Små ting

{Ny seng i vores nye hjem. Som at sove på skyer}

Jeg er helt, helt nede i gear og nyder sommerhuslivet til fulde. Ligger i min seng kl. 22 hver aften (det er den største luksus for mig), sover til jeg vågner og løber og går lange ture med Pletten. I morges mødte vi tilmed mit store idol, Jacob Holdt, på stranden og så var min lykke gjort.

Jeg spiser også god og lækker sommermad. Og pløjer mig igennem bøger. Jeg ved næsten ikke noget bedre end at sidde med en bog (og obligatorisk følgesvend i form af kaffe) i timevis og blive helt opslugt. Det er altså en noget anden læseoplevelse end den jeg får til hverdag, når jeg læser 20 minutter inden jeg skal sove.

Hermed et par glimt fra den forgangne uge hvor jeg bl.a. var til møde i Jylland, samlede ny seng (ok, kæreste samlede seng, jeg holdt en dims hist og her), blev meget glad over at opdage, hvor tæt jeg nu bor på Vesterbro og Kødbyen (tak til Cykelslangen!) og så ellers rykkede nordpå i sommerhus hos min familie.

Dejlig mandag og ny uge til jer, hvad end den byder på ferie eller arbejde <3

ENGLISH RECAP: The little things that made me smile (a little wider) the past week.

{Til møde hos Selected Femme i Brande}

{When in Jylland. Kringle <3}

{Lækreste indiske festmåltid hos Bollyfood i Kødbyen i fredags}

{Travel light? Nope… Planter og habengut på vej i sommerhus. De planter der ikke kom med fik denne behandling}

{Sådan tilbringer jeg denne uge. Er lige blevet færdig med denne bog og glæder mig til at fortælle jer, hvad jeg syntes om den}

{Hjemmelavet jordbæris og denne kage}

(Visited 2.638 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Må være skønt at kunne sove så mange timer! Hvis jeg gik i seng kl 22. ville jeg være lysvågen kl 5.00. :D

  1. Men jeg vågner også relativt tidligt så. Men ‘først’ kl. 7 eller lidt før. Det er SÅ lækkert og ja, dejligt at kunne sove så længe. Total ferieluksus :) Klem Emily

 2. Haha, elsker at du er blevet så meget plantemor, at du tager dine små, grønne babyer med i sommerhus!

  Kunne godt lige bruge et sommerhus. Må nøjes med at lave kage og andre lækre sommerting (i det ih, så åh, så sommerlige vejr…) herhjemme. Heller ikke helt skidt ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Totalt plantemor ;) Kan ikke klare tanken om at komme hjem til døde planter…

   Det er heller ikke så ringe endda, men du kan nu også tro at jeg sætter pris på at have muligheden for et lille afbræk i mine forældres sommerhus. Så skønt :)
   Knus
   Emily

 3. Jeg glææææder mig til at se nærmere af små glimt fra hjørner af hjemmet (hvis det bliver, som det de andre gange :) ). I øvrigt er dét sengetæppe virkelig fint – det ønsker jeg mig.

  Kan se på din IG at det er fra Broste, så vil spare dig at spørge ;)

  1. Du kan tro at der nok skal komme en masse mere efterhånden som vi kommer på plads :)

   Det er det nemlig og sejt at du allerede har set det der, men ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge :) Klem fra mig

  1. Den er (som resten af sengen) fra Auping og lavet i et bæredygtigt genbrugsmateriale. Stoffet er lavet af gamle plasticflasker, lidt skørt og ret sejt :)
   Knus Emily

 4. Åh jeg ser frem til ferie. Kun 4 arbejdsdage tilbage!
  Vi har også sommerhusplaner, hvor jeg ser frem til at koble af, læse bøger og gå ture. Derudover skal vi nok et smut til Fyn og Jylland, inkl. kandidatfejring. Det skal nok blive en god ferie :)

  1. Hold ud! Og sikke dejlige planer. Ønsker dig en rigtig god ferie lige om lidt :D Klem Emily

 5. Hej Emily :) Hvordan er prisniveauet i Bolyfood i kødbyen om man må være så fræk at spørge? Det ser jo voldsomt lækkert ud, men vil gerne spare mig selv for nedtrykkelsen ved at stå og kigge ind, hvis det ikke er helt SU-venligt :D Kh. Charlotte

  1. Vi gav 220 kr. pr. næse for ovenviste hvor man smager lidt af det hele og inkl. en forret. Man kan også nøjes med én hovedret (med en del tilbehør inkl) til 169 kr. De har vist også take-away. Ved ikke hvordan priserne er der. Klem Emily :)

 6. Det lyder skønt! Hvor har du mon fundet den flotte weekendtaske? Jeg har ledt i årevis (føles det som om) efter en – og den på billedet ser sørme flot ud :-)
  Rigtig god ferie!

  1. Hvilken af dem tænker du på? Den grønne med brune hanke er fra Brics (købt i Firenze men findes mange steder), den sorte med bordeaux striber er fra Bon Goût, købt herhjemme :) Klem Emily