Blogtip x 3: Grøn madpakkeinspiration

83

Sunde, grønne madpakker hos Deliciously Ella

Først og fremmest tusinde, tusinde tak for alle jeres søde og omsorgsfulde kommentarer i går. Det betød rigtigt meget for mig! Det var rart og tilmed terapeutisk at dele mine tanker med jer og rigtig rart at I tog sådan imod det. Og hvor jeg føler med alle jer, der har været eller er noget lignende igennem.

Men nu til noget helt andet, for alting er – heldigvis – ikke trist og jeg ER altså forstrøstningsfuld og tror på det bedste. Ikke at noget er glemt, men livet er både små og store ting blandet sammen i en pærevælling. Jeg spiser mere og mere plantebaseret og mindre og mindre kød. Ikke at jeg har tænkt mig at stoppe helt med at spise kød, men jeg har det rigtig godt, når jeg overvejende lever vegetarisk. Til gengæld er jeg ikke så skrap til at finde på vegetariske måltider og det står endnu værre til, når det kommer til madpakker og frokost. Men så er internettet og blogsfæren jo en gave og her er 3 af mine yndlingsblogs, når det kommer til at leve ekstra grønt. Tip mig endelig tilbage, hvis I kender til andre lækre blogs med vegetariske/veganske opkrifter :)

ENGLISH RECAP: I find myself opting for a more and more vegetarian diet and I find great inspiration at Deliciously Ella, Green Kitchen Stories and Oh She Glows. Please let me know if you know of a great vegetarian/vegan blog :)

bowl

 ‘Den store veganerskål’ hos Oh She Glows

Picnic_salad

Salat med brune ris, granatæble og andet godt hos Green Kitchen Stories

(Visited 1.840 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg spiser også selv overvejende vegetarisk, og kender udmærket følelsen. Jeg har det i hvert fald selv bedre, når jeg spiser en masse grøntsager, end når jeg spiser en masse kød.
  Hvis du savner lidt inspiration til madpakken, så har Helsematilde nogle fine ting, ligesom veganeren Månebarnet. Og min egen blog, hvis man nu må være lidt fræk. Min egen yndlings til frokost er p.t. hjemmebagt rugbrød med avokado, der er fuldstændig simpelt, men også fuldstændig fantastisk. Ellers er humus, ærtehumus, linsedeller, æggemadder, en fyldig salat med quinoa, bønner eller linser i også noget, der er ret skønt at have med på madpakken.

 2. God eftermiddag søde.

  Det gør mig ondt at høre at du har mistet din far, da du kun var 16 år og det gør mig ondt at din mor skal igennem et langt sejt træk med brystkræft.
  Jeg kan godt forstå, at du er gået i en slags “HI”, hvem ville ikke det.
  Tag dig tid og bearbejd situationen, slik dine sår!

  Jeg har selv haft noget kræft, stort set hele min familie er døde af kræft, min mor døde i april 2013 og for 2 år siden fik min unge datter alvorlig leukæmi, hun er stadig igennem sit lange seje træk med behandling, så jeg ved hvordan du må have det nu og hvad I går igennem.
  Min datter oprettede en blog for at få tankerne væk fra sygdom og bruger sin blog (http://www.mariahoffbeck.blogspot.com) som en slags healing for sin leukæmi.

  Bare husk at hente hjælp via kræftforeningen eller lign. ved behov, så du ikke kører ned. Ikke spille sej, det kan være skidt.
  Nok herom.

  Dit indlæg med salater er meget lækkert og jeg er især vild med salaten og den meget søde gaffel på billedet vedr. Oh She Glows.

  Pas godt på dig og pas godt på din mor.
  Sender min lille våge fe af sted til jer.

  Tina

 3. 101cookbooks.com og mynewroots.org er mine favoritter. 101 er virkelig god til kager også.

 4. Jeg skal vist afsted til grønthandleren og have fyldt op! Hold op, hvor ser det lækkert ud. Jeg skal have meget mere fokus på min madpakke fremover, det er helt sikkert! Tak for tip :-D

 5. Jeg kan anbefale loveandlemons.com – der er fine, lækre vegetariske og veganske opskrifter på mange ting, og de er gode til at lave temaer som fx vegetarisk valentine’s middag :-)

 6. Det ser jo slet ikke ud som de madpakker man havde med i skolen. Jeg elsker grønne, sunde madpakker. Tak for links ;)

 7. Jeg er ret forelsket i Hugh Fearnley-Whittingstalls bog Veg Everyday – eller Grøn Hverdagsmad, som den danske version vist hedder. Kirk+Maarbjergs Grønt Grundkøkken kan også anbefales!

 8. Dette indlæg rammer plet hos mig, jeg har også på det sidste kommet frem til at jeg har det bedst med vegetarisk mad + fisk. Derfor er det rigtig dejligt med inspiration. Bloggen sundhed for sjov har også nogle gode opskrifter, det er dog ikke udelukkende en opskiftsblog.