model dog

Modelhunden slog til igen igår, denne gang var hun på job for Downtown Plus, hvor hun slængede sig i bæredygtige puder og tæpper og tiggede pebernødder ;)

Og så får Penny heller ikke mere taletid på bloggen i denne uge. Basta! Den står i øvrigt  på arbejde og lidt mere arbejde for mit vedkommende. Og så skal der vist nok også købes lidt julegaver på et eller andet tidspunkt (har endnu ikke købt en eneste). Og gås til lidt julefrokoster. Og det er vist nok jul på mandag…

Til de af jer der spurgte så arbejder jeg hos meyou.dk, hvor jeg primært står for kommunikation og pr, men også tager mig af forhåndenværende arbejde, fotoopgaver osv.

My model dog in action ;)

bloglovin

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hey. Jeg faldt lige over en video (på youtube) af dig for tlc tror jeg det hedder. Jeg synes simpelthen det er så dejligt måden du fremstiller dig selv på i den video. Så personlig og uperfekt.(positivt ment). Hvor har du ret i at man skal nyde de små ting. Det er dejligt at se at du husker på at livet skal nydes og at det er okay at være i tvivl om hvad man vil med sit liv.