room tour

roomtour87000 funktioner på 10 kvadratmeter

Sikke mange spørgsmål jeg fik om ‘pigekollektivet’ i mandags :) Så må hellere opklare et par af dem. Det er såmænd bare et kælenavn vi har givet min lejlighed, efter at min ekskæreste er rykket ud og to af mine bedste veninder er flyttet ind. Og det er nærmest også et helt lille kvindebofællesskab med 3 piger og en hundepige. For jo, Penny har jeg selvfølgelig stadig.

Ovenfor kan I se mit værelse (lejlighedens mindste), der har fået øgenavnet ‘teenageværelset’ pga. seng/tøjstativ/Ikea-skrivebords-kombinationen på meget lidt plads, men det er nu engang de funktioner jeg har brug for og med begrænset skabsplads, så må tøjet hænge fremme. Er godt tilfreds, selvom jeg ikke er helt færdig.

Gazelle-plakaten har jeg fået af den dygtige Nanna Nova og den kan købes her. Hvis der er nogle af de andre ting I vil vide hvor er fra, spørger I selvfølgelig bare :)

Resten af lejligheden er stadig work in progress, men hvis de andre beboere ellers giver tilladelse, så kan det være I kan få endnu en tour de chambre inden så længe.

Og så skal jeg ellers lige love for at det er noget af et tetrisspil at rykke en mand ud og to piger ind. Set i bagklogskabens lys havde en lille vinterferie eller om ikke andet et par fridage til at eksekvere projektet nok været smart. I stedet har vi gjort det om aftenen efter arbejde, hvilket har ført til noget udmattede tilstande.

Har I øvrigt taget et lille element med (omend ikke helt så storslået som for tre år siden) i den nye ‘indretning’ som de af jer, der har læst bloggen i mange år vil kunne genkende ;)

I morgen skal jeg opereres i min ankel, så hvis her er lidt stille ved I hvorfor. Vi skrives ved :)

ENGLISH RECAP: I now live with two of my girlfriends (and Penny the dog of course) and above you see my 10 square meter room somehow containing all of my things and even a tiny work station. It smells a bit like teen spirit, but I really like it as well as living with my besties :)

(Visited 1.243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

67 Kommentarer

 1. Hvor er det fint! Jeg elsker Ikea-filosofien med at udnytte pladsen bedst muligt, uden at det ser rodet ud. Love it! :)

 2. Årh, kan huske hvordan jeg misundte de der skotøjsæsker – ikke fordi jeg nogensinde er holdt op med det – eller indholdet for den sags skyld ;)

 3. Jaaa, jeg tænkte nemlig lige på, hvor mon den tjekkede skosamling var blevet af:-) Heldigvis er den der stadig, og du har da fået lavet dig en skøn lille tøsehule!

 4. Jeg vil super gerne vide hvor dit super fede og praktiske skrivebord er fra? :)

  Held og lykkke med operationen!

 5. Du har virkelig fået udnyttet dine 10 m2 på bedste vis, det er en fin lille hule, du har fået dig. Jeg tænker, at det måske er skoæskerne med billeder, som er det “lille element” fra tidligere? :)
  Hvor er smykkeskrinet forresten fra? Sådan et kunne jeg da godt tænke mig!

 6. Arhmen, du får det til at se så nemt ud at bo på lidt plads. Gid det var mig. Skal genhuses om 1 uge og jeg ved bare, at alle mine ting ikke kommer til at kunne være der. Det bliver også lidt tetris.

  Jeg er ret vild med det der læsestativ-ish, du har din Mac på. Hvor har du købt det? :)

  Held og lykke med operationen.

 7. Hvor ser der hyggeligt ud – skøn Eames stol :)
  Hvor har du købt den fine glas-ting til dine ringe?? Den er jeg helt forelsket i!

  Kh Vibeke

 8. Det må ikke være nemt at få plads til alt i et lille værelse, når du har været vant til en hel lejlighed, men jeg synes du har klaret det flot! Meget stilrent :) Har du så meget i opbevaring et eller andet sted?
  Og hvad er det element, som er tilbage? Synes ikke jeg kan finde noget ;)

 9. Meget fint og virkelig god udnyttelse af pladsen.

  Hvor er dit smykkeskrin og den mintgrønne ‘kasse’, du har et par bøger i fra?

  Ha’ en dejlig dag.

  – Line

  1. Tak, tak. Smykkeskrinet er en gammel sag fra Zara Home og mintgrøn kasse er fra Normann Copenhagen :)

 10. Lidt mere tjekket end mit teenageværelse var i sin tid. Jeg er vild med alle tingene. Elsker stolen og ønsker mig sengetæppet (når jeg får besluttet mig for en farve) og hundepuden som kat (håber ikke jeg fornærmer nogen :-)) God bedring med anklen.

 11. Hej Emily

  På søndag skydes året Oscarnat igang i flere biografer!
  Dresscode: galla!
  Da jeg virkelig beundrer din stil, ville jeg gerne høre, hvad du har af idéer til sådan en fest!

  Mange kærlige hilsner R!

 12. Åhh alle de sko æsker..! (misundelse er en grim ting ;) )
  Held og lykke med operationen. Jeg håber, at alt går vel, og at skoene ikke kommer til at stå ubrugte alt for længe efter… :)

 13. Beder en stille bøn om, at du har ryddet ekstra op i anledning af billedtagningen, ellers bliver jeg decideret flov over min lejligheds udseende for tiden…

 14. Åååårrrhhh jarh.. Jeg er ny.. har ikke set æskerne før – er det nogen du selv har fixet..?!

 15. Det er jo helt fantastik indrettet, fin detalje med den røde sengelampe hvor er den mon fra og samme spørgsmål skal lyde om dit super fede sengetæppe… Hvor mon dét kan købes :)
  Pøj pøj med anklen!!

  1. Hvis det er væglamperne, så er det Ball magnet fra Frandsen. Dem er jeg også vild med :-)

  2. Mener at sengetæppet er fra Hay (jeg ønsker mig nemlig sådan et:-) )og fås ret mange steder. Prøv at google.

 16. Hvor ser dit værelse bare rigtig hyggeligt ud. Selvom du skriver det er småt, er det sådan et værelse der ligner et, man bare kan slappe af i og hygge sig med en bog! God stil dér ;)

 17. Har du genoptaget læsningen i Om at spise Dyr? Jeg husker at du skrev, at du gik i stå i den tidligere. Stor opfordring til at tygge sig igennem den herfra i hvert fald. Den var medvirkende til, at jeg tog det sidste skridt (at holde op med at spise fisk) til at blive vegetar. Så hvis du ikke har i sinde at springe ud som vegetar, så pas på ;) Foer er umådelig overbevisende.

  Er du færdig med 1Q84 bog 1? Jeg er begyndt på den på din opfordring – indtil videre meget medrivende! Jeg er ligeså begejstret som jeg var for Norwegian Wood og Kafka på Stranden!

  1. Jeg bor forresten også på 10 km2 – (i en toværelses som jeg deler med en anden, og køkkenet er på størrelse med et badekar) ;)

  2. Ja, så småt. Hader bøger der ikke er læst færdigt, men ja, er måske også en lillebitte smule bekymret for hvilke konsekvenser det kan få at læse den ;)
   Jep, er netop færdig med den første (det går ikke så hurtigt med læseriet for tiden) og skal nu i gang med den anden. Er meget betaget af Murakamis univers, som jeg først for nylig har taget hul på, så har masser til gode :)

 18. Elsker Gazelle-plakaten fra Nanna Nova af! Så meget at den selv pryder mit værelse….. fedt, at du også har støttet op om hendes små tegnerier :-)

 19. Elsker Gazelle-plakaten af Nanna Nova! Så meget at den også pryder mit eget værelse…… Fedt, at du har støttet op om hendes små tegnerier :-)

 20. Hold op et fint værelse, og synes ikke det gør noget at det er så lille, du har fået det til at se meget stilet og godt ud! :-). Og hvor ville jeg gerne have det kamera der står på hylden ;).
  kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 21. Dejligt værelse, men operation – not so much. Vil ønske dig god bedring med foden, og håber alt er gået som det skal :)

 22. Hvor er det da bare smukt!!
  Jeg er helt misundelig – bestem på dit sengetæppe fra hay – er dit det helt store, eller hvilke mål har dit? :D
  Ey, din seng ser også lækker ud, hvad er det for en og hvor er den fra? :D

 23. Hi, sad lige og kiggede nogle af dine interiør indlæg igennem for lidt inspiration og tænkte på, hvor er det gule væggeur fra ? :)