Vind: Make-over og fotoshoot

cato3

makeover

Makeup lagt af en professionel er noget helt for sig. Ligeså med hårstyling. Og det er ikke bare resultatet, der er lækkert, men også selve processen. For findes der noget dejligere end at blive nusset om?

Jeg udlodder en tips & tricks-spækket session med Johanne (den dygtige og søde hår- og makeupartist, der bl.a. har gjort mig smuk her) plus en forevigelse med 3 professionelle og færdigredigerede fotos fra den super dygtige Thomas Cato. OG oveni det kommer vinderen hjem med en bugnende fuld goodiebag med lækker makeup og skønne produkter. Samlet værdi 7.000 kr.

NB! Du skal kunne sætte aftenen af d. 3. juni fra kl. 18.00. Det foregår i København og du skal selv sørge for transport.* OG så skal du være ok med, at jeg viser et af de færdige billeder (og evt. et ‘førbillede’) her på bloggen.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvilken type billeder det skal være. Måske mangler du et portræt til professionelle sammenhænge, det perfekte profilbillede til Facebook eller en gave til kæresten, forældre eller bedsteforældre. Valget er vinderens.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg inden onsdag d. 22. maj kl. 20.00. Held og lykke!

*Jeg vil dog gerne dække transportudgifter (tog) for dem, der kommer langvejs fra (Fyn og Jylland), men har lyst til at deltage alligevel.

(Visited 1.249 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

526 Kommentarer

 1. Kunne være fantastisk med en make-over til mit kedelige “hverdagsjeg”! Et nyt udtryk til en ny begyndelse efter sommeren :-)

 2. Wauw en konkurrence! Kommer gerne fra Jylland med eller uden betalt transport for at være med! og jeg kan SELVFØLGELIG godt være med mandag d. 3! Hold op, hvor er det et fantastisk tilbud, haha :-)

 3. Hej Emily.
  Meget flot præmie og jeg synes det er flot at du vil dække transport for os langvejs fra. Du har en utrolig integritet og jeg opfatter dig som et meget betænksomt menneske…
  Lige et par rosende ord og en masse anderkendelse fra en eksil sjællander :-)

  P.s – jeg vil forresten gerne deltage i konkurrencen ;)

 4. Jeg kan godt den dag! Egentlig er jeg dødsens ræd for kameraer, når jeg ikke selv står bag dem, så jeg ryster allerede i bukserne bare ved tanken om at vinde. Men jeg har helt bestemt godt af at udfordre mig selv engang imellem, så jeg krydser også lidt fingre. Imens jeg bider negle.

 5. Ren forkælelse og samtidig grænseoverskridende oplevelse, det lyder fantastisk! Hvis jeg vinder vil jeg tage oplevelsen som projekt bedre-selvtillid og forære mit kæreste et billede :-) Jeg krydser alt hvad krydses kan, hvis man once-in-a-lifetime skulle vinde en konkurrence er det altså en ret sej en af slagsen!

 6. Jeg håber virkelig at jeg vinder! Jeg har brug for en make over efter at manden i mit liv valgte at gå fra mig for en lille uge siden. Et make over vil helt klart booste selvtilliden lidt, og give anledning til et smil.

 7. Måske min mulighed for endeligt til at gøre noget godt for mig selv =) Krydse fingre!

 8. Wow! Sikken fantastisk mulighed – krydser fingre og håber det er min tur til at vinde :) Virkelig en flot konkurrence.

 9. Er der en fastlagt dato? opholder mig pt i Norge – men det kunne være fantastisk at opleve! :-)

 10. Årh… sådan en omgang forkælelse kunne jeg godt bruge, bare det at kunne glemme jobsøgningshelvedet i et par timer kunne være fantastisk.

 11. Du har en fantatisk stil, meget inspirerende – jeg krydser alt hvad der kan krydses og håber på at jeg vinder!! ;) super lækkert!!

 12. Super ved konkurrence og tak for dine blog indlæg som jeg dagligt tjekker ud :) Det kunne være dejligt med en make over og fotos lige inden sommeren rigtig starter!Ønsker i hvert fald dig og alle andre en skøn sommer!

 13. Jeg bor i Kbh, er helt ok med billederne vises og krydser alt hvad kroppen tillader for at jeg vinder! (:
  Det må være dream scenario for mig, andet er der ikke at skrive.
  Ps. skøn blog, og meget sød hund du har dig! (;

 14. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig! Er endnu ikke tilbage i min gamle form(efter 2 graviditeter) og kunne virkelig godt bruge noget hjælp til at blive stylet, og motivation til at finde tilbage til “den jeg er”, og føle mig lækker indtil jeg når mit mål.

 15. Ååha FANTASTISK konkurrence! Jeg har SÅ meget brug for den makeover! Jeg føler mig til dagligt som Mette-medium, beige og pastasalat dansker. Jeg ville så gerne have nogle tips til at finde ens ekstra gode features frem som kun ens kæreste fortæller en man har, men som man aldrig rigtig tror på eller selv kan finde.

  Jeg stemmer på mig ;-)

 16. I en 6 måneders speciale periode, kunne jeg i den grad nyde godt af at få lidt kærlig behandling af kyndige fagfolk :)

 17. Jeg har altid drømt om en make-over og ville elske at få professionelle råd til, hvordan jeg kan optimere mit look! Håber jeg får chancen og ville elske at forkæle min mand med lækre fotos :) Sikke en vidunderlig konkurrence! Håber jeg er “the lucky one” :)

 18. Uh, det lyder som en fantastisk oplevelse! Det ville være så spændende at få peppet hverdags-jeget op og endda få foreviget det.

 19. Det ville være dem bedste premie og forkælelse-dag, for en hårdtarbejdene ung studerende som mig, der oven i købet lige er flyttet til København og ikke har råd til lækkerier!
  Fantastisk konkurrence!! Jeg krydser fingre og knogler og alt hvad jeg ejer :-)

 20. Det ville virkelig være noget for mig! Jeg aner intet om makeup og hår så det kunne være SÅ lækkert med et make over! Og samtidig få inspiration til at gøre noget mere ud af mig selv :) Så hjælp ville blive taget imod med kyshånd :)

 21. Sejt! Jeg vil SÅ gerne vinde (selvom det betyder tur helt fra Aalborg) og jeg ved lige præcis, hvad billederne skal bruges til: Nyt profilbillede og måske i det hele taget nyt look på bloggen. Nøj hvor gad jeg godt have sådan nogle lækre, professionelle fotos!

 22. Det ville jeg gerne vinde. Helt fantastisk.

  Mange hilsner fra Christina (christinakf@hotmail.com)

 23. Fed konkurrence! Det er lige noget jeg kunne bruge. Og tak for, at du tænker på os, der kommer langvejs fra :)

 24. Jeg tør ikke vinde :D men nu deltager jeg alligevel, for at udfordre mig selv lidt. Fed konkurrence :)

 25. Hvem der ikke drømmer om, at være prinsesse for en dag – jeg gør helt hunder’ (100)! Jeg har de sidste to måneder siddet med afsluttende eksamensaflevering og kunne virkelig godt bruge et treat efter en ret så hektisk periode. Jeg krydser arme og ben for at jeg bliver den heldige vinder af denne fantastiske præmie – av det kunne være lækkert! <3

 26. Hold da op en skøn konkurrence! Og hvor er du gavmild :) kommer fra Odense, men kører gerne et smut til København for sådan en oplevelse.
  Har altid drømt om at få sådan en makeover, hvor en der virkelig har forstand på hår og makeup kan vise og lære mig hvad der klæder mig bedst :) ville være en ubeskrivelig oplevelse!

 27. Det kunne være skønt med sådan en omgang lige inden alle eksamerne :-)

  Sommer hilsner fra Maria :-)

 28. Det ville være det vildeste at prøve, det har jeg altid drømt om :) det ville også være fedt med nogle tips til mit nye hår jeg har fået klippet – for jeg har ikke helt styr på det :( Det viste sig at pandehår og krøller alligevel ikke var en god ide :(

 29. Jeg ville elske sådan en omgang forkælelse midt i en specialeskrivningsproces! OG – jeg ville have brug for tips og tricks til et fint sommerlook inden et forestående bryllup i weekenden lige efter den 3. :)

 30. Hmmm… nyskilt mor til to kunne virkelig godt bruge en make-over, så hun er klar til at møde verden (og søde sommerfyre!) i ny, lækker udgave! ;-)

  PS. Det med fotoshoot’et vil bestemt være grænseoverskridende for hende moren der, men har hørt man vokser med udfordringer!

 31. Det er den vildeste præmie. Beundrer altid de flotte billeder som mange bloggere får taget, og kunne rigtig godt tænke mig nogle enkle og moderne billeder af mig selv, som kunne bruges i forskellige sammenhæng. Fingers crossed! :)

 32. Hvor ville det være så lækkert, hvis man vandt denne her konkurrence. Ren forkælelse – tager i mod med kyshånd :-)

 33. Orv det vil jeg gerne. Og jeg afleverer oven i købet mit speciale d. 3. juni så det kunne jo være en perfekt selvforkælelse!

 34. Ville elske at vinde, det ville jo være en perfekt gave til bedsteforældrene!! Super konkurrence :)

 35. Fedeste konkurrence nogensinde! Vinder aldrig noget, men dette SKAL være min første vundne konkurrence, håber jeg da :)

 36. Kunne da være sjovt. Og har haft sammeprofilbillede på fb i flere år, så ku være det var dét, fotograferingen sku bruges på :)

 37. Et par lækre billeder og lidt ny make up-inspiration ville være fantastisk her op til studentertiden!

 38. Uhhh…. Det ville være det vildeste at vinde det her! :) Så smider du bare alle de billeder op, som du vil ;)

 39. Det lyder som er skøn udfordring – at blive puslet om og få smukke billeder med hjem. Jeg kommer gerne i min lille bil hele vejen nede fra Tønder;) Det lyder som den mest fantastiske oplevelse

 40. Wauw for en lækker præmie! Mit hår er lige blevet sommerkort, og jeg kunne godt bruge nogle fab billeder med den nye frits – og en ordentlig omgang forkælelse trænger man jo altid til :)

 41. Åh ja, egentlig burde jeg ikke gøre det. Men det kunne være SÅ fedt, og nogle gange er man nødt til at forkæle sig selv, så jeg er mega game :)
  Selvom jeg kommer fra Fyn, så burde det kunne lade sig gøre. Og hvor er du dog fantastisk sød og gavmild over, at du vil dække transport-udgifter for os langvejs fra, det viser bare hvilket stort menneske du er! :-)

 42. Hej Emily
  Det kunne være så dejlig at få en sådan tur :) efter alt der er sket de sidste par år:) jeg kommer fra Jylland og hold op hvor ville jeg gerne vinde. Om du dækker transport eller ej jeg kommer!! Jeg har aldrig vundet noget før, såkunne være så lækkert at prøve at vinde :) og få den flotteste make-over :)
  Krydser ALTjeg har :)

 43. Ih, bedre konkurrence skal man lede længe efter! En oplevelse man nok aldrig ville få i sit liv, som almindelig dødelig Sygeplejerskestuderende. :D Jeg er fra Fyn, men med eller uden betalt transport er jeg helt ON på den her konkurrence. Jeg krydser fingre!

 44. Årh, sikke en fantastisk fin konkurrence. Jeg sidder pt helt fortabt i bacheloropgave-skrivning, så der er ikke meget energi til at tænke på styning og funky frisurer.

  I det hele taget et det med de funky frisurer et af de punkter, hvor jeg ofte løber panden mod en mur. Og det på trods af det faktum, at jeg ellers har et godt udgangspunkt; langt hår med lidt etager og naturligt fald. Faktisk lidt som dit, Emily. Mit er bare et par toner lysere, faktisk så lyst at: får du lysnet det?! er standardspørgsmålet.

  Nå, nok snak. Ihh, jeg vil gerne vinde :)

 45. Åhh det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Det kunne være spændende at få lagt en rigtig makeup såedes at jeg kunne finde ud af hvad der bedst passer til mig. Håbe håbe håbe…

  Ellers en rigtig god blog Emily, følger med hver dag.

  Mange hilsner Charlotte.

 46. Åhhhhh jeg ville elske at vinde makeover og timingen er perfekt!! Min kæreste har været på skole i Schweiz siden start februar og han kommer først hjem d. 9 juni! Allerede én måned efter starter han på sit nye arbejde i Dubai, så at kunne glæde ham med fine billeder til når han savner mig ville være den dejligste gave!! Krydser fingre:-)

 47. Hold helt op!
  For søtten, hvor vil jeg gerne vinde (ligesom alle andre)

  Har hverken gjort noget ved eller ud af mig selv det sidste år, da min oldgamle (og pensionerede) matematiklærer på gymnasiet (jeg går i 3.g) har forvekslet mig med lidt forskellige de sidste to år.. på dette tredje år har jeg nu ikke turde gøre noget ved mig selv, i frygt for at han skulle forveksle mig og lade min karakter falde.

  Det plejer at hedde sig, at man må lide for skønheden, men jeg må lide for karakteren!

 48. Lækker forkælelse kun til mig – kunne jeg godt bruge. Min søn er lige kommet igennem 2,5 års kemo, så det er længe siden, jeg har tilladt mig selv sådan en fornøjelse. Ja her mener jeg bare frisør tid som tager mere end 1 time ;). Krydser fingre for at jeg vinder :-).

 49. Fed konkurrence! Det ville dejligt med en makeover og forkælelse midt i specialeskrivningen! Krydser fingre :-)

 50. Det vil være en drøm som går i opfyldelse :D
  Som mor til 2 kunne jeg godt brug lidt forkælelse!!

 51. Uh, det ville være helt fantastisk at vinde! Normalt er jeg noget af det mest ufotogene i verden, så det ville være lækkert at få taget nogle flotte billeder, hvor jeg, efter at være blevet stylet (forhåbentligt), ser herre-godt ud! Min familie plejer at sige at jeg ligner en blanding af Chandler fra venner og en der har drukket alt for meget, på billederne :D

 52. Ej hvor er det bare en lækker konkurrence! Jeg kunne SÅ godt tænke mig at vinde en aften i professionelle stylisters hænder. Jeg er selv utrolig interesseret i kosmetik så det ville da være ‘a dream come true’ og ville da ikke gøre spor med et nyt profilbillede på facebook eller at stå på kærestens natbord ;-)

 53. Wow :) sikken en spændende konkurrence… Jeg er overhovedet ikke kameravant, men hvor ville det være fedt at prøve!

 54. Årh!! Nej hvor prinsesseagtigt… det kunne jeg virkelig godt tænke mig her midt i eksamensstress.

 55. Det er vel næsten enhver kvindes drøm :) Jeg kunne godt bruge et par pæne billeder til CV’et og ikke et med cykelhjelmshår, som jeg ellers har ;-)

 56. Har venter på denne konkurrence siden du for et godt stykke tid siden sagde den ville komme. Nu vil jeg så istedet krydse mine fingrer og tæer og håbe på at jeg bliver den heldige :-)

 57. Kunne være så fedt at vinde! Skal op til eksamen d. 4 og er så færdig med min uddannelse, så ville være mega fedt med et billede nu når man skal ud og søge arbejde :)

 58. Hold da op, hvor ville det være en fed oplevelse at prøve.
  Ville elske at blive nusset om en hel aften og så forhåbenligt få nogle gode billeder ud af det. Det ville være lækkert :-)

 59. Nej hvor lækkert, jeg elsker også den der prinsesse følelse ved bare at sidde og blive nusset omkring med makeup og hår. Og at være i fokus for en dag/aften :-)

 60. Orv, det gad jeg godt!!! Har aldrig prøvet at få lagt makeup og få sat hår, så det ville være så sjovt :-)

 61. Ihhh den her konkurrence vil jeg virkelig gerne deltage i!! :-) jeg er godt nok fra Jylland, men kommer gerne en tur til KBH :-)

 62. Uh lyder ikke dårligt. Jeg læste engang at enhver kvinde i sit liv skulle have en make-over – det har jeg endnu ikke prøvet, så det må jo krydses af på listen!

 63. Hvis man var så heldig at vinde, kunne man få lov til at låne Penny som med-statist? Eller hvis det går helt galt, som stand-in? ;)
  (Jeg krydser alt, hvad der krydses kan!)

 64. Det kunne da være vildt fedt at prøve for at få et lidt nyt look her til sommeren og noget inspiration til hverdagen!

 65. Ligesom #9 er jeg sommerfugle i maven ved tanken om at vinde, men jeg ved at det sville være helt fantastisk. Hvis jeg var den heldige vinder skulle det være et billede til min søde amerikanske kæreste, som først kan starte hans studie og arbejde i DK et halvt år senere, end vi først regnede med.

 66. Ligesom alle de andre vil jeg jo også gerne vinde! Jeg er helt sikkert på, og krydser fingre :-)

 67. Wow det må været årets fedeste konkurrence, den ville jeg super gerne vinde. Måske man oveni købet får lov til at møde sin ynglings blogger:)

 68. Hvor er det bare en lækker konkurrence. Det gad jeg virkelig godt. Har ikke rigtig nogen ordentlige billeder af mig selv, og i sommerferien tager jeg væk i 6 uger til Ecuador – det ville være så fedt at glæde min kæreste med nogle lækre billeder af mig – men hvad er chancen for at vinde den her konkurrence, haha?

  Venlig hilsen
  Emma

 69. Wooouuu……denne konkurrence vil jeg da gerne vinde,Emily ;-)
  Min bil har netop fået en make-over, og nu er det vist min tur til forkælelse ;-)

 70. Hooold da op! Det kunne jeg utrolig godt tænke mig at vinde! :-) Ville være rart med noget fornyelse og nogle gode råd på den front, som jeg kan bruge til sommerens studenterfester!

 71. Åh en lækker konkurrence! Håber det langt om længe bliver min tur til at vinde! :-) krydser fingrer.

 72. Hvor ville det være lækkert ! Rigtig sødt af dig du vil betale toget for ikke Sjællanderne :)

 73. Ej hvor sjovt! Det vil jeg gerne prøve, og kunne virkelig godt bruge både et billede til professionelle sammenhænge eller et flot billede til min kæreste :)
  Fed konkurrence :)

 74. Fantastisk mulighed – en drøm – jeg er klar! Ha en smuk dag og virkelig god stil at du betaler togbillet for alle de glade deltagere fra Jylland og Fyn – god karma! Lene <3

 75. DET vil jeg gerne vinde – der er ingen større luksus end at blive fudstændig dullet op af kyndige hænder! Jeg krydser fingrene og takker for din inspirerende blog og dit store arbejde med den ;-)

 76. Det gad jeg godt! Og timingen er perfekt, fordi lige om lidt starter jeg på et lidt nyt liv. Fantastisk konkurrence.

 77. Hvor kunne det være fedt at blive vartet op på den måde! Jeg vil helt klart gerne deltage! :)

 78. Jeg vil meget gerne være den heldige vinder af en lækker forkælelsesdag midt i eksamensperioden! :)

 79. Det lyder fantastisk! Jeg kunne virkelig godt bruge hjælp til at finde den indre skønhed frem på ydersiden:)

 80. Orv en lækker præmie. Alle de små cremer og småting man normalt kan vinde på andre blogs. Det her er virkelig en fed konkurrence! Tak for en god blog:) jeg krydser fingre:)

 81. SUK… lige det man har brug for – mig-tid og forkælelse. Som mor til skøn dreng på 17 mdr. er søvn, lækkert hår og smækker make-up ikke det der er mest tid til. Lige det boost jeg drømmer om. P.S. Total ynglingsblog og min søns ynglingsvovse.

 82. Wow en lækker konkurrence!!
  Mine fingre er krydsede ;)

  (den perfekte forkælelsesgave, når man endelig er færdig med eksamer!)

 83. Åh, det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! Kunne godt bruge et flot profilbillede til bloggen. Desværre kommer vi hjem fra ferie samme dag og bor i Jylland, så det går ikke. Øv :(

 84. Hej jeg hedder Julie og er 17 år det lyder som en rigtig fed oplevelse :) det kunne jeg godt tænke mig :) god dag til alle

 85. Ej, hvor lyder det bare virkelig fedt! Elsker sådan noget og ville elske at få noget mere spændende gjort ved mit røde ginger hår!
  Krydser fingre :)

 86. Verdens bedste konkurrence! Jeg vil elske at få en make over :) Mig og min kæreste sad og så på billeder fra vi var 18 år, og ifølge ham ligner jeg præcis mig selv – og nu er jeg altså 26 – I think it’s time to change :) Så mine fingre er krydset, det kunne være så fedt med en makeover!

 87. Ej, hvor har jeg bare brug for at vinde den her konkurrence! Krydser alt hvad krydses kan :)

 88. Jeg ville med glæde komme helt fra Mors for sådan en oplevelse!
  Jeg krydser fingre :)

 89. Fantastisk konkurrence, kan ikke andet end tro at det må være en dejlig oplevelse :-) Jeg håber at jeg vinder og tror da ikke at kæresten vil sige nej tak til at fint billede af mig.
  Jeg synes forresten at din blog tager sig rigtig godt ud herinde på Eurowoman :-)

 90. Wauu det må da være det som alle piger går rundt og drømmer om!!
  I sådan en periode, hvor eksaminerne nærmer sig, hvor man kan have “stress” over det som man ikke når, hvor man kan se lidt hængt ud og måske ikke altid når at få gjort så meget ud af sig selv. Denne præmie ville helt sikkert være med til, at gøre eksamens perioden helt speciel:) Jeg kommer fra Odense, men betaler meget gerne for transporten.

  Tak for en super god blog, bruger den meget som inspiration:) samt din instagram.

 91. Hold da op en lækker konkurrence, og synes det er flot du vil betale udgifter til os der kommer langvejs fra.
  Ville være totalt skønt at vinde det her, lige midt i de mundtlige eksamer. Totalt lækkert pusterum ;-)

 92. Nuiii, jeg vil gerne nusses om! Og jeg kommer langtvejs fra, men betaler nu gerne selv for tog – det skulle da vist være det mindste problem :)

 93. Uhhh sådan en prinsessedag ville jeg elske at opleve – tror at det er en hver piges drøm, og jeg skal heller ikke sige mig fri for, at jeg muligvis vil hoppe og danse rundt af glæde, hvis jeg vinder :)

 94. Krydser fingre, sørger job og kunne virkelig godt bruge et perfekt portrætbillede, som kunne få min ansøgning til at skille sig ud.

  God solskinsdag

 95. Det ville bare være perfekt med et par nye billeder til cv’et ! Og generel hjælp til holdbar hverdags makeup, særlig nu hvor varmen sætter ind og jeg derfor begynder at kampsvede på kommando ;-)

 96. Åh jeg ville elske at vinde denne konkurrence. Så ville jeg ønske mig et pænt billede til min kæreste og et til mine forældre.
  Jeg er aldrig rigtig komfortabel foran et kamera så lidt tips og pæne billeder sammen med en professionel hjælp til udseendet kunne måske hjælpe lidt :)
  Jeg krydser fingre!

 97. Wauw en dødlækker konkurrence!! :-D

  Det ser ud til at det bliver svært af vælge imellem virkelig mange gode kandidater! Jeg har desværre ikke tænkt mig at gøre det nemmere for dig, og melder mig i koret af hungrende piger, der ville elske oplevelsen samtidig med at en grænse ville blive overskredet.
  Så tjek! Jeg kan godt! Og jeg ville knuselske det! :-D

  Tak for din skønne blog!

 98. Hej Emily :)
  Jeg følger med i din blog hver dag, det er en god pause fra arbejdet og meget inspirerende! Nyder virkelig dine mange forskellige oplæg og at du virker så nede på jorden, at man kan relatere sig til dig, det er skønt! Syntes det er en helt vildt fed konkurrence du har kørende her, så vil vildt gerne deltage!
  Fortsæt det gode blog arbejde! Det er dejligt du er så engageret så der så ofte er nye indlæg!
  – Kristine

 99. Ih denne præmie vil være som ‘sendt fra himlen’ hvis jeg vandt den. Jeg har en rigtig klynke historie, men vil nøjes med at fremhæve efter 8 måneders barsel, sygdom og ingen nattesøvn, så trænger jeg virkelig til en make over. Det er svært at finde sin nye stil og sit nye jeg efter så stor en omvæltning i sit liv. Så jeg ville elske at blive shinet up inden jeg skal tilbage til virkeligheden og mingelere med alle de smukke og smarte. Plus billedet vil bare være så fedt at have med i sin portfolio når man på ny skal ud og søge job. Det ved vi jo virker – altså at se godt ud når man søger job.
  ÅH … Håber håber HÅBER! :-) for bare det at blive nusset på en hel aften vil være fantastisk!!
  Krydser fingre… :-)

 100. Det er da den bedste konkurrence :) Det ville være så fedt at prøve og samtidig få et spark selvtillid.. Yes, yes, yes! :)

 101. Jeg krydser!! Jeg føler mig SÅ leverpostejsagtig efter to graviditeter… Det kunne være skøn, skøn luksus at blive shinet op. Kh Maria

 102. Sikke en lækker konkurance, jeg har altid haft en lille model drøm i maven så det kunne da være vildt sjovt at prøve!

 103. Efter at have fået morgenchokket i spejlet – hvad pokker sker der over nat? – så kunne det være så nice med en upshining og et nyt billede til visitkortet plus et selvtillidsboost.
  En skøn ide du her har fået! Må man sende sin sødeste veninde, hvis hun trænger mere end en selv?
  Og tak for al inspirationen – turen omkring din blog hver dag er altid et lille vitamin kick.

 104. Nej en supper fed konkurence, den må jeg bar vinde.. da jeg er en ny bagt mor og er ikke selv den bedste med de billeder og familien trækker på mig så det ville jo være overdådige at vinde her..

 105. Hold op en fantastisk præmie. Det ville være så fantastisk at blive nusset om og gjort virkelig fin her midt i det trælse eksamensræs.

 106. Uuuuh hvor lyder det lækkert!
  Hvilken kvinde kunne ikke bruge lidt dejlige selv-forkælelse? ;)
  Jeg er med!

 107. Hvem trænger ikke til nus og forkælelse? Det gør jeg! Er netop flyttet til Jylland for at bo sammen med min kæreste – længe ventet – men det har ikke været og er ikke nemt at undvære familie og veninder i dagligdagen. En tur til København for at besøge dem, jeg holder af, kan sagtens kombineres med en aften med udfordring, sjov og lækkerhed!

 108. Fantastisk konkurrence…
  Min frisure kører på på 10. året og min viden omkring make-up begrænser sig til et kursus i ungdomsskolen –> make-over tiltrængt :)
  Bliver færdiguddannet fra uni i juni og gør forhåbentlig snart min entré på arbejdsmarkedet – kunne være fantastisk at gå til jobsamtale fuld af selvtillid og et nyt look.
  Tak for en god blog

 109. Jeg ville super gerne vinde dette! :D Jeg har over det sidste år ved egen hjælp tabt med 30 kilo, og nu vil jeg gerne have det foreviget, og hvordan kunne jeg blive smukkere end med professionel hjælp?

 110. Hej Emily.
  Det ville være en extraordinær oplevelse og helt ud over det sædvanlige jeg nogensinde har prøvet. Det vil jeg rigtig deltage i.
  De bedste hilsner fra Louise

 111. Nøj, det lyder virkelig fedt! Jeg er fra Fyn og udover at få denne luksuriøse oplevelse og lækre sager med hjem, vil det også bare være fedt at få en dag i hovedstaden! Der er jeg alt for lidt. Uf, jeg krydser alt jeg har!!!
  knus

 112. Jeg kan desværre ikke, men vil alligevel gerne lægge et lod i puljen.
  Så vil jeg give min søde søster en kærlig overraskelse. Som mor til de dejligste og meget energiske tvillingepiger på snart 3 år kan man godt trænge til forkælelse af 1. karat <3

 113. Det er godt nok en dejlig konkurrence, den ville jeg gerne vinde. Kunne være dejligt med en lille pause fra eksamensræs!

 114. Hej Emily! Håber du har det godt. Sikke en hyggelig konkurrence! Krydser fingre! :p
  Knus Rana

 115. Som kommende student vil en make-over (og et afbræk fra eksamenslæsning) være som sendt fra himlen! Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige (og at det passer ind i eksamensplanen!!). Tak for en dejlig blog:) Kh

 116. Ih det kunne simpelthen være så fantastisk med en aften, hvor jeg kunne føle mig lækker! Jeg er gravid i 14. uge og de sidste måneder har mit jeg virkeligværet udskidt. (det der med en særlig graviditetglød har ikke indfundet sig hos mig)

  Jeg har kastet op flere gange om dagen, og når jeg ikke har været på arbejde, har jeg enten ligget på sofaen eller sovet i min seng. Der har på ingen måde været overskud til at gøre bare det mindste ud af mig selv (thank god for tørshampoo, så jeg ikke har skullet vise mig i offentligheden med komplet fedtet hår!)

  Jeg ved godt, at mange gravide har det på samme måde, men jeg ville virkelig blive glad, hvis jeg kunne vise min søde kæreste (der har holdt håret langt de fleste gange, jeg har ligget ved kummen), at jeg ikke er blevet grim for evigt med graviditeten, men at stadig godt kan være lækker. Og ikke mindst at jeg gerne vil!

 117. Hvor fedt! Og hvor er det fint af dig, at du vil dække transportafgifter for os langvejs fra :-)

 118. Ville elske at prøve et ægte professionelt Make over! Klart den bedste konkurrence, specielt siden jeg elsker at prøve ny styling og få taget lækre billeder :)

 119. Wow! Fed præmie – kunne virkelig godt bruge en opdatering til det kedelige hverdags-kontor look

 120. Søde Emily. Det er en fantastisk konkurrence!
  – Held og lykke til alle der måtte deltage :-)

 121. Det kunne være fedt at vinde! også ret nervepirrende. Men har længe gået med tanken om noget fotoshoot med nogle fede billeder ! Og hvad bedre timing end at jeg afleverer eksamensopgave den dag, så aftenen er da 100 % ledig.

 122. En sjov og spændende mulighed for at prøve noget nyt, samt en smule grænseoverskridende. Jeg vil rigtig gerne prøve og ikke mindst udvide min horisont, så jeg tør gør andet end bare en omgang mascara :)

 123. Det ville jeg elske. jeg er simpelthen vild med dygtige Johanne og har længe drømt om at få tips og trix til en makeup lige netop til mig:-)
  PS: elsker også din blog:-) – og bor i Kbh.

 124. Hej – først og fremmest – tusind tak for en helt fantastik blog!! Følger den hver dag med spænding og glæde – får så meget inspiration og tips til til styling og gode køb!! Nu kan jeg slet ikke undvære inspirationen – så glæder mig til at følge dig lang tid fremover!!

  En styring med makeup og hår, kunne bare være helt fantastik – det vil i den grad fuldføre et godt stylet outfit! Derudover er der hårdt brug for lokker og makeup efter seks måneder på barsel og efter igen at have genvundet krop og garderobe ;) Det kunne være helt fantastisk!! Krydser fingre!!

  Mange hilsner og knus

  Julie

 125. endelig en ko konkurrence hvor os smukke nordjyderne kan komme med på banen – dejligt at se! jeg tager chancen og smider et lod i puljen i håb om at jeg vinder og mine eksaminer flasker sig som ønsket!

  – jeg ville elske at vinde!

 126. Har altid ønsket mig en make-over og et fotoshoot men har aldrig haft råd til. Drømmer mig tit væk når ser alle dine billeder og ville ønske jeg også bare kunne prøve så meget tøj og alle de fine accessories. Ville være fuldstændig fantastisk midt eksamensperioden og alt det daglige stress at få lov til få lagt en professionel make-up og få nogle tips til hverdagen så jeg forhåbentlig også kan leve lidt af drømmen ud og ende med et flot billed!

 127. SKØN konkurrence !!
  Jeg er lige kommet hjem fra Afrika, hvor vipperne har været uden mascara og håret uden kur og i en knold i 3 måneder! Så sådan en omgang forkælelse ville falde i fantastisk god jord. Særligt da jeg tager springet fra Jylland til København 1. juni og godt kunne bruge et fornyet skønhedsboost :)

 128. Super fed konkurrence :)
  Efter at jeg er blevet afbleget og korthåret, kunne det være virkelig skønt med nogle flotte billeder hvor jeg ikke ligner en lille glad dreng!
  Jeg tænker bare, hvis Carye Mulligan kan se så lækker ud med sit korte hår, kan jeg også. Vis mig at det er muligt, jeg har brug for det ;-)

 129. Jeg mangler så meget et professionelt billede til mit job som digital købmand…suk…krydser fingre!

 130. Hold nu fast, hvor er det bare en fed konkurrence! Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg får mulighed for at få en make-over, så jeg kan få lidt inspiration til nye looks. XXX

 131. Sikke en fantastisk konkurrence!! Det må være noget nær den bedste konkurrence jeg nogensinde har oplevet her i blog land. Åh det ville jeg mægtig gerne vinde, så mit semi-kedelige-hverdags-look kunne blive frisket op! Jeg krydser alt hvad jeg har! :-)

  Rigtig god dag til alle!

 132. Det kunne være alt for fedt. Jeg krydser alt, hvad der kan krydses for at jeg vinder ;)

 133. Ihh hvor ville jeg gerne vinde den her konkurrence!

  Det er altid mig der står bag kameraet (hvilket jeg elsker), men det kunne være dejligt at prøve at være den der står foran det, for en gangs skyld (især når det også inkluderer en make-over).

  Jeg krydser fingre!

 134. Det her er simpelthen den mest fantastiske konkurrence! Det er jo selvfølgelig klart at en skøn blogger som dig laver en skøn konkurrence for dine læsere, tak for det!

  Igennem det sidste halve år har jeg fulgt din blog, og den er altid så fyldt med smukke billeder, tekster, tanker og ideer. Dine indlæg har været med til at give mig troen på, at jeg også fortjener at have smukke og dejlige ting i mit liv.

  Jeg er altid enormt god til at være kærlig og overskudagtig overfor andre, men det kniber gevaldigt med at være det overfor mig selv.
  Jeg vil super gerne vinde, men bare det at jeg har modet til at skrive en kommentar her, er virkelig stort mig. Ved at skrive en kommentar får jeg vist migselv at jeg fortjener at deltage og vinde på lige fod med alle andre og det er for mig et selvtillidsboost der vil noget! :)

 135. Åh, det’ jo så’n en every girl’s dream! Lurer tit på de deals der på prof-billeder og make-over’s, men har endnu ikke kastet penge efter det. Hvis man kunne få lov at prøve det her i gennem ville det jo bare være fantastisk!
  Og altså, tre billeder.. Så er der vel både et til Linkedin, et til facebook og et til kæresten/familien? ;)

 136. Åh, det ville være fantastisk. Min mormor ønsker sig et nyt billede af mig, og efter en hård periode for hende og min morfar, kunne det være fedt at overraske dem med et rigtig lækkert ét. :)

 137. Sikke en flot konkurrence. Jeg ville elske at tilbringe min fødselsdag med sådan en omgang forkælelse :)

 138. Kunne være alt for lækkert! Vil meget gerne deltage :-)
  Ps. din blog er et utroligt dejligt pust i min i øjeblikket meget kedelige hverdag..

 139. Det er noget jeg har ønsket mig at prøve i mange mange år. Jeg krydser alt hvad der krydses kan og håber mit ønske går i opfyldelse ved hjælp af dig Emily :-)

 140. Ih, hvor ville jeg dog gerne vinde. At blive stylet og få taget flotte billeder, at føle sig som en prinsesse når man bliver nusset og forkælet. Og datoen kunne ikke være bedre da jeg alligevel skal til københavn i den uge, så transporten ville ikke være noget problem alligevel(bor i Jylland).

 141. Uhh! Jeg vil gerne have en make-over! SU’en rækker ikke så langt – og mit hår sukker efter en kærlig behandling!

 142. Ej hvor sjovt, jeg snakkede lige med nogle så sent som i dag om, at jeg aldrig havde prøvet at få taget billeder af en prof. fotograf :D
  Det kunne virkelig være en fed oplevelse, især når man også får en make-over! Mine fingre er krydset…

 143. Wauw, sikke en drøm! Det ville være vidunderligt! Jeg deltager i hvert fald :-)

 144. Ihhhhh, en fed konkurrence.

  Jeg kunne virkelig godt trænge til et par god make-up tips og gå sommeren i møde lidt lækre.
  og oven i hatten kunne det være ret fedt at se hvilket billede du vælger ud til bloggen, da det er altid er super super skønne billeder du har.

 145. Min kæreste har længe ønsket sig et billede af mig, men jeg har ikke haft muligheden for et godt kamera. For en uge siden, var han så ude for en ulykke, der kostede ham 10 sting, en knækket fortand og en hjernerystelse. Der er udsigt til mange uger i sygesengen.Så udover at blive forkælet, ville jeg glæde ham med et billede af mig, som han ønsker sig rigtig meget.
  Hav en dejlig solskinsdag :-)

  Mvh. Sophie

 146. Det lyder som en virkelig sjov og enestående aften! Vil elske at få nye input til, hvordan hår og make-up kan se ud og samtidig få nogle unikke fotos med hjem :-)

 147. Efter et vægttab på 20 kg. har min krop og ikke mindst, mit ansigt ændret sig en del. Frisuren og make-up’en er stadig den samme. Jeg har rigtig svært ved at se hvad der klær mig nu. Jeg er stadig i tilvendingsfase, hvor jeg skal vænne mig til min “drømmekrop” og har derfor haft rigtig svært ved at finde ud af hvad der klær mig. Det har resulteret i et hår der altid hænger og godt kunne trænge til en make over. Jeg kunne også godt bruge nogle tips til make-up, da jeg er en typisk “kun-mascara-pige” og har svært ved at se hvad der ville klæde mit nye og slanke ansigt.

  Jeg krydser alle fingre for at vinde denne fine konkurrence og så ville et billede til min kæreste være så fint. Han er så stolt over min præsentation :)

  Og lige en sidste ting, tusind tak for en skøn og personlig blog.

 148. Så krydser jeg finger og håber jeg vinder! :D
  Sikke en god konkurrence og mindst lige så god blog! :D

 149. Sikken fantastisk præmie at vinde! Jeg besluttede mig for et par dage siden for, at jeg trænger til en ny frisure, så det ville da være perfekt at vinde dette! Så skal du også have stor ros for din blog – jeg elsker din stil, den er simpelthen så elegant og smuk :-)

 150. Sikke en fornem præmie. Og så synes jeg, det er så fint, du vil dække transportomkostningerner, det er virkelig betænksomt over for de unge piger og studerende, der ikke har så meget.
  Jeg lægger mit lod i puljen og krydser fingre for os alle sammen:)

 151. Uh, det kunne jeg da egentlig godt tænke mig at prøve!
  Hvis det bliver mig, så skulle billederne uden tvivl bruges til at erstatte det forfærdelige billede, som står af mig på mine bedsteforældres sofabord (8.klasse, uheldigt pandehår + en bums eller to for meget). De fleste skolebilleder har deres charme, men lige præcis det der måtte godt brænde op i helvede.

 152. Kunne være helt fantastisk – nyt look, ny start (som i bliver student lige om lidt/her til juni), slutningen på et godt kapitel, men starten på et nyt, mere udfordrende og forhåbentlig endnu bedre kapitel i mit liv!

 153. Jeg ved dårlig nok hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt, men jeg må simpelthen maje min usikkerhed i jorden, og prøve lykken alligevel – for hvor sejt ville det være (endelig) at have et skide godt billede af sig selv.

 154. Wauw en vild præmie! Kunne godt bruge et billede til cv’et, nu jeg skal til at søge praktikplads i efteråret. :) krydser alle fingre for mig!

 155. Har godt nok eksamen dagen efter, men findes der en bedre eksamensforberedelse end en ordentlig omgang selvforkælelse – det tror jeg næppe :)! Håber og krydser alt, hvad krydses kan, for at det bliver mig, der får nogle inputs til mit hverdags look :)

 156. Det er da noget af den vildeste give away længe! Wow! Men det der kunne være det fedeste overhovedet, og det ville passe mægtig godt lige op til min 19 års fødselsdag, så jeg kunne være lidt lække høhø ;-) Og fejre en (forhåbentlig) veloverstået skriftlig engelsk årsprøve. Jeg krydser alt, hvad jeg kan!

 157. Lækker konkurence!

  Efter ½ års sygemelding, hvor der ikke har været fokus på useende, trænger jeg til et nyt look :) Håber jeg vinder!:)
  /Louise

 158. Hej Emily.
  Super fed konkurrence, som jeg rigtig gerne vil deltage i. Jeg bor på Fyn, men jeg har læseferie i den periode (læs: bliver student om lidt, wuhu), så derfor er tidspunktet intet problem.

  Krydser fingre!

 159. Det er da en hver piges drøm – at blive nusset om, forkælet, forskønnet og foreviget. Det er nok en af de bedste konkurrencer jeg er stødt på nogensinde i blogland!

  God pinse til alle :-D

 160. Jeg vil helt vildt gerne vinde..

  Lyder super lækkert! Jeg bliver færdig her til sommer i gymnasiet og det kunne være fedt at komme til næste kapitel af livet med et nyt look. :D

 161. Åhhh det er godt nok langt væk fra Jylland midt i eksamensperioden, men sådan en chance kan jeg ikke takke nej til :) Så må der læses i toget hvis jeg bliver den heldige :D hehe…!

 162. Hvilken überskøn konkurrence! Jeg elsker at blive nusset om, og i kyndige hænder kan det aldrig gå helt galt! Tak for lækker konkurrence! God dag og nyd vejret!

  Christina

 163. Det ville være den fedeste oplevelse at vinde, krydser bare fingre for at jeg er den heldige.

 164. Jeg kunne virkelig godt tænke mig en makeover og en “dulle” dag. Jeg er fysioterapeut studerende og tanken om, at jeg resten af mit liv ikke må gå med smykker og neglelak, gør mig trist. Jeg elsker nemlig tøseting og at gøre mig pæn. Desværre har jeg valgt et (mega spændende) studie, hvor man skal gå i uniformer, som for det meste er unisex og ikke må have smykker og neglelak på.
  Derfor kunne jeg så godt tænke mig en dag, hvor jeg kan opleve alle disse ting, som jeg forhåbentlig kan leve på alle de dage, hvor jeg ikke må gøre det. Især i øjeblikket, hvor jeg er i praktik, trænger jeg til lidt pift i hverdagen. :)

 165. Wauw sikke en oplevelse det ville være. Jeg håber, at det er min tur til at være den heldige denne gang :D

 166. Nøøøøj en fed gevinst. Dén må jeg bare vinde! Efter en depression sidste sommer efterfulgt af 15 kg vægtøgning henover vinteren,så er det lige hvad jeg trænger til at forkæle mig selv med! Det ville være det lækreste belønning for at jeg er totalt ovenpå igen, og godt på vej nedad i vægt igen!! Juhuuu livet er godt igen :o) Jeg vil love at smile på billederne :o)

 167. Har verdens bedste veninde, der inderligt ønsker at blive professionel stylist, så hvis jeg vinder vil jeg give denne skønne oplevelse til hende!! Det vil hun elske! :-))

 168. Jeg skal til eksamen tirsdag morgen, så en forkælelsesaften dagen inden kunne da lige tage toppen af nervøsiteten ;)

 169. Det er den fedeste konkurrence til dags dato! Har altid drømt om professionelle råd og styling :)

 170. Ååhhh kunne virkelig godt bruge lidt ny inspiration og et ordentlig billede til mit cv når jeg ska på jobjagt i hovedstaden! Bor pt. I Jylland :)

 171. Århhhhhhh….. Det ville bare være den perfekte forkælelse til mig efter endt barsel. Fokus på mig og KUN MIG. Tager MEGET gerne turen fra Aalborg – den lille køretur betyder ingenting:-).

 172. Krydser alt hvad der kan krydses! Det ville være en drøm at få lov at opleve sådan et shoot :-)

 173. Er du gal, jeg ville elske en aften med skønne Johanne og at få lov at være linselus ikke mindst. Det må kunne lade sig gøre at gøre mig smuk på billeder uden for photo boothen :-)

 174. det er da den skønneste give away. Jeg trænger så meget til at blive peppet lidt op. Jeg er gået hen og blevet lidt kedelig på mine gamle dage (blir 30 om lidt ;) og har heller ikke så megen tid til at gøre mig smuk med 2 småbørn.
  Åh hvor jeg drømmer om at være heldig

 175. Wauw en spændende konkurrence.
  Har aldrig været rigtig skarp til det med make up, men ville så gerne lære lidt fif.
  I mit job, som er i sundhedssektoren, hjælper jeg folk det bedste jeg kan hver dag og det nyder jeg.
  Jeg har været færdiguddannet et år og arbejdet meget, så har været udkørt efter arbejde og ikke haft meget tid til mig selv. Så sådan en forkælelses-dag ville være fantastisk og måske kunne give mig ny energi og et boost af selvtillid, som jeg godt kunne have brug for.

 176. I forbindelse med, at jeg bliver student til sommer, vil dette da være helt perfekt for mig! En make-over til en helt ny periode i mit liv – bliver det bedre? Nej, det tror jeg ikke! Krydser fingre :-)

 177. Hvor ville det være en fed præmie at vinde ovenpå en lang periode med projektarbejde:)

 178. Ahhhh, det var virkelig noget jeg godt kunne bruge til mit nye projekt. Jeg har længe haft nogle styling-klienter, i forbindelse med virksomheds-besøg fra vores internationale afdelinger, men jeg ville rigtig gerne udvide min kundekreds – til hvilket blogmediet jo er ret så perfekt. Men tiden, og overskuddet til at arrangere hår, makeup og fotoshoot, den er der jo sjældent.

 179. Det gad jeg virkelig godt prøve! Er så usikker på, hvordan jeg skal lægge en make-up så det passer til mig så ender altid med det samme (kedelige) :)

 180. Selvom jeg er bosat på øen i Limfjorden så ville turen til Kbh. bestemt være det værd..;) Krydser fingre :P

 181. Åh – jeg vil altså gerne smide et lod i puljen, selvom jeg bor i Aarhus ;)

  Jeg skal snart ud i den store farlige verden og søge jobs, og så kunne det da være så dejligt med et prof billede til ansøgningerne!

  Snarlig god pinseweekend :)

 182. Det ville da være SÅ fedt! Mine pjaltede spidser kunne godt trænge til lidt kærligt pleje ;-)

 183. Shizzle en lækker konkurrence… ;) Kunne godt bruge en lille øjegodte til at forkæle min kæreste med. Det fortjener han… og så et par billeder til at gøre mine ansøgninger lidt mere spiffe/corporate…

 184. Det lyder herresjovt!! Det kunne jeg godt trænge til.. Min kæreste har lige slået op med mig så jeg kunne godt bruge nogle lækre billeder til facebook ;) haha

 185. Sikke en fin konkurrence ^_^ de billeder du har fået taget ser simpelthen så smukke ud – ville elske en sådan oplevelse! Krydser fingre!!!!

 186. Uuuh jeg har fødselsdag dagen før (d. 2. juni) og det ville være den bedste gave at vinde denne konkurrence! Krydser fingre, krydser finger!

 187. Åh det ville være en drøm at få lov til at prøve. Og kunne virkelig godt bruge nogle tips:-)

 188. Det kunne da være helt igennem fantastisk at få gjort noget ved det vintertrætte ansigt jeg går rundt med så man kan blive helt klar på det dejlige forår! :)

 189. Sikke en treat. – gud, hvor vil jeg gerne vinde denne oplevelse. Enhver piges drøm. Jeg trænger til ny inspiration og tips til mit look, så jeg krydser fingre for at jeg vinder denne konkurrence.. :)

 190. Fantastisk konkurrence, tror det er den vildeste konkurrence jeg har set i blogland. Håber det bliver mig.

 191. Ville jeg gerne vinde og kan sagtens d. 3 juni :-) Det er lige midt i min læseferie men det vil være dejligt at komme lidt ud og se nogle mennesker og opleve noget, i stedet for bare og sidde begravet i ens bøger ;)

 192. Nyuddannet, jobsøgende og med tanker om opstart af hjemmeside/virksomhed. Der skal jo et par lækre billeder til. Derfor; jeg vil hjertens gerne vinde! Hermed et lod i puljen.

 193. Åh, guuud hvor fedt! Jeg skal til eksamen om morgenen, så det vlille være den perfekte afslutning på dagen!! :) Kunne også godt trænge til en makeover!

 194. Efter et års barsel i joggingbukser og kommunefarve ville det jo være fantastisk med en make over, så man kan vise sin mand og ikke mindst sig selv, at der inde bag ammebrikker, sorte rander under øjnene og hængerøv gemmer sig en lækker kvinde. Tager gerne turen fra Herning. Lyder fantastisk.

 195. Fantastisk treat! Ville elske lidt “mig” tid, og lidt “dullerier”. Med tre drenge er det sjældent der er tid til at pynte særlig meget på udgangspunktet…..

  Fortsat god dag til dig, og alle dine “followers” – held og lykke til alle!

 196. Årh hvor ville det da være fedt, men det er der sikkert mange der gerne vil her til sommeren; man hvad kan jeg sige, jeg er jo bare en pige som gerne vil have hjælp til at vise min “indre skønhed” frem

 197. Det er da nogle farligt skønne konkurrencer, du smider på bloggen! På trods af de cirka en million andre svar, så har man jo altid lov til at håbe, at man er den heldige vinder, ikke? :)

 198. Vinder jeg? Nok ikke… Der er allerede 384 andre, af dine søde læsere der har givet gode grunde til at netop de skal vinde. Og de fortjener det sikkert. Hver og en. Alligevel kan jeg ikke lade være med at drømme. Så jeg melder mig i flokken og drømmer lige som alle de andre om at netop jeg vinder. En aftens forkælelse med tips og tricks til at gøre – og føle – sig lækker må jo være en hver piges drøm. Og med drømmen om at den forkælelse bliver min, vil jeg krydse fingre helt frem til på onsdag.

 199. Å gud det lige det jeg går og drømmer om, jeg er på buisness bootcamp og har brugt alle mine penge på det, for nu vil jeg gå selvstændig, en drøm der har varet i 10 år og nu har jeg modet…..men ikke råd til at få det helt i top med prof. fotos. Det ville også være skønt at blive nusset om efter en længere stresssygemeldingsperiode, jeg er ved at komme mig over.

 200. Hold da op, sikke en fantastisk mulighed! Jeg har altid gerne ville prøve at få en professionel styling og bare se hvordan man kan tage sig allerbedst ud. Vildt fed giveaway! :)

 201. Uuh, mig mig mig!! Det kunne være den perfekte kickstart på livet tilbage i DK – på det tidspunkt just ankommet fra en laaaaang vinter i det mørke nord :-D

 202. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :)

 203. Åh, hvor ville jeg dog elske at vinde denne præmie. Hader mig selv på billeder, men med lidt trylleri fra Johanne, er jeg sikker på, at jeg vil elske billederne :-)
  Krydser alt hvad jeg kan indtil d.22. maj og håber på god karma.

 204. Krydser fingre!! Jeg kunne godt bruge lidt hjælp, efter graviditet, barsel og et liv på su, ville en make-over være super skønt.

 205. Hold nu op en konkurrence. Den vil jeg da klart deltage i. I tirsdags blev jeg mor til den smukkeste lille pige, der havde valgt at komme med numsen først. Selvom jeg føler mig smukkere end nogensinde, har graviditeten alligevel sat sine spor, så en make-over ville være fantastisk. :)

 206. Har så meget brug for et nyt pust – er mega dårlig til at ligge makeup. Så denne præmie er bestemt noget for mig ;-)

  Rigtig god pinse

 207. Wauw, en lækker konkurrence! ;) Jeg vil elske at vinde den oplevelse – en chance for at forkæle mig selv (hvilket er virkelig påtrængt nu her i hele eksamens-hurlumhejet(!?))
  Selvfølgelig er jeg med (!) – jeg krydser alt hvad krydses kan :)

  KH Amanda K. Christensen

 208. Det er da den fedeste præmie. Hvilken pige ville ikke elske sådan en tur… totalt drømme oplevelse.

 209. Hold da op for en lækker konkurrence! Jeg ville godt nok nyde et par timers forkælelse :-)
  Ps. Hvor er det sejt af dig, at dække udgifterne for dem, som kommer langvejsfra. Respekt Emily!

 210. ÅÅÅÅÅÅH, det er SÅ meget lige, hvad jeg har brug for og har længe godt kunnet tænke mig at prøve at få taget nogle fine billeder OG inspiration til fornyelse ville falde på et tørt sted.
  Jeg har så P….. travlt for tiden, at jeg næsten har glemt mit eget navn, så det er lige, hvad jeg kunne ha’ brug for :-)

 211. Ren forkælelse lyder på ingen måde dårligt. Ofte ender jeg i det samme tøj og med samme frisure, hvilket meget hurtigt bliver kedeligt. Kunne derfor godt bruge noget inspiration, og ville elske at sætte en hel aften af til det <3

 212. Har fødselsdag i morgen og begynder faktisk at føle mig gammel efterhånden så hvis der nogensinde skal tages billeder må det vist være nu:)

 213. Jeg kunne så godt tænke mig den præmie der!! Jeg elsker at blive nusset om og jeg elsker din blog og kunne virkelig godt tænke mig at møde dig!:-)
  Kommentar slut. Over and out!

 214. Hej Emily:) jeg håber det bliver mig! Det er lige hvad jeg trænger til . Smukke billeder af mig:) knus emma

 215. Hvem ville ikke gerne vinde dette!?
  Jeg ville elske, at få denne mulighed – min make-up og hår rutine er simpelthen så ensformig! hahaha
  Ville være lækkert med nogle tips og tricks!

 216. Det er en alt for lækker konkurrence! Det kunne være super lækkert at vinde denne konkurrence og blive nusset om som aldrig før. :-) jeg krydser fingre for at vinde!
  p.s. Tak for en super skøn blog, jeg elsker at følge med i dit lyserøde og girly univers! :))

 217. Wooooow! Jeg vil SÅ gerne vinde – det kunne være virkelig cool. Jeg har aldrig prøvet noget lignende før, men det lyder sjovt og spændende! Håber håber håber.

 218. Det ville virkelig være fantastisk! Skulle jeg for en gangs skyld vinde noget, måtte det gerne være dette :)

 219. Hvis man må forkæle/dele oplevelsen med en københavnerveninde, vil jeg gerne deltage – jeg er jyde, gravid, tyk og eksamenstravl, så det duer ikke. Fin konkurrence :)

 220. Intet er bedre end forvandlinger og grænseoverskridende oplevelser, så dette er da i den grad en konkurrence der er værd at vinde – nude photoshoot!

 221. Jeg kunne virkeligt godt bruge et godt bruge et pænt billede af mig til jobansøgninger osv.

 222. Fantastisk præmie, det kunne jeg rigtig godt bruge! Jeg krydser alt hvad der krydses kan :-)

 223. Virkelig fed konkurence! For som du siger Emily, det er fedt at få lagt prof. makeup, sat hår og få taget nogle lækre billeder bagefter !! :)

 224. Skøn give away! Jeg ville elske at vinde sådan en omgang – kunne virkelig godt bruge et godt og proffesionelt billede til jobsøgning

 225. Iiihhh, det gad jeg virkelig godt vinde! Det ville være en vaske ægte prinsessedrøm, der ville gå i oplevelse!
  Derudover jeg er snart færdig med min kandidatuddannelse, og kunne virkelig godt bruge et godt professionelt billed til mine jobansøgninger!
  Jeg krydset fingre :)

 226. Uh, det er godt nok en super lækker konkurrence. Det ville være lækkert at blive forkælet og nusset om ;-)

 227. Det lyder som noget af en oplevelse, nu hvor man er begyndt på ”voksenlivet” med arbejde 8-16 hver dag, og det mest spændende der sker, er hvis der er en kat der går over vejen på vej til arbejde. :-)

 228. Ej ville elske at vinde denne konkurrence!
  Har lige mistet min moster som har været mor for mig hele livet så trænger hårdt til at blive forkælet lidt..

 229. Det her har jeg bare altid drømt om – at få lov til at føle sig som en model for en aften. 3. juni er hermed reserveret. Jeg håber det bliver mig :o)

 230. Ej hvor ville det være fantastisk at vinde. Jeg skal giftes sidst i juli, det ville være den perfekte morgengave til kæresten og som mor på barsel, så ville sådan en dag være balsam for min sjæl.

 231. Jeg mangler inspiration og ideer til hvordan jeg kan style mit hår på nye måder, for det ender altid med bare at være det samme. Så krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder:)

 232. Sikke en fed idé. Især når man ikke selv, er så god til at få det optimale ud af sit udseende.

 233. Det kunne være så fedt lige at blive flot stylet op og få nogle gode fif med hjem :) springer med glæde på toget en tur til staden for at blive skøn for en aften ;)

 234. wow en drømmepræmie :-)

  jeg er desværre en lidt overvægtig pige og har derfor haft det meget svært med at finde mig selv og acceptere at det er den jeg er.
  Jeg ville derfor elske at kunne få sådan en oplevelse og samtidig få det foreviget med billeder <3

 235. Hvis jeg vinder, tror du så de vil lave “graviditetsbilleder”? Sådan hvor det også er maven der er i centrum?

  Det ville være helt perfekt at have sådan et par fine billeder at give til faderen inden babyen kommer ud :)

 236. Uh det ville jeg gerne vinde!!! Jeg synes tit jeg ser så ordinær ud, og jeg har svært ved at komme ud over rampen med hensyn til ny frisure og make-up. Det kunne derfor være super med lidt inspiration.

 237. Det kunne være suverænt at vinde et shoot!
  Jeg har virkelig lav selvtidlig, og har aldrig rigtig brudt mig om at se mig selv på billeder. Derfor kunne det være fedt at vinde, så jeg forhåbentlig kan se på et billed af mig selv, som jeg syntes er smuk.!

 238. Tænk at kunne få lov til at blive nusset om, og samtidig lære en ting eller to! :) Jeg vil gerne vinde ovenpå et lidt hårdt år! :)

 239. Dette er jo en helt fantastisk konkurence. Hvem kunne ikke bruge sådan en oplevelse? ;)

 240. Ihh det kunne være helt fantastisk for mig, nu hvor jeg er lige på nippet til at blive færdig som kandidat og skal ud på det frygtede jobmarked. Tips og tricks til styling ville være meget velkomne. :)

 241. Fantastisk konkurrence Emily, og jeg ville lave et lige så stort glædehop så du postede i dag tirsdag, hvis jeg vandt!
  Og tak for din skønne blog :)

 242. Jeg tager chancen; syntes det lyder både spændende og udfordrende – og så kunne jeg godt trænge til at blive shinet lidt op og ikke mindst vil det være fedt at få det der wauw-hun-er-min-blik fra kæresten ;)

 243. Jeg vil da også brand gerne deltage i konkurrencen og forhåbentlig blive den glade vinder der bliver nusset lidt om:)
  (Og vinder jeg ikke, vil jeg glæde mig over, at der altid er inspiration til hår, makeup, mad mm at finde på denne fine blog;-))

 244. Jeg har altid drømt om at få taget et godt billede af mig selv. Det er bare ligesom aldrig blevet. Vil absolut elske at prøve at blive stylet af en professionel. Gode hilsner fra Alice

 245. Ej en fed ide at lave en konkurrence om et photoshoot – count me in! :) Du er smuk Emily :)

 246. Nøjjjjjjj en fed konkurrence. Jeg vil så gerne deltage :-) Krydser ALT. Xxxxxx

 247. Genialt…..det kunne jeg helt sikkert godt tænke mig at vinde :-) Med tre børn på 3, 5 og 8 år og alt for lidt tid til mig selv kunne det være så skønt med lidt selvforkælelse, så jeg krydser alt hvad jeg kan krydse.
  I øvrigt tak for altid inspirerende læsning og gode idéer til sunde snacks :-)

 248. Det kunne være så sjovt at prøve. Elsker når andre sætter hår og ligger make-up på mig, bliver helt salig. :-) Så den oplevelse vil jeg gerne have med!

 249. Jeg synes det lyder vildt spændende, Jeg er så træt af mit lange brune hår, og kunne virkelig godt tænke mig noget anderledes. Jeg ville ønske, at jeg kunne få lidt hjælp til at finde det perfekte look til mig.

 250. Fin fin konkurrence…! Det vil helt sikkert blive en mægtig aften + oplevelse – vinder den gerne ;)

 251. Jeg fik en meget fin klipning gennem bladet Femina og deres stilboost artikler. Nu er mit hår bare (allerede) blevet så kedeligt og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre med det. Gik fra langt til meget kort hår. Så tips og tricks og ny make-over ville jeg sætte pris på :) Fed konkurrence!

 252. Jeg hvor ville jeg gerne vinde denne konkurence.. Jeg kommer fra Aarhus, men er villig til at betale turen selv til KBH. Har en søster som bor i Valby, og har derfor overnatningsmuligheder:) -tror dette kunne være en god personlig udfordring, når man ikke er vant til at stå foran et kamera :) God dag. Kh M

 253. Åhh det gad jeg godt! ‘Nogen’ ligner jo noget katten har slæbt ind, efter graviditet og fødsel… :-)

 254. Hvor ville det da være fantastisk at prøve især fordi jeg lige har tabt 15 kilo :-)

 255. Årh det lyder godt nok sjov! Den 3. er jeg lige blevet færdig med min sidste skriftlige eksamen, så det kunne være rart at koble lidt af om aftenen inden de mundtlige også begynder… Puuuh, det er hårdt at gå på uni ;-)

 256. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at komme i et vaskeægte studie og rent faktisk få andre til at lægge en smuk makeup og endda få super lækre billeder taget. Det ville jo være en hver piges store drøm. Og jeg er en pige som alle andre – dog med forbehold. Jeg er nemlig en vaskeægte jyllandspige, som bor i en meget lille by, hvor der rummer intet mindre end 3 huse og 1 mark. Derfor sker sådanne nogle “store” ting og konkurrencer ikke i min omkreds. Derfor ville det ikke bare være en stor drøm der ville gå i opfyldelse, men også bare muligheden for at komme til København. Derfor ser jeg rigtig mange goder ved at kunne vinde den her super flotte og gavmilde konkurrence. Jeg krydser på ben og fingre for at jeg er den heldige :-)
  Men held og lykke til alle alligevel :-)

 257. Det kunne være super fedt at vinde! Jeg har tabt mig 12 kg med stenalderkost siden januar og kunne virkelig bruge nogle tips & tricks til min “nye” krop :-) Under alle omstændigheder er det jo også bare dejligt at blive nusset om.

 258. En super fin konkurrence. Synes det er flot at du vil betale transporten. Jeg kommer selv fra jylland og er under uddannelse så pengene er ikke for store i øjeblikket. :-) Vil meget gerne deltage i konkurrencen da det lyder vildt spændende. held og lykke til os alle sammen :-) samt en god dag til alle

 259. Årh, det kunne jeg bestemt godt bruge!

  Jeg trænger i dén grad til en omgang opfriskning fra det samme kedelige, gamle look.

  Jeg krydser fingre, og takker i øvrigt for dejlig, dejlig blog!

 260. Hold nu op, hvor lyder det bare alt for lækkert! Dybt grænseoverskridede, men som noget, der kunne være helt fantastisk for at prøve at få selvtiliden lidt op, og så er det jo bare altid dejligt at blive nusset om! :)

 261. Ej hvor er det bare en lækker giveaway :-) Det ville godt nok være lækkert at vinde :-) Jeg krydser fingre :)

  Mange hilsner Benedikte