Små ting

{Huset fuld af de smukkeste blomster som jeg fik i lørdags}

Sikke en uge. Sikke en måned faktisk. Flytning, fødselsdagsfejring, ferie, dødsfald, begravelse, polterabend (ikke min), butiksåbning og så ‘bare’ alle de sædvanlige sager, gøremål og arbejde. Og afslutningsvis 30-års fødselsdag for 70 mennesker i lørdags. Det har været lidt af en rutschebane og selvom det meste har været helt fantastisk (især sidstnævnte), så ser jeg altså frem til at komme ordentligt ind i hverdagen igen. Få lidt ro på. Få solgt min gamle lejlighed (den bedste hvis I mangler studielejlighed!). Få pakket flyttekasser ud (nej, det er endnu ikke sket), få indrettet mit hjemmekontor og generelt komme på plads og få styr på det hele.

Og blogge ordentligt og kontinuerligt igen. Det har jeg savnet. Men har også nydt at holde ferie og tage mig tid til både at sørge og at fejre de mange glædelige begivenheder.

Jeg håber at I også får en rigtig dejlig uge <3

{Delikate guldarmbånd}

{Klar parat til fest med Guldgarage-kittet. Guldgarage er en slags super-Shandy: Halvt Guldøl, halvt Garage}

{Wulf & Konstalis nye to-go kopper er noget af det pæneste}

{Havde den bedste (!!!) fest i lørdags. Mere om den i løbet af ugen}

{Min kæreste har åbnet Elmegades fineste (ok, jeg er partisk) butik}

{Pause med det nye IKEA katalog. Har elsket at bladre det igennem siden jeg var 7 år gammel og det er fortsat et hit}

{Heliumballoner en masse til lørdagens fest}

{Ny kaktus i samlingen}

 

(Visited 3.087 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Hej Emily. Hvor har du købt de flotte 30-års balloner og de mange fine heliumballoner henne? Står selv og skal holde fødselsdag snart, så leder med lys og lygte efter lækkert pynt :) Kh. Kris.

  1. Det var hende jeg holdt fest med, der stod for ballonindkøb, men hører hende lige ad :)
   Klem Emily

  2. SÅ er der svar:
   Balloner, kæmpeballoner og hi-float er købt hos ctiparty.dk – der var de billigst.
   Tal-balloner, ballonvægte og helium er købt hos mintemafest.dk

 2. Hej Emily, hvor er din sorte t-shirt med print fra (den du har på på Guldgarage-billedet)? :)

  1. Takker :)

   Den er fra Gestuz, men fra sidste sæson. Men måske du kan være heldig at finde den på udsalg et sted. Klem Emily

 3. Hej Emily.

  Jeg blev lidt nysgerrig, da jeg læste indlægget. Hvor mon du har holdt din fødselsdag for 70 mennesker? Jeg har netop afsluttet min uddannelse, og jeg vil derfor rigtig gerne holde en stor kandidatfest, men det er desværre lettere sagt end gjort at finde et lokale til en rimelig pris. Så nu ville jeg bare lige høre dig, om du kan anbefale noget :)

  1. Vi gjorde det på min kærestes arbejde/kontor, hvor de har en fantastisk tagterrasse. Men desværre ikke noget der bliver lejet ud. Pøj pøj med jagten og mange gange tillykke med kandidaten! :) Knus Emily

  1. Mange tak :)

   Holdt festen med en veninde og hun stod for ballonindkøb, så hører lige hende ad :)
   Klem

 4. Åh smukke blomster! Kunne godt lige bruge sådan en dejlig, farverig omgang (:

  Jeg kender så udmærket følelsen – ferie er fantastisk, men nogle gange kan man godt komme til at savne den stabilitet, der følger med almindelige hverdage. I hvert fald lige indtil de begynder igen – så vil jeg bare have ferie igen ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Ja, det er helt fantastisk pludselig at have sådan en smuk flok stående :)

   Lige akkurat! Klem

 5. Næh hvor hyggeligt, du har været forbi mit arbejde og hente forsyninger ;-) Håber det var en skøn fest i holdt!

 6. Such beautiful photos.
  I don’t understand this language but through your pics I can see your inspiration and sense :)

  Very atmospheric ☆

  1. Thank you so much Polya and welcome to my blog :) Sometimes I write a little recap in English, I’ll try and do that more often :) Hugs Emily