vinder: Nikon 1 J2

[poll id=”2″]

Så har jeg fundet en vinder af den populære Nikon konkurrence. Stort tillykke til Malou!!!

Tusinde tak for alle jeres rørende, dejlige og fine bidrag til konkurrencen! Drømmer lidt om at Nikon måske viser sig at være i julehumør og smider et ekstra kamera i puljen…

Vinderen får direkte besked.

ENGLISH RECAP: The winner of the Nikon 1 J2 give away is Malou! Congratulations! Thanks to everybody who participated.

bloglovin

(Visited 177 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Tillykke til Malou!

  Stemte først på billedet af Penny, for hun er jo skøn. Og så opdagede jeg, at hun også var med på billede 4 også – ville næsten ønske jeg kunne stemme om, for det er SÅ sødt og finurligt :)

 2. Iiiih, tusindmio. TAK <3<3<3<3
  Jeg er simpelthen så taknemmelig og overvældet, og kan ikke stoppe med at smile!! Nu kan jeg tage ud at forevige la vie en rose (eller, la vie en BLANC, sådan er det jo i denne tid, høh)

  Jeg har svært ved at bestemme mig for hvilket billede jeg synes er pænest. Er svært fristet af både Pennys headshot, samt solnedgangen og hende den fine karrygule :)

  Men jeg stemmer på det sidste, det med hytterne – det ser ret fedt ud, uden jeg kan sætte en finger på hvorfor. Noget med fokus vs den semiblurry baggrund fascinerer mig.

 3. Jeg nåede desværre ikke selv at være med, men havde sådan håbet på at Susanne – moderen til den lille pige, der er indlagt med kræft, og som tager billeder og hænger op på hospitalsstuen ef livet derhjemme – ville vinde. Synes det var rørende;-) Men der har sikkert været mange gode bud.

  Billede 3;-)

 4. Jeg synes billede 6 er skønt og har stemt på det;-)

  Tak for din søde kommentar, Karina;-)

  Bedste december-hilsner!