Små ting

{Årets anden vaffelis (den første var her)}

Har haft den rareste weekend, der startede med sliders og cocktails på The Union Kitchen og derefter en tur i Det Kongelige Teater at se Cabaret med veninder. Lørdag stod på morgenmadshygge, shopping og sidenhen sen frokost ude i solen med min kæreste. Som jeg efterfølgende kørte i lufthavnen, så han kunne komme til Kina. Og så tog jeg selv til Hornbæk og et døgns noget så magelig sommerhushygge med mine forældre. Alt i alt en noget nær perfekt weekend :)

Den resterende del af den forgående uge, var heller slet ikke tosset og bød bl.a. på to gange fødselsdagsfejring. Først for en af de bedsteste veninder med en kagekone og siden for kæresten med vafler (hans bestilling vel at mærke) og så havde jeg også en herlig aften til Danish Beauty Award.

Denne uge står på ELLE Style Awards i aften (elsker når man kan starte ugen i fuld galla ;)), de allersidste korrekturlæsninger af min bog der går i trykken på fredag, en middagsaftale med hende her og en med hende her (der har fået flot ny blog!) og en fødselsdagsfest på fredag. Og så sød mand retur fra Kina på lørdag. Det bliver en GOD uge!

Og det håber jeg også, at jeres bliver :)

Ps. Mange tak for jeres store engagement i indlægget om min mormor (blev så rørt over jeres kommentarer, som blev læst og besvaret med mere og mere våde øjne), min lille brugerundersøgelse omkring bloggen og ikke mindst 10 ting jeg vil lave i maj fra i går. Alle kommentarer er nu både læst og besvaret. Tak for at I tog jer tid til at kommentere!

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week special. Ice cream, new shoes, summerhouse breakfast, our tiny blooming magnolia tree, quiche for lunch out in the sun and a bouquet of rhododendrons.

{Udbyttet af lørdagens shoppetur. Som jeg skal have på i aften til ELLE Style Awards sammen med denne kjole (næstsidste billede)}

{Sommerhusmorgenmad}

{Nyeste tilføjelse i mine forældres have, et lille magnolietræ som jeg glæder mig til at se blive større og større}

{Den bedste hvidløgstærte (opskrift her) til frokost udenfor i solen}

{Souvenir fra sommerhuset: En buket rhododendronblomster}

(Visited 2.045 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Tak og helt, helt enig! Jeg har ‘kun’ ét bryllup i kalenderen denne sommer, så dejligt med en anden mulighed for at trække i en lang kjole og høje hæle :)

 1. De her indlæg gør bare mandage SÅ meget bedre..:) 1000 tak for en fantastisk skøn blog..:)

  1. Åh hvor er det dejligt at høre Lise <3
   Selv tak og mange tak for at du læser med.
   Klem Emily

 2. Hej Emily,
  jeg er vild med din blog og specielt de fine billeder du altid poster.
  Jeg vil bare sende dig en anbefaling på et par lækre butikker, som jeg tænkte du måske ville finde interessante, da jeg har indtryk af, at du er meget kvalitetsbevidst. Derudover synes jeg, at det er butikker, der fortjener et lille shoutout :)

  – Social Food (findes bl.a. på gl. kongevej) er en butik, der sælger øko nødder, chokolade, flødeboller, is, mueslibarer osv. Alt er anbefalelsesværdigt. Derudover laver de projekter i Afrika for pengene – så det er med god samvittighed, at man spiser sin is ;)
  – Urtehuset. Laver bl.a. lækreste sandwich, salater og juices/smoothies. ALT er øko.

  Kh Rosa

 3. Man bliver bare så glad af dine smukke billeder og ellers fantastiske blog! Et forslag til endnu en ting at lave i maj, er at mindes befrielsen 4. maj – en lille, men vigtig tradition. :)

  1. Tusinde tak Camilla. Åh ja, du har da så evigt ret! Den skulle jeg have haft på :)

 4. Du er bare så sød :) Min uge går indtil videre helt fantastisk godt: Solen skinner, og jeg er lige flyttet sammen med en sød mand – det eneste jeg lige skal have styr på, er vist at få spist årets første vaffelis ;)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk