Små ting

{Allersidste korrekturlæsning af min bog, Hverdagsglamour}

Den sidste uge har været noget så alsidige og startede med galla til ELLE Style Awards mandag og bød også på skovture i anemonemarkerne i Hareskoven, rigtig meget slutspurtsarbejde med en vis bog, der nu er helt færdig (fingers crossed), introduktion til svigerfamilie, veninderier og besøg hos min mormor. Og en hel masse andet.

Desværre ville min telefon af uransalige årsager ikke tale sammen med min computer her til morgen, så alle de ‘små ting’ der gemte sig i den (isspisning på Ismageriet, en fin fridagsgåtur rundt på Holmen/Papirøen/Chrsitianshavn med Penny, sliders på nå ja, Sliders, førnævnte anemonemarker, cheeseburger og cocktails på Salon 39 m.m.) lykkedes det ikke at få fotodokumenteret i dagens indlæg.

Jeg ser frem til en uge, der først byder på et par spændende dage med bl.a. fotooptagelser til et boligmagasin og til B.T.’s søndagstillæg og siden helligdag og lang weekend, som jeg bl.a. skal bruge på at købe ind til og få ordnet min lille gårdhave.

Rigtig dejlig mandag til jer :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more special.

{Yndigste ranunkler der for en gangs skyld holdt for evigt}

{Home away from home scenarie, når man bor i en taske}

{Kina-souvenirs fra kæreste}

{Lækreste lammeskind fra Nordic Wolf, der donerer en lammeuldssweater til en hjemløs for hvert solgt skind, så sejt koncept}

{Når man åbner æggebakken og finder æg i graduerende nuancer}

{Trille Nielsens erindringer er min godnatlæsning for tiden}

(Visited 2.364 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

  1. Haha… ja eller måske lidt naivt, men sådan er jeg om ikke andet :) Gør det, man bliver glad(ere) af det :) Klem

  1. Dét gør jeg også. Kun en lille måned til den kommer. GLÆDER mig :)
   Og er glad over at du vil læse den :) Klem

 1. Ih, hvor jeg altså glæder mig helt usigeligt til din bog udkommer. Den kan jo ikke blive andet end fantastisk, med alt det arbejde du har lagt i den! (:

  Bkomsterne er så smukke! Sidste måned endte ret kaotisk rent økonomisk set, så har ikke haft råd til at give mig selv nye blomster i tre uger nu. Det skal der laves om på snart!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Tusind tak Lisbeth, håber den kan leve op til forventningerne :)

   Det lyder dejligt med blomster snart, håber du finder nogle fine (og billige ;)). Knus

 2. Hvor har du anskaffet dig kaktussen? Jeg leder med lys og lygte efter en kaktus i den størrelse. Det behøver ikke nødvendigvis at være akkurat den samme art – bare samme størrelse!

  1. Jeg ved ikke hvor du bor, men i Aarhus ligger en haveforretning der hedder HobbyHaven hvor de har store smukke kaktusser som ikke er ret dyre.

   Har også set nogle store nogle i Bauhaus og Ikea :)

   1. Tak Theresa. Jeg bor i København men vil tage forbi HobbyHaven næste gang jeg kommer til Aarhus. Har ledt længe på planteskoler og i blomsterforretninger rundt omkring (i) København og der er kaktusserne enten for små eller aalt for dyre (som i 1500+). Har et par stykker fra Ikea allerede men de er ikke så store. Vil også tjekke Bauhaus ud. Tak for tippet!

  2. Det er min kærestes og han har fået den af en veninde, så ved desværre ikke hvor den er fra… Men så nogle fine nogen i en planteskole ved Gentofte for nylig (hmm… kan ikke huske hvad den hed med lige ved siden af Schæffergården tæt på Jægersborg Kaserne). God jagt :)

 3. Oy, det er så fint. Jeg kan nikke genkendende til stol-billedet – har nemlig også fået min egen stol i min kærestes soveværelse. Det er mit eget lille space :-)

  Jeg har tænkt mig at bruge Kristihimmelfartsferien på et smit forbi Samsøe & Samsøe-læagersalget og en cykeltur Homlebæk for at besøge Louisiana. Planen er cykel den ene vej – toget den anden :-)

  1. Haha… ja, det er rart med ens egen lille ø i ‘drengeland’ ;)

   Avra hvor lyder det bare rart, god fornøjelse med det!
   Klem

  1. Gad vide om det er standardposen i Kina? Ej, nok snarere et skægt sammenfald. Den er lidt hyggelig synes jeg :)

 4. Rigtig fine små ting! Jeg tænkte på om du nogensinde har lavet en indlæg om hvordan det er at have søde Penny når du også rejser og har travlt? Eller om nogle medlæsere kan husket et sådant indlæg? Jeg går nemlig selv og leger med tanken om at få min egen pletnæse :-)

  1. Takker :) Næ, det har jeg faktisk aldrig. Måske jeg skulle lave et Penny-indlæg snart? I er mange der spørger til ting og sager omkring hende :)
   Hun bliver passet hos mine forældre eller venner, når jeg rejser og eller har jeg hende meget med mig + tilrettelægger mine dage efter hende, så hun får sine ture og ikke er for meget alene selvom jeg har travlt :)

 5. Det er simpelthen så sejt, at du udgiver en bog! Det må da være det ultimative som blogger (jeg kan kun krydse fingre at være så heldig en dag)!Glæder mig til at købe din bog:-)Hvornår kan man købe den?

  1. Tak, hvor er du sød :)
   Den er sat til at udkomme d. 8. juni, men ved ikke om den måske bliver udskudt en anelse. Skal nok holde jer opdaterede :)

  1. SÅ så så spændt :D

   Ja, det er det jeg har (eller næsten, de er jo unikke) :)

   Kh.
   Emily

 6. Jeg holder simpelthen så meget af dine små ting-indlæg. På en dag, som har budt på en lidt for tidligt vågen baby, selvsamme er småsyg og en våd gåtur med hunden, der resulterede i nærstyrt med barnevognen. Er det skønt at læse dine optimistiske indlæg, der får mig selv til at reflektere over de små glæder i hverdagen som fx at bo på denne skønneste plet nær sø og skov, når mine datter ler højlydt af vores hund, som jagter sin egen hale, når min mand og jeg har de der samtaler om alvorlige emner, der løfter sig over snak om toiletpapir og tandpasta – der hvor jeg tænker åh gud, hvor jeg også elsker det ved ham.

  Ha’ en skøn tirsdag.

  1. Hvor gør det mig bare mega glad at høre Pernille! Tak for at du tog dig tid til at skrive den fine kommentar og god bedring med baby. Klem Emily