Små ting

{Arbejdshæng + frokost på Taxa}

Sidste uge handlede primært om at få startet hele maskineriet op ovenpå juleferien og få en masse ender til at mødes. Og tage stilling til mangt og meget. Så er det blot at håbe, at jeg har valgt rigtigt :)

Derudover fik jeg set en masse mennesker, spist ude flere gange og var tilmed to gange i biografen (efterlever allerede mine nytårsforsæt). Det er virkelig noget jeg nyder og prioriterer, altså at komme en hel del ud. Også på hverdage, efter at jeg er begyndt at arbejde hjemmefra. Som ekstrovert kan jeg nemlig godt få lidt ‘burkuller’ ellers, når jeg er alene hele dagen, men så har jeg en rar undskyldning for at få set folk og komme ud eller have gæster om aftenen.

Denne uge står for alvor i bogskrivningens tegn. En masse skal færdiggøres og finpudses og derudover ser jeg frem til et par pressearrangementer og møder i løbet af ugen, vino og drinks med gode damer på fredag og hyggeaften med gamle veninder på lørdag.

Håber at I også får en dejlig uge!

ENGLISH RECAP: The small things that made the past week a little sweeter and more fun. Edamame toast and french fries, when the sun peeks out once in a while, puff pastries, a photo book I made for my grandmother (and flipping through it with her), a green corner at a friends place, the prettiest pale pink suede jacket and saturday waffles. 

{Når solen en gang imellem kigger frem}

{Sæsonen er i gang (som omtalt i dette indlæg) og jeg er i fuld krig. Fastelavnsbollelykke}

{Hygge hos min mormor med åkander og gennemgang af den fotobog, jeg forærede hende i julegave}

{Fine små grønheder hos en veninde}

{Måske den pæneste jakke nogensinde. Biker i lyserødt ruskind}

{Vaffling hos en sød en (opskrift her)}

(Visited 662 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Åh gratis kage ville være så lækkert (og så farligt!). Måske jeg er i den forkerte branche…

 1. Hyggelige små ting :-) Og hvor giver det bare både varme i hjertet såvel som et stik i hjertet når du spiser åkander med din mormor og hygger. Min morfar døde lillejuleaften. Han blev 91 år, så det er jo et langt, flot og heldigvis godt levet liv han havde bag sig, men vi var tætte og han var skarp til det sidste, så det er et stort tab for min storebror og mig. Og min mormor er på plejehjem da hun har demens, så det er begrænset hvilken kontakt man kan have med hende. Desværre. Dog kan hun også godt lide åkander ;-) Min pointe er dog ikke at dvæle i livets triste, uundgåelige omstændigheder, men blot at sige NYD din mormor mens du har hende. Deres generation bibringer vores travle hverdag en masse gode ting. Bedsteforældres kærlighed skal man ikke kimse af.
  God tirsdag!

  1. Tak for reminderen Camilla :)
   Min mormor er 89, så hun holder nok desværre heller ikke for evigt og du har så ret i at det bare er med at nyde dem, mens man har dem. Vi har et meget tæt forhold og kan slet ikke forestille mig at undvære hende, så prøver virkelig at få mest muligt hyggetid med hende nu.
   Klem og tanker til dig

   1. Ej, det har jeg da helt misset – har jeg sovet i time…?!? Inden for de sidste dage?

    Jeg håber for dig, at der er en masse godt forude;-) Det fortjener du!

 2. en opskrift på de fastelavns boller er hvad der kunne gøre mig mega glad – wow de ser gode ud ! og meget kære grønne sager