I lang kjole og kimono til ELLE

kjole Isabel Marant Étoile// kimono H&M Cocious Collection (2012)// pumps Ganni// clutch Balenciaga// halskæde byBiehl// halskæde Jane Kønig

Indrømmet det her er mere boho og mindre galla, end hvad der egentlig var min intention. Men omvendt knuselsker jeg den kjole og har blot ventet på at kunne have den på, siden jeg købte den i Dubai i februar. Og det kom så til at gå ud over ELLE Style Awards i mandags. Der i øvrigt igen i år bød på en mindeværdig aften med dejlig middag og det flotteste award-show!

Og jeg følte mig altså noget så godt tilpas i min hippiekjole og silkekimono (som jeg også havde på her) og planlægger at tage akkurat det samme på, når jeg skal til bryllup til sommer.

Billederne i dette indlæg er taget af dygtige Marie My fra Nemesis Babe. Tusinde tak for at forevige mig i blæsevejret søde Marie!

ENGLISH RECAP: My boho-ish outfit that i wore at ELLE Style Awards the day before yesterday.

(Visited 4.696 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Jeg sukker virkelig højlydt hver gang der dukker billeder op på diverse blogs fra Style Awards. Det ligner det har været en helt magisk aften!
  Du ser så evigt smuk ud i den kjole. Hvis der er nogen, der kan bære bohostilen til en gallafest, så må det næsten være dig hehe (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… mange tak Lisbeth :)

   Og ja, det er et af de få arrangementer herhjemme, hvor folk for alvor gør noget ud af det. Så lækkert!

  1. Tusinde tak :) Den er købt i en Isabel Marant forretning i et mall i Dubai i vinter. Dyreste kjolekøb nogensinde, men har netop haft den på til bryllup igen i weekenden, så er stadig så glad for den :)

 2. Tak for svar.
  Bliver du træt af den ved du hvem som er meget interesseret i den.
  Har du evt. navn og nr på kjolen?