Små ting (marathon-edition)

{Vores dejlige altan}

Typisk starter min mandag nogenlunde sådan her: Jeg kigger mit kamera og min telefon igennem efter små rare ting og sager, der kan begå sig i nærværende indlæg. Altså efter morgentur, bad, morgenmad og et par kopper kaffe eller tre (man må gerne drikke en ekstra kop eller to mandag morgen ikke?). Og denne gang var der altså virkelig mange gode fotominder iblandt.

Det er en ret dejlig måde at starte ugen på. Således bliver jeg mindet om alle de fine ting den forgangne uge bød på og mandagen og den kommende uge bliver fluks en tand mindre truende og en hel del mere overskuelig.

Jeg kan kun anbefale jer at gøre noget lignende. Også selvom det ikke skal udgives nogen steder, så kan det være en dejlig lille øvelse at lave over mandagsmorgenmaden. Kigge tilbage på ugen der er gået og være taknemmelig over de gode små (og store) øjeblikke den indeholdt.

Sidste uge var mere end almindeligt festlig og forskelligartet for mit vedkommende. Grillgæster hjemme, modeugefestivitas her og dér og afslutningsvis en polterabend i weekenden. Hvilket resulterede i lidt flere tømmermænd end planlagt, men de var det værd.

Denne uge nøjes jeg med at samle al festen lørdag, hvor jeg holder 30-års fødselsdagsfest (for sidste gang ;)) sammen med en veninde.

Rigtig dejlig ny uge til jer alle <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little sweeter.

{Yndlingshotdogs fra Foderbrættet til Naked x Asics Hafnia releasefest}

{Spændende artikel i lørdagens avis om en dokumentar om Christianias børn. Dokumentaren bliver vist på DR1 kl. 20.30 i aften og jeg glæder mig til at se den}

{Grinebidder med (lidt for?) langt hår sluppet løs i Kødbyen}

{Lyserødt toiletpapir hjembragt fra Frankrig. Enough said}

{Modeugemorgenmad hos Custommade med hende her og hende her}

{Til fernisering på Helena Christensens meget pæne capsule kollektion for Inwear}

{Burgere med Rib Eye (!!! så godt jo!) i de her hjemmebagte brioche-boller}

{Mine bogtips i Alt for damerne i sidste uge}

{Lørdagens polterabend bød bl.a. på gokart. SÅ skægt jo}

{Søndagspandekager og aviser på altanen}

(Visited 4.654 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Meget fin altan :) Tæpperne giver virkelig ekstra hygge, men er det ikke besværligt i forhold til regn? Eller tager du dem ind, når I ikke er derude?

  1. Tusinde tak Siff :) Vi tager dem ind når vi ikke er der/alt afhængig af vejrudsigten. Selvom altanen er overdækket regner det nemlig ind… Klem Emily

 2. Lyserødt toiletpapir.<3 Jeg bor i Paris, og jeg fniser altid lidt, når min mand får købt det lyserøde papir med hjem. Han er farveblind, så han anede faktisk ikke, at det var lyserødt, før jeg bemærkede det. Knap så maskulint, men meget sødt…

  1. Hihi… dét er ret sødt! Jeg fik dispensation til at købe det, da vi var i Frankrig. Synes altså at det er lidt hyggeligt ;) Knus Emily

 3. Jeg elsker også at lave noget dejligt søndag eftermiddag (og aften med) for på den måde at kunne gå ind i den kommende uge med dugfriske, dejlige oplevelser. Og så ellers kigge kalenderen i gennem for at blive mindet om de dejlige ting, kommende uge står på. Det er de små kneb, man må ty til :-)

  1. Det er så dejligt at få at vide Anne :) Ummmmmh den var også ualmindeligt god, sådan en kunne jeg virkelig godt spise igen nu. Og hver dag resten af året… Klem Emily

  1. Haha… ja, det er altså noget så nysseligt og helt rigtigt hyggeligt med souvenirs på den måde. Elsker også at have madvarer, te, vin osv. med hjem :) Kram Emily

 4. Ser så herligt ud! Jeg glæder mig også utroligt meget til at se dokumentaren i aften efter den artikel :-)
  De er så hyggelige de her indlæg, bliv endelig ved med at poste dem !
  Kram

  1. Tak skal du have Sidsel. Ja, det var virkelig en spændende artikel ikke? God tv-kigning i aften :) Klem Emily

 5. Åh, et hvert liv burde indholde pandekager og hyggelæsning på altanen! Mangler bare lige en altan. Og en røvfuld pandekager :b

  Jeg er bare lykkelig over, hvor meget sommervejr den sidste uge har budt på. Det er rigeligt til at få smilet frem hos mig – men sol fører jo som regel også helt naturligt til stigende hyggegrader! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Uhh.. Hvad er det for noget fint prikket noget, du har på til Nakeds releasefest?
  Det ser noget så fint ud og jeg er en kæææmpe sucker for prikker :)

  1. Det er den yndigste kjole fra Custommade. Er helt skudt i den, er nemlig også fan af prikker :) Kram E

 7. Altså jeg er nødt til at spørge… hvordan gør I i praksis med tæpper, hynder og puder på altanen – tages de frem til lejligheden, eller ligger de altid fremme? Bliver de ikke våde (og i ørigt afblegede i løbet af ret kort tid)?

  Men hyggeligt ser det i hvert fald ud!!

  1. Jeg følger også lige med på denne kommentar, da jeg selv lige har lavet en europalle bænk, som jeg går og overvejer beklædning til.
   Så hvordan gør du/I rent praktisk? :)

  2. Hej Susanne :) Vi tager det ind om aftenen/hvis det regner. Har ikke oplevet at de er blevet bleget, men det ville nu heller ikke gøre mig noget, hvis de gjorde. Lidt patina er altid godt :) Knus Emily