Søndagstur i høje hæle

frakke Selected Femme// jakke Inwear (lignende her)// tee Kjær København// nederdel Inwear (lignende her)// pumps Ganni// solbriller Karen Walker// taske Saint Laurent (her i mini)// halskæder byBiehl// perlearmbånd Anni Lu// ringe byBiehl

I søndags gik jeg tur med hunden og spiste is i lidt (meget!) højere hæle end jeg sædvanligvis ville vælge til sådan et arrangement. Hvilket egentlig føltes ret herligt omend lidt upraktisk, da vi ramte molen på Hornbæk Havn. Der var dog lidt mening med galskaben. En hel aften i nye sko er nemlig sjældent en god idé, så jeg besluttede at gå dem lidt inden ELLE Style Awards og hvorfor så ikke kombinere med isspisning?

Og hey! I bare ben! Elsker, at vi nu går en hel del måneder med mulighed for bare ben i møde. Selvom jeg tolererer dem (har man et valg?), er jeg aldrig blevet rigtigt gode venner med strømpebukser og er næsten som de der fyre, der begynder at gå i shorts, så snart det ikke er frostvejr længere. Ok, ikke helt, men jeg kan i alle tilfælde relatere til dem ;)

Ps. Læste på universitetet med en pige, der havde bare fødder i pumps’ne året rundt. Også i frostvejr. Og hun var utroligt nok aldrig syg.

ENGLISH RECAP: I love (none the less!) that we can now look forward to a tiny handful of months of bare legs and feet even here in cold Scandinavia.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

(Visited 3.018 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg har efterhånden set en del fyre, der går i shorts ALTID. Jeg tror man danner isolering omkring benene til sidst.

 2. Jeg ville bare ønske at jeg kunne gå med hæle… snubler bare med gummisko… MEGA-SUK!

 3. De er altså også bare helt ekstremt fine de sko. Jeg håber du havde en helt fantastisk aften i dem, for det er da den slags, man aldrig kan nænne at tage af (:

  Jeg gik på gymnasium med en fyr, som ALDRIG havde sko på. Året rundt – bare tæer. Det var ret sært at se ham danse Les Lanciers uden sko på til galla haha xD

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Aftenen var fabelagtig, var til gengæld ret glad for at få dem af da jeg kom hjem, mere behagelige er de heller ikke ;)

   Ej hvor spøjst?!? Han må have haft meget tyk hud under fødderne?

 4. Hvor er de bare alt for fine de sko!
  Jeg er selv en komplet frossenpind, men jeg fryser sjovt nok aldrig på benene. Jeg kan godt gå i nylonstrømper i december, men med 4-5 lag på overkroppen og også gerne mormors hjemmestrikkede sokker i støvlerne ;-)

  1. Mange tak :)

   Haha… jeg er faktisk også lidt af en frossenpind, men tror forfængeligheden vinder ;)

 5. Uh, det er virkelig et fint outfit men jeg kan slet ikke forstå at man kan gå i bare ben allerede :D
  Måske er det bare mig, der er verdens største frossenpind, for jeg render altså rundt med min vinterjakke endnu..

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  1. Ej, det var 16 grader i går og også ganske lunt i weekenden. Af med den vinterjakke! ;)

 6. Så fine hæle altså (:
  Jeg må indrømme, jeg også har kigget på dem længe!
  Og hvor er det altså rart at se en pige med rigtige lægge – gode stærke stænger. Hihi

  Nina