kom med mig til 10 modeshows

[youtube HPcQgoqMsJQ 930 523]
[youtube IwOTTw3cocU 930 523]
[youtube XhTJGse3hSI 930 523]
[youtube HGo3w4TGqYQ 930 523]
[youtube FH9h7xPpto4 930 523]
[youtube 35L3H7TiA7o 930 523]
[youtube CC89jJGFsNc 930 523]
[youtube 9XGS8p49zkA 930 523]
[youtube MeLgVkzG8uE 930 523]
[youtube wgGuVzOSMds 930 523]
Så er der masser af mode, glamour, backstage og rød løber fra mig, TLC og Copenhagen Fashion Week til alle jer :)

Filmene bliver vist hver dag på TLC (en kl. 18.59 og en kl 19.59) den næste måneds tid, men tænkte at de af jer, der ikke kan tage kanalen også skulle have mulighed for at se dem. De bliver lidt funky hvis man ser dem ud i en køre, idet intro og afslutning på hver lille film er stort set identiske, da er lavet til + vises enkeltvis på kanalen. Bare så I ikke tænker at jeg er helt tosset, når I har hørt “TLC er taget til Copenhagen Fashion Week” 10 gange ;)

Det er ikke helt min tv-debut, men om ikke andet min første gang i vært/interviewer-rollen, så I må lige være rare mht. kritik. Der er bestemt plads til forbedringer, men alt i alt er jeg faktisk selv rigtig godt tilfreds og havde ikke mindst en vildt sjov og udfordrende uge, selvom jeg nok aldrig vænner mig til at se/høre mig selv på den måde, hehe.

ENGLISH RECAP: 10 little films from 10 shows during Copenhagen Fashion Week. They’re only in Danish though, but you’ll be able to see some great Danish fashion anyhow :)

bloglovin

(Visited 148 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Fine små klip! Det kan godt være, at det bare er mig, men er du ikke filmet lidt i et frøperspektiv? Altså nedefra.. (hvilket flere af de interviewede også er).

  1. Jo, det tror jeg. Det er der sikkert en smart forklaring på, men giver dig ret i at det ikke er så godt for ens udseende ;)

 2. Hvor gør du det smukt som vært/reporter!
  Og jeg skal love for, at du har mænget dig med stjernerne under cfw! ;)

 3. Rigtige dejlige små film, og jeg synes, du fungerer rigtig godt i værtsrollen :) Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvilken rækkefølge de er optaget i, men det virker som om, du hurtigt smider “stivheden” i dine stand-ups og falder naturligt ind i rollen. Og så synes jeg, det fungerer helt vildt godt, når du blænder op for dit fantastiske smil som afslutning :)

  Eneste anke er brugen af formuleringen “jeg står her.” Det er lidt forbudt i radio/tv, fordi det er stating the obvious. Vi ved jo godt, at du står der ;) Så nu blev det alligevel til lidt kritik, men det er jo møntet på manus og ikke på dig. Jeg synes, du er rigtig god :)

 4. Ej hvor blev jeg glad! Bor i Frankfurt saa jeg havde ikke haft muglighed til at se dig ellers! og du gjorde set rigtig rigtig godt! Sejt!

 5. Jeg synes du gør det virkelig godt! :) Du er smilende, sød og naturlig foran kameraet, ligesom her på bloggen:) Thumbs up;)

 6. Orv, dem skal jeg klart se (..når jeg ikke lige er på arbejde, ahem..), jeg har nemlig desværre ikke TLC derhjemme, så fedt du lægger dem op herinde!

 7. Rigtig gode små-klip :) og du er da også super god! Helt sjovt at hører din stemme, når man nu har fuldt dig igennem billeder i lang tid :p

 8. Super super fine videoer. Du er fab som reporter: din stemme er præcis som den skal være, du har udstråling, og de personer du interviewer kan li dig: det er tydeligt.
  Lise Rønne??! Du er så meget anti-Lise Rønne. Du er en rigtig kvinde.

 9. Mange, mange tak for jeres ros, kritik og tilbagemeldinger!!! Det betyder rigtig meget for mig <3