Små ting

{Moulse frites og bøf på Alma på Bryggen efter forfriskende dyp i Havnebadet i går}

SÅ er jeg hjemme igen på min lille pind ovenpå en fabelagtig Roskilde Festival. Jeg har desværre reddet mig en klassisk omgang post-festival-feber/ond-i-halsen, så her står den primært på isspisning, lidt Orange Is the New Black og så denne her bog, som jeg ca. er halvvejs i og ret så positivt stemt overfor.

Men så er det godt, at kunne se tilbage på en rigtig dejlig sidste uge, der udover festival og søde mennesker også bød på flytteroderi, en lang tur rundt på må og få på Frederiksberg med Penny i tirsdags og dejlige spiseoplevelser, både på Roskilde men også herhjemme.

Jeg går så småt på ferie på fredag, men inden da skal jeg have afviklet de sidste ting og sager. Bl.a. et spændende møde i Brande på torsdag og så et lille video-shoot fredag. Nå, ja og så et knapt så inspirerende momsregnskab.

Men først skal jeg lige være helt rask, (og følge mit eget kloge råd) så jeg ikke får en dum, vedvarende sommerforkølelse på halsen. Bogstaveligt talt…

Rigtig dejlig aften og ikke mindst uge til jer :)

ENGLISH RECAP: The little things (the usual suspects actually) that made the past week a little more special. Doggy sidekick, great food experiences and some really nice weather.

{Penny og jeg på langtur på Frederiksberg. Inklusiv iskaffe, hvilket minder mig om at jeg fluks må lave det gode iskaffeekstrakt til masser af altanhygge i løbet af sommeren}

{Til tømmermændskurerende skumfiduskonsultation med The Robin Collective, en samling af herligt skøre og eksperimenterende foodies}

{Varm type på festival. Jøsses hvor var vi heldige med vejret}

{Roskilde-legenden når det kommer til mad, Skiburgeren, dekonstrueret af Restaurant Vigen til pop-up restaurant på festivalen}

{Til samme event (der passende hed Time Machine) fik vi også nyfortolkninger af andre festivalklassikere: Dåsetun, hotdogs (ovenfor), Københavnerstang og koldskål (ovenfor). Årets bedste og skæggeste madevent på Roskilde!}

(Visited 1.950 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Moules frites er altså noget af det lækreste. Det skal jeg altså snart ha’ igen. Har ikke fået det siden sidste uge, men det er muligvis min nyeste afhængighed (;

    – Kit

  2. ej jeg er lidt ærgerlig over at jeg først har læst dine indlæg om Roskilde mad efter festivalen:s selvom jeg især de første dage prioriterede den billige løsning med dåsemad var jeg meget positiv over maden specielt konceptet foodjam og de mange Vegetariske tilbud :))..

    1. Men så ved du det til næste år :) Og dejligt at du fik nogle gode madoplevelser under alle omstændigheder! Kram Emily

  3. Tak for fin og inspirrerende blog. Må man spørge hvor den mørkeblå kjole er fra?

    1. Det kan du tro. Den er fra Stylebutler :) Og selv tak, dejligt at du læser med. Klem Emily