soon: moving day

movingBloggen flytter snart. Den får ikke ny adresse, men den skal bo et andet sted. Den er stadig at finde på www.emilysalomon.dk, men hvis du plejer at læse med via Bloggers Delight-topbaren, så er det nu du skal bogmærke adressen eller følge med via Bloglovin’ eller få updates om nye indlæg (og andet) på bloggens Facebook. Hvis du altså fortsat har lyst til at følge med :)

Det kommer ikke til at ske lige nu og her, men ville blot lige give en lille heads up.

Jeg håber at I har lyst til at følge med på nye eventyr. Adressen/domænet forbliver som skrevet emilysalomon.dk og bloggen kommer også til at fortsætte som hidtil. Og så alligevel ikke. Når man flytter – hvad end det er virtuelt eller sådan rigtigt – så er det en fin lejlighed til at rydde lidt op og kun beholde det man virkelig holder af. Sådan bliver det også med bloggen. Lidt back to basics, tilbage til bloggens rødder og grundpiller, hvoraf den enkleste og vigtigste slet og ret handler om at dele de ting, jeg holder af og sprede glæde – og forhåbentlig inspiration :)

ENGLISH RECAP: In a week or so the blog will be moving. The domain/address remains the same though, but make sure to bookmark it or follow via Bloglovin’. Thanks for following :)

bloglovin

(Visited 163 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Held og lykke med flytningen, glæder mig til at se hvor dit fine lyserøde blog-hjem flytter hen!
  Jeg har hele tiden synes at det var lidt “sjovt” at netop din blog var på bloggers delight, da den minder mere om en blog man ville kunne finde hos LOOKlab.. (uden at jeg dog kan sætte ord på hvorfor jeg mener som jeg gør..)

  Jeg vil glæde mig til at følge din blog i fremtiden, ligesom jeg nyder at følge den nu!

 2. Det lyder spændende! Jeg glæder mig til mere Emily og mindre sponsorerede indlæg, som jeg kunne læse forleden, at du har valgt fra. Mon du er helt solo eller del af et nyt eller andet fællesskab?

 3. Glæder mig til at følge dig! Håber der snart kommer lidt flere madindlæg igen.. dem er jeg altså ret pjattet med. Både fordi opskrifterne altid er lækre og billederne super fine.
  …Og, og, og… hvis der er færre sponsorerede indlæg, så er det bare endnu bedre :)
  Held og lykke med flytningen!
  //Louise

 4. Jeg glæder mig til at se hvad du har fundet på, og vil da også være ærlig at sige, at det glæder mig meget med lidt mindre spons. Ikke at der er noget galt i det i sig selv, men det kan let tage overhånd… Jeg vil bestemt fortsætte med at følge dig! De bedste tanker til dig, og held og lykke med alle de forandringer der sker i dit liv :-)