Et år siden: Hindbærsnitter, turban-guide m.m.

spie2

For et år siden bagte jeg en smuk og lækker bærtærte (opskrift her)…

stripy4

… hoppede i stribet strik og shorts (hele outfittet her)…

rosescented

… snakkede lidt om parfumer

limepen1

… hang ud med verdens bedste Plet…

burgerbun2

… og bagte verdens bedste burgerboller

wamd3detalj

…. tog mit Daenerys Targaryen tøj på (se hele outfittet her)…

headband

…lavede en turban-guide

obh7

…og lavede film med tips og tricks til at krølle hår med OBH Nordica…

mix2pattern4

mixede smykker og mønstre (hele outfittet her)…

hs7

…bagte hindbærsnitter (opskrift her)…

summery

… og var glad og nød sommeren…

For et år siden i juni (jow jow er bagud som vanligt). Jeg ved godt at jeg gentager mig selv, men hold nu op, hvor er det priviligeret og fantastisk at have en hel billeddagbog over stort set hver eneste dag de sidste mange år. Når jeg sidder og lave de her indlæg, dukker der så mange gode minder op fra sidste år, som jeg slet ikke tror jeg ville komme på ellers. Jeg kan altså varmt anbefale det der med at blogge. Uanset i hvilken skala det er, så er det sådan en rar og hyggelig ting også for en selv.

Nu vil jeg drage i sommerhus at lave nye ferieminder. Og forhåbentlig nå at læse de 10 kilo bøger og blade jeg har medbragt. Og bade. Og grille. Og løbe med Plet. Og drikke drinks om eftermiddagen i haven. Og… og… og… G.L.Æ.D.E.R. M.I.G.

Kan I have en forrygende søndag!

Klem

ENGLISH RECAP: Highlights from June 2012 on the blog.

 

(Visited 729 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. For et år siden i juni begyndte jeg at følge din blog :-) og man kan ikke andet end at blive glad af at læse om dit lyserøde eventyr … God ferie Emily

  2. Åhhh den der mønstret jakke er bare for fed (stadig!). Tror faktisk jeg så dig, jakken og den fineste Penny-Plet på Amager for et par uger siden. :)

  3. Jeg faldt helt tilfældigt over din blog, og har allerede været igennem mange af dine indlæg. Og som fattig-bloggeren skriver, så er det fedt med en opsummering for os nye læsere :)

    God sommer!