

 34. ÅÅååå! efter at have set de fine ting du prøvede, vil jeg RIGTIG gerne være en af de udvalgte! Et dejligt lyspunkt i denne “snart” mørke tid vi gå i møde – og hvor vil vi(kunder) lyse op på hjemvejen med alle vores indkøb!

 35. Jeg vil bare helt enkelt forkæle en god veninde, Lea, med den shoppingsaften, fordi jeg ikke har forkælet og sat pris på hende på det seneste.

 36. Min begrundelse må simpelthen bare være, at jeg aldrig i mit liv (!!) har vundet en konkurrence. Hvor fedt kunne det så ikke lige være at vinde denne, hvor man bare kan hygge, være sammen med ens veninder og shoppe. Alt i én!

 37. Jeg vil super gerne vinde billetter til min søde veninde og jeg, for hun er altid så go til at invitere mig med til ting – nu vil jeg gerne kunne overraske hende :D

 38. Hej Emily,
  Jeg vil gerne med og have et fashion shower og med i bruseren (ikke på den kinky måde) skal min allerbedste veninde, som har kærestesorger og derfor lidt ondt i livet. Hun er der for mig i tykt og tyndt, og jeg kunne godt tænke mig at give hende en god oplevelse med noget H&M lågsus (: , og lidt bling bling fra miss Russo.

  Jeg har selv set videoen Fashion Shower og synes den er temmelig finurlig, og jeg faldt pladask for de prangende halskæder der vil lyse fint op i det kommende vintermørke.

  Hip hurra for en god konkurrence og hav en god weekend.

  Bedste hilsner
  Camilla

 39. Fordi min veninde og jeg begge er studerende, der pt kun lever af SU, og nu hvor efteråret begynder at snige sig ind på os, har vi brug for lidt glamour i vores liv. :)

 40. jeg ville sætte stor pris på at komme med, da jeg er blevet stress ramt, og ikke har været ude længe, jeg har ikke set mine veninder længe, da jeg ikke har haft overskud til dette, men dette ville virklig være en god mulighed for at tvinge mig selv lidt ud, og se en af dem jeg holder af, og savner at tilbringe tid med.

 41. Jeg er lige startet på psykologistudiet på Københavns Universitet, og det er SÅ hårdt, både socialt og fagligt. Jeg ville elske at få et lille afbræk fra min hårde hverdag og tage en pige med fra studiet, som jeg tror, at jeg kan blive rigtig gode veninder med. Dét ville virkelig gøre mig glad.

  Knus Emma.

 42. Jeg skal med til denne event, fordi jeg ville tage min bedste veninde med, som går gennem en hård tid lige i øjeblikket. Jeg tror, at hun ville blive kisteglad, hvis jeg inviterede hende på middag og en eksklusiv shoppetur – og jeg vil elske at se hende være glad og smile bare for en stund. Desuden ved jeg, at hun ikke skal noget om onsdagen, og jeg vil derfor kunne overraske hende med denne tur. Derfor skal jeg vinde denne konkurrence – ikke så meget for min egen skyld, men for min bedste venindes skyld.

 43. Jeg vil simpelthen så gerne med! Jeg elsker H&M, og ELSKER min veninde som har brug for at komme ud til et sjovt arrangement. Hun har været ked af det i lang tid nu, og jeg VED at dette ville give hende et smil på hendes smukke læber.

 44. Hvis jeg for én gang skyld er så heldig og vinde en af billetterne, så vil jeg tage min søster med. Min søster har været syg i mange år og jeg har fået til opgave at hjælpe hende. Netop sådan et et arrangement vil kunne hjælpe hende til at komme på vej til at få en nogenlunde normal hverdag igen.

  Så krydser virkelig fingre for dette. Det ville glæde hende så meget :)

 45. Puuha, føler mig sikker på ikke at blive en af de 10 super heldige udvalgte, når jeg læser alle kommentarene om stres, fyringer, kærestesorger og dødsfald. Min forklaring er jo bare at jeg super gerne vil med, da jeg synes at kollektionen ser rigtig fed ud, og at det kunne være en rigtig spændene oplevelse! Nu kan jeg bare håbe : )

 46. Ihh, de smykker er bare så smukke! Jeg vil rigtig gerne med!
  Min veninde har fødselsdag snart, og det ville være så fedt i den anledning at kunne glæde hende, ved at invitere hende med til eventet. :)

 47. Min veninde og jeg vil rigtig gerne med til H&M x ADR. Anna laver de smukkeste og mest æstetiske kreationer og har en vision om at være anderledes og at lave smukke, skulpturelle items, hvilket jeg finder meget interessant. Jeg ville at dele denne fantastiske aften med hende. Fashion is uncomfortable. If you feel comfortable, you’ll never get the look!

 48. åh! jeg vil give denne oplevelse til min søster i fødselsdagsgave! jeg er der 7. år i træk ikke hos hende på hendes fødselsdag, og ønsker mig at give hende en ekstravagant gave. det må være bustur med bus 100 og over i storbyen og se splinternye kollektioner, og en stor mulighed for at møde hendes aller yndlingsblogger. så derfor kunne det være lækkert at give hende denne gave! :)

 49. Jeg vil invitere min kære søster med så vi kan få lidt kvalitetstid sammen. Efter hun er flyttet hjemmefra er det desværre ikke meget vi ser til hinanden. Vores fælles passion for mode vil derfor være en perfekt anledning til at ses :)
  Jeg har siden kollektionen blev offentliggjort fulgt den tæt og fundet flere items som jeg bare MÅ eje. Et pre sale/shoppeevent vil derfor være yderst velkommen :)

  Frøken Jensen

 50. Jeg ville tage min søster, da vi begge altid mega hurtigt og først på måneden er broke (grundet for meget shopping) rent faktisk har en chance for at have lidt penge at shoppe for også ville det jo være fantastisk at kunne shoppe denne kollektion. Fingers crossed! :)

  Julia Sørensen

 51. Jeg ville tage min ældste og rigtig gode veninde med, og ville blive vildt begejstret over at vinde, da ingen af os har været til noget lignende før! Når man kommer fra Sønderjylland er det ikke noget der er almindeligt at opleve – og heller ikke som studerende i København ;)
  Go’ tur til vinderne, og så håber jeg vi er med blandt dem!
  – Ninna

 52. Jeg vil invitere min søster med som lige er flyttet i lejlighed, for på SU er H&M varer jo lige sagen, og deres nyeste Lana del Ray sager, er jo MUMS! og så er prisen jo ufattelig lav!

 53. Orh jeg ville SÅ gerne med!!!

  Jeg elsker alle H&M’s design samarbejder og er så glad for alle mine ting derfra!!!

  Men jeg arbejder om dagen, og kan derfor ikke hamle op med alle der kommer, når butikken åbner dagen efter.. derfor vil jeg rigtig gerne med :)

 54. Jeg elsker H&M, Anna Della Russo, accesories, macarons og bobler ;).
  Og så er der ikke noget jeg hellere ville d. 3 oktober, end at tage til en event, med min absolutte favorit-blogger…. det ville jo være helt vildt sindssygt fedt!!!
  Jeg ville selvfølgelig invitere min allerbedste veninde med… hvem ellers?
  Håber det var svar nok ;-)

 55. Jeg vil såååå gerne med for lige siden jeg så denne her kollektion har jeg været helt vild efter især smykkerne! Hun er så sej Anna Dello Russo, og jeg vil elske at kunne komme til et hyggeligt event! Virkelig, jeg elsker denne slags events, og det ville være rigtig lækkert at kunne skrive om det på min blog! Jeg ville tage en ligeså shoppegald veninde med som jogså har en blog, og ville elske at kunne skrive om t! Og så synes jeg jo at du er så sød og rar, og jeg vil rigtig garne snakke mere med dig (snakkede allerede lidt med dig til ohoh tøjsalg) og jeg kunne jo blive ved. Men sidst med ikke mindst så sidst h&m havde et designerarbejde vandt jeg faktisk vip indgang, men jeg kunne ikke da jeg åbenbart havde vigtige planer! Pleease!

 56. Som nytilflytter fra Århus til KBH grundet arbejde, efter end studie, er det fantastisk at være i byen som har alt hvad en fashionista kunne ønske sig :-) – MEN man mangler veninderne hjemmefra at dele det med, og jeg ville elske at komme til det lækre arrangement med H&M + Anna Dello Russo, købe smukke smykker og samtidig få muligheden for at møde nogle skønne mennesker i KBH! – det ville jeg blive så ubeskriveligt glad for :-)
  Jeg krydser fingre og tæer for at få lov til at komme med og dele oplevelsen med dig og en masse søde KBH’ere!
  Rigtig god dag,
  De bedste hilsner Janni :-)

 57. Ih, hvor jeg trænger til sådan en aften! Har været syg on and off i snart en måned, og savner sådan at komme ud! At tage min bedste veninde under armen, nippe til lidt champagne mens der shoppes lyder som den perfekte aften. Og hvor er de fine de nye smykker! Vil SÅ gerne se nærmere på dem :-)

 58. En af mine bedste veninde rejser snart til Australien i en længere periode. Hun har længe snakket om Anna Dello Russos smukke smykker, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at dele aftenen med hende og samtidig forære hende et smykke fra kollektionen, som hun kan tage med på rejsen :)

  Rigtig god weekend og tak for en eventyrligt smuk blog!

 59. Uh efter et års barsel og der forinden en graviditet – så trænger garderoben alvorligt til at blive opgraderet. Og hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg medbringe min gode veninde, der lige er brudt ud af et 6 års langt forhold – hun trænger lidt opmuntring og lækkerier.

 60. Jeg ville elske at vinde billetterne, fordi Anna Della Russo er så overdrevet cool. Det ville være den helt rigtige måde at se hendes kollektion på, og jeg ville dele oplevelsen med min rare veninde.

 61. Jeg er startet på gymnasiet og siden dag 1 har jeg snakket rigtig godt med en pige fra min klasse, som er gået hen og blevet en af mine bedste veninder. Vi har rigtig mange ting til fælles – en af dem er interessen for mode. Vi er begge helt vilde med at læse blogs og alt andet, der har med mode at gøre. Dog kan det godt være svært at finansiere, når man studerer, og derfor er H&M og deres designersamarbejder et rigtig godt alternativ.
  Min veninde og jeg har den sidste måned arbejdet rigtig meget udover skolen, for at tjene en masse penge (så vi kan få os noget nyt i efterårsgarderoben). Derfor har vi ikke haft så meget tid til at se hinanden. Jeg ved, at min veninde også læser med på din blog, og lige præcis derfor kunne jeg godt tænke mig at overraske hende med denne oplevelse! Det kunne være så stort at få lov at møde nogle af vores store forbilleder inden for mode – nemlig jer bloggere! Jeg ville elske at få en sådan dag med min veninde! <3
  (Desuden kunne det være fedt at udskifte vores sædvanlige kantine-kaffe og Blue Jeans lakridser med macarons og bobler for en enkelt dag ;-))

 62. Uf, på grund af Anna Dello Russo velsagtens! Og macarons. Jeg har stadig ikke smagt macarons på trods af tiltagende frankofili. Og det har min kære storesøster heller ikke. Jeg ville elske at overraske hende med den skønne kombination som Russos klæder og kagers glæder med sikkerhed er!

 63. Hvis jeg vinder billetter, så vil jeg invitere en af mine bedste veninder, Camilla med til arrangementet :-)
  Vi har kendt hinanden siden børnehaveklassen, og hun har altid været en stor del af mit liv. Vi går begge i 3.g på gymnasiet og har derfor meget at se til i form af lektier, afleveringer og lange skoledage, så det ville være rart med et fantastisk arrangement som dette :-) Det er så længe siden, at vi har været ude og have det sjovt! ;-)
  Vi går begge meget op i mode, og derfor ville det også være rigtig fedt at opleve!
  Jeg håber, at jeg vinder, og derved får muligheden for at gøre min veninde rigtig glad! <3

 64. Jeg ville elske at vinde, da jeg forelskede mig pladask i en af de smukke halskæder, som du viste billeder af for et stykke tid siden. På den måde ville jeg sikre mig, at jeg fik fingrene i den!
  Jeg ville tage min bedsteveninde med, som jeg ikke har set i lang tid pga. skole, flytning osv. :-)

 65. Jeg vil ta min dejlige veninde som jeg synes fortjener det mere end alle andre med… Hun er der altid for mig i med gang og modgang… Vi elsker blogs og mode som næsten alle andre piger… Hun er en der altid kan gøre mig glad også gennem mode og de spændne oplevelser der følger med i den verden.. Hun ville nyde den en aften som denne..

 66. d. 3 oktober er SU’en lige landet i min indboks og det mener jeg bestemt skal fejres med en shoppetur sammen med en god veninde. Så er det i øvrigt bare en kæmpe bonus at det er Anna Della Russo x H&M der skal shoppes hos! :-)

 67. Uh, spændende konkurrence! Jeg ville meget gerne tage min gode veninde Sofie med, da vi begge er to modeglade piger, der elsker H&M. Vi har altid haft tøj og design tilfælles, så det ville bare være en fantastisk oplevelse for os to sammen :-) Og en lille god overraskelse som denne, ville hun da ikke blive sur over, hihi.

  Fortsat god søndag,

  Amanda Vang

 68. Jeg ville tage min bror med, hvis jeg vandt! Det er altid godt med lidt kvalitetstid + han kan holde mine poser ;-)

 69. Jeg ville helt sikkert tage min søster under armen til et brag af en shoppe aften, da både jeg og hende ELSKER accessories, H&M og Anna Dello Russo! Vi har begge været vilde efter at shoppe dette samarbejde i H&M siden vi hørte om det første gang. Juhuuuu!!

 70. Jeg kan ligeså tydeligt huske, da Lanvin kollektionen for H&M blev præsenteret, og en af mine veninder var afsted til preview aftenen før. De havde købt sådan nogle fede ting, og jeg blev så misundelig, for da jeg et par dage efter var henne for at kigge på kollektionen, var mange af de fede, fede ting, allerede udsolgt. Jeg ville elske, at komme til sådan en shoppeaften hos H&M & Anna Della Russo. Min bedste veninde har ligeledes fødselsdag den dag, så det ville være en perfekt gave at forære hende :-)

 71. Jeg vil super gerne med og jeg vil da hive min mor med under armen, da min mor og jeg ikke tit oplever særligt meget sammen eller har en hyggelig tøsetur. Hun har arbejdet meget i denne periode, så jeg tror det kunne være skøn mulighed både for hende og mig, bare at komme ud og hygge sig med lidt ‘mor datter’ tid. Jeg tror hun vil blive SÅ glad, eller…. Det ville alle vel. Men hun er bare den der altid er der for mig, da jeg også selv i periode havde det rigtigt dårligt, psygisk.
  Og så vil jeg da heller ikke ligge skjul på at vi elsker macarons!
  Og så er det altså ret fedt at Anna Del russo har lavet en kollektion med H&M.
  Så jeg håber da at vinde og sidder med krydsede fingre! :)

 72. Det lyder spændende!
  Men jeg vil da helt klart tage min elskede mor med ind under armen. Da det er så lang tid siden, vi har lavet noget, bare hende og mig. Hun har arbejdet meget i denne her periode, og jeg tror bare det ville være en skøn mulighed for at få hende lidt ud og bare hygge sig. Det ville jo også bare være så dejligt at få lidt ‘mor datter’ tid sammen. Jeg elsker hende jo meget højt, og hun har altid været der for mig. Og hun fortjener sgu at hygge sig lidt. Mode er jo noget vi begge elsker.
  Og så er det jo bare mega fedt at Anna Dello Russo og H&M har lavet en kollektion sammen.
  Og vi eeelsker jo også begge macarons ;))
  Håber jeg vinder, tror det kunne blive skægt!

 73. Hej Emily
  Jeg kan kun komme i tanke om en grund til at det skulle være mig der skal vinde, og det er at jeg savner min veninde. Min veninde er lige flyttet til Kbh, og da jeg bor i jylland har vi ikke set hinanden i fire måneder, og det er rimelig mærkeligt når man er vant til at se hinanden flere gange om ugen. En hyggelig dag med hende, ville være skøn, også med en afslutning som pre-shopping i H&M ville det være helt perfekt!

 74. I LOVE H&M :-))))) Jeg ville bruge muligheden til at forkæle min BBF, Camilla, som er der for mig i tykt og tyndt <3

 75. Hmmm hvorfor skulle jeg blive valgt fremfor andre?! Det tror jeg ikke jeg kan give et klart svar på, men jeg ville synes at det var ualmindelig sjovt at få lov til at opleve “hysteriet” over H&Ms kollaborationer på nært hold, og få lov til at købe/kigge på sagerne, uden at frygte for mit liv og legme.
  Med mig, skal min gode kollega Tanya, som elsker at dresse op lige som mig, elsker bling og bare generelt er super sød.
  Og at der er macarons og bobler samtidig er jo bare en addet bonus.

  //Betina

 76. GOD KONKURRENCE. Jeg har mange gang stået i kø foran H&M når der er designsamarbejde. Min søster bor på landet og har normalt ikke tid. Så hvis jeg vinder kunne min søster for førstegang deltage i sådan en fed begivenhed sammen med mig. HÅBER VI VINDER.

 77. Jeg kunne VILDT godt tænke mig at komme med. Jeg bor i Odense, hun i København. Vi ser hinanden for lidt og det her ville være den bedste undskyldning for mig, for at smide hvad jeg har i hænderne og tage nogle dage i København (og så fylde hænderne med lækkert bling) :)

 78. Hej!
  Da jeg er flyttet til København for forholdsvist kort tid siden, har jeg ikke fået set så meget til min rigtig gode veninde. Vi plejede at være sammen 3-4 gange om ugen, men ser vi kun hinanden én gang hver 2 uge. Vi har begge altid elsket at shoppe, og H&M har været et fast sted vi altid besøgte. Derfor vil jeg rigtig gerne give denne gave til min veninde + det kunne bare være rigtig sjovt at få shoppet nogle ting før det er blevet rigtig udgivet i butikkerne! : )
  Kh Alma

 79. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at komme med! Jeg er lige flyttet til Sverige for at studere & er flyttet ind sammen med en utrolig sød pige, som jeg stadig skal lære at kende.
  Da dette ville blive en aften fyldt med hygge & minder, ville jeg virkelig gerne kunne tage hende med til sådan et event, man ikke lige har muligheden for at komme til hver dag :)

 80. Hej :-)
  Jeg vil såååååå gerne med fordi:
  1. At kollektionen er helt igennem FANTASTISK! og at jeg har forelsket mig i en hel del af den.
  2. At det kunne være en kæmpe oplevelse at møde en masse søde mode bloggere i virkeligheden, som man læser om hver dag og som inspirere mig. Det kunne være fedt at opleve det de tit oplever og man kun tør drømme om.
  3. At få taget nogle billeder til min egen blog.
  4. At få købt lidt bling bling, så man kan friske sin garderobe op.
  5. For at få en hyggelig aften.
  6. At overraske min veninde, hun ville elske mig for det. Det kunne virkelig være en god overraskelse til hende.

  -Anita Christine :-)

 81. Min veninde og jeg vil virkelig gerne med, da der er nogle items fra kollektionen, vi SKAL eje – desværre kan hverken min veninde eller jeg være på Amagertorv den 4. pga. arbejde :( Og sådan som det plejer at gå med disse H&M-samarbejder, så skal man nok være hurtig.. Vi har sådan brug for nogle fine bling-bling smykker (og sko..) på SU-budget til at pifte vores garderober op med! Bobler og macarons gør det jo bestemt heller ikke værre – og jeg synes tilmed, det kunne være så sjovt at hilse på nogle af jer bloggere :)

  /Lilja L.

 82. Vil super gerne vinde! Så ville jeg tage min bedste veninde med, som er lige så interesseret i mode og tilbehør som jeg er! Kunne være rigtig dejligt at få lov til at komme til pre-shopping, da jeg altid kommer for sent til designer kollektionerne:/
  Jeg har aldrig prøvet den slags før, men jeg har min egen lille blog, og drømmer om at jeg på et tidspunkt får mulighederne for at komme til den slags events:) Og så vil jeg da super gerne hilse på dig! :D

 83. Min sødeste veninde og jeg ser ikke hinanden så ofte, da hun bor i København, og jeg i Aarhus . Denne aften ville være perfekt til en vild aften sammen, men glamour, mode og venindetid!! :)

 84. Jeg ville meget gerne kunne inviterer min rigtig søde veninde Anja med til en lækker aften, fordi hun bare er noget helt særligt.

  Jeg har i en længere periode kæmpet med sygdom i familien, som kommer tættere og tættere ind på livet, og som selvfølgelig er rigtig svært at komme igennem.

  Men min søde dejlige veninde, har været der for mig hver dag og selvom vi ikke snakker om det hele tiden, ved jeg at hun altid vil være der for mig.

  Hun har været en rigtig stor støtte for mig og derfor synes jeg hun fortjener en lækker aften i godt selskab, så hun også kan forkæles lidt.

 85. Ved ikke præcist hvorfor du skal vælge mig, men det skal du:) Ville elske det mere end noget andet og det kunne bare være den bedste oplevelse for mig! Sidder med re-eksaminer as we speak så det kunne være rart at få lov til at tænke på noget andet:)

 86. Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg har fulgt din blog i alle de tre år du har skrevet det, og nu gerne vil møde dig. Min veninde skal vinde fordi hun har brug for en god grund til at elske København efter hun er kommet hjem fra et år i Berlin. Det har ikke været let at se fordelene, men de danske bloggere og deres skønne arrangementer er klart en af dem :)

 87. Jeg ville tage min mor med, fordi jeg ikke er så god til at vise hende at jeg elsker hende, så jeg håber jeg kan være en af de heldige, og kunne give min mor en dejlig aften med mig! Og fordi hun fortjener det.
  Derudover kunne det være så sejt endelig at møde dig i levende live, Emily, efter at have fulgt din blog så længe!

 88. Neeej hvor dejligt, har lige kigget et smut i det nye H&M katalog med Lana del Rey som jeg bærer tøjet fedt, med hendes mystiske twist.

  Tag mig med (og også min veninde) da det kunne være sjovt og spændende at se kollektionen og købe lidt godter. Jeg er meget fascineret af din blog, så håber på en samtale over et glas med bobler med dig :-)

 89. Mig og min mor skulle have været inde til Hms marni arrangement, men endte med begge at blive meget syge, og kunne desværre ikke komme. Vi ville meget gerne komme til dette arrangement, og kan garantere at ingen af os bliver syge. Det ville være rigtig dejligt:D

 90. Jeg skal med, fordi jeg absolut ikke kan gå glip af eventet og muligheden for at købe disse smukke smykker. Derudover vil jeg meget gerne overraske min veninde, der har det rigtig hårdt for tiden.

 91. Jeg vil så gerne kunne invitere min veninde med som er H&M’s STØRSTE fan. Hun køber stort set alt sit tøj i H&M (og lidt i COS) og sammensætter på en sådan måde at hun ligner en million. Derudover har hun snakket om Anna Dello Russo lige siden den første hvisken om hendes og H&M’s samarbejde. Vi elsker begge to de vilde smykker!

 92. Pick me, Pick me !
  Jeg ville tage min lillesøster, som også er min bedste veninde med ☺ vi har en meget forskellig hverdag, hun bog’er den ca 80 timer om ugen med sit studie som sprogofficer. Så vi ses ikke så meget iøjeblikket :( men vi elsker begge at pynte os !!! Og Anna Dello Russo, er så fantastisk over the top <3 jeg vil sååå gerne have fingrene i den fine trolly. Det ville være så cool at troppe op på set, med mit make up kit i den :)

 93. Hej Emily :)
  Jeg interesser mig rigtig meget for mode. Jeg har nemlig selv en blog, som hedder ” Love and fairytales” Jeg tror jeg bruger lidt for mange penge på tøj, jeg er rigtig dårlig til at spare op. Og jeg tror min far snart er ved at være træt af, at jeg ikke kan spare op. Så har jeg min veninde Ida, som også er en fashion nørd ;) Hun bruger også mange penge, så vi ligner ret meget hinanden. Hendes blog hedder ” Love and Live” Den er super god! Jeg elsker virkelig også din blog, tror jeg sad hele dagen igår og læste den! Super kreativ!
  Godt gået!
  Knus Isabella Lihn

 94. Jeg har snart fødselsdag, derfor kunne det være mega skønt, at kunne give mig selv en lille gave :)
  Og jeg har ikke så mange fine halskæder, derfor kunne det være fedt at finde nogle lækre nogle inden de bliver revet væk :)

 95. jeg elsker hogm! for 2 år siden fik mine veninde og jeg et medlemskort, hvor 1% af det man køber for, får man igen. Og et år efter, får vi sendt et brev fra hogm, hvor vi havde fået et gavekort på 500 kr, hvilket svarer til at vi har købt ind for 50.000 kr på ét år!

  Og eftersom det er en masse penge, syntes vi helt klart at vi fortjener at få nogle pre-billietter.

 96. Vi elsker hogm! for 2 år siden fik mine veninde og jeg et medlemskort, hvor 1% af det man køber for, får man igen. Og et år efter, får vi sendt et brev fra hogm, hvor vi havde fået et gavekort på 500 kr, hvilket svarer til at vi har købt ind for 50.000 kr på ét år!

  Og eftersom det er en masse penge, syntes vi helt klart at vi fortjener at få nogle pre-billietter…..