Smukke Helene

Foto: Thomas Cato

Kan I huske fotoshoot/makeover-konkurrencen i starten af sommeren? Hvor man kunne få stylet håret, få masser af tips og få lagt professionel makeup af Johanne Danshøj og få hele herligheden foreviget af den dygtige Thomas Cato. Det blev Helene, der vandt og ovenfor kan I se det flotte resultat. Er helt betaget af hendes elfenbenshud og røde hår og ikke mindst hvor sej hun var foran kameraet.

Der kommer formentlig en lignende konkurrence med en anden fotograf senere på året, for I var rigtig mange der var interesserede og det vil jeg gerne honorere.

Tusinde tak til Johanne og Thomas og tak til Oriflame for den flotte goodiebag, som Helene fik med hjem.

helene

(Visited 485 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Flotte billeder! Hun oser langt væk af power og udstråling. Som barn ønskede jeg mig altid rødt hår og fregner, så jeg er helt tryllebundet ;)

  2. Nøj hvor er hendes hår + hårfarve pæn! Er hendes hår farvet? Hvis ja, kan man få at vide hvilken hårfarve? :)

  3. Uh, der er noget Bree Van De Kamp over billedet med den grønne kjole! (På den rigtig gode måde!) Love it :)

  4. Tusind tak for de fine kommentarer!! Det er da helt fantastisk at læse, ih jeg bliver helt glad :) Og det var en rigtig skøn oplevelse – virkelig sjovt at få lov at prøve at stå foran kameraet med superdygtige Thomas bag, og blive peppet op af skønne Johanne. Følte mig som en meget heldig kartoffel :)

    Tøjet: Den grønne kjole er fra Monki og er vist et par sæsoner gammel. Den lyserøde kjole er fra Zalando Collection, og købt i vinter.