meat free monday: soup x 2

Indrømmet, vi endte med at spise junk i går i stedet for at lave rødbedesuppe. På en eller anden måde var der noget søndagsstemning (og nogens rester af tømmermænd), der fik burritos med masser af ost (dog hjemmelavede) til at virke mere interessante end suppe af rodfrugt ;)

Så imens vi venter spændt på at rødbederne bliver møre, så får I lige opskrifterne på to andre gode – og vegetariske – efterårssupper: Hokaidosuppe og porre/kartoffelsuppe. Find opskrifterne her og her :)

ENGLISH RECAP: Nothing better than a hearty and healthy vegetable soup for a simple and vegetarian fall dinner. My favorites are pumpkin, beetroot and potato & leek.

(Visited 429 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Bliver endnu mere suppesulten af de billeder, dejligt det endelig er sæson igen. Lagde ud med ‘søndags suppedasen’ på bloggen i går, så de seneste uger har vi fået alt fra majssuppe, græskar, kartoffel til melonsuppe – det er hårdt at være smagsdommer ;-)

  2. Måske er det bare mig der fjumrer rundt, men jeg kan ikke finde nogen opskrift på rødbedesuppen-kunne godt tænke mig at lave sådan en lækker rød sag:)

  3. Nom, det ser lækkert ud! Er vild med disse mandags-indlæg – som næsten-vegetar er jeg desværre nogle gange temmeligt idé-forladt, så de her indlæg er temmeligt populære herhjemme;-)