outfits 2012 part 5

Først og fremmest af hjertet tak for jeres søde kommentarer på indlægget i går aftes! Det var rigtig, rigtig rart og ligesom at I sikkert føler at I kender mig lidt, så føles det også sådan for mig og blev rigtig glad for sådan at ‘kunne mærke jer’.

Hermed sidste omgang outfit-storm fra 2012. Denne gang lidt fra Berlin og så en allerhulens masse som min yndlings-Kia har været så rar at tage. Vi arbejder i samme hus – ej at forveksle med samme firma – og i stedet for rygepauser holder vi ‘dagens-pauser’ til stor moro for kollegaer, der ’tilfældigvis’ går forbi, når vi står og gør os til for kameraet, haha ;)

I dag står den på arbejde, et smut forbi Beauty Avenue til pelsning og i aften skal jeg have taget min MASH-mødom. Glæder mig især til det sidste!

ENGLISH RECAP: The last collection of my outfits from 2012. Now we’re ready for some 2013 style ;)

bloglovin

(Visited 511 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Det er sjovt at næsten alle dine dagens i dette indlæg indeholder nederdel og sweater-combo (minus to med kjoler). Men det er også altid pænt med en lige nederdel og en flot trøje. Tænker dog at du også går lidt med bukser i virkeligheden? ;)

  1. Hehe… Nope, har faktisk stort set ikke gået i bukser de sidste par uger. Det er min comfort combo ;)

 2. Kæreste Emily.
  Din stil er så fin og fabelagtig. Du er en kæmpe inspiration.
  Jeg har luret lidt på billederne af dig i din blomsterede Ganni kjole – hvilke sko har du på til? Hvor er de fra? Jeg faldt pladask for dem!

 3. Kæreste Emily.
  Du har sådan en fin og fabelagtig stil. Og så er du altid virkelig feminin. Man kan kun blive glad af at se på dig og dine farverige outfits. En kæmpe inspiration. Men jeg har luret lidt på billedet af dig i din Ganni kjole – hvor er skoene fra? Jeg faldt pladask for dem.
  Derudover er jeg også rigtig vild med dit net og din sømandsstribede trøje – hvor kan man finde den? Jeg mangler virkelig en i min egen garderobe.

  1. Den stribede trøje er fra en japansk tøj/indretningskæde, der ligger bl.a. i Berlin og London. Min er købt i Berlin. Har simpelthen glemt navnet. Moshi. Mudi eller lign ;)

 4. Hej Emily,

  Hvor er jakken, du har på sammen med den grå kjole og læderbæltet, fra?

  Og som alle de andre vil jeg lige tilføje at jeg elsker din stil. Den ligger fjernt fra min egen, men havde det ikke været for dig, havde jeg ikke smidt min lille popo i en nederdel så mange gange i 2012 :)

 5. Du har simpelthen den smukkeste stil. Det virker lidt malplaceret at skrive det her qua dit forrige indlæg, men jeg synes virkelig du har set hel vild smuk ud de sidste par måneder med en hel særlig glød over dig.

  Vil du ikk give en anmeldelse af Mash?

  1. Dét er da altid rart at høre, malplaceret eller ej, så mange tak :)

   Det kan du tro at jeg vil!

 6. Hej :)
  Den fine sorte Zalando uldjakke med guldknapperne du har på, på flere af billederne.. hvilken størrelse har du den i ?:) syntes at den er virkelig fed og mangler noget i den stil, men er i tvivl om hvilken størrelse jeg skal ta´… så hvis jeg ved hvilken størrelse din er, kan jeg bedre vurdere hvordan den er i størrelsen :)
  SUPER fed blog iøvrigt, – følger den ivrigt :)