blogtip: The Selby

12_20_11_CurtisKulig42458 selby2 7_22_12_KatieMorossMable24688 selby3 selby4 selby5All pics: The Selby

Avs, det er lidt sparsomt med mine (blog)kræfter i dag, så jeg vil i stedet anbefale jer en af mine absolutte yndlingsblogs: The Selby. Elsker at komme med indenfor hos de som oftest meget interessante og lidt skæve personligheder bloggen portrætterer.

ENGLISH RECAP: I adore The Selby. Period.

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

  1. Spændende! Står for at skulle indrettet et helt nyt hus (60 kvm større end den lejlighed vi har nu), så selvom min stil langfra er lige så vild som på de billeder, du viser, er al inspiration virkelig velkommen!

    1. Synes virkelig at det er nogle spændende, personlige og anderledes hjem man bliver inviteret med indenfor i hos The Selby. Meget mere mig end mange af de der helt stringente og lidt for hvide skadinaviske hjem ;)

  2. Hej Emily.
    Jeg syntes din blog er super fed! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvordan du har fået en facebook like knap til hvert indlæg. Tak på forhånd.
    Knus byaugustamikkelsen.blogspot.com

    1. Åh, det ved jeg desværre ikke. Det er vores programmør-dudes hos Bloggers Delight, der har gjort det. Men vil gå ud fra at det er noget med at installere en widget/plugin :)