Små ting

sukkulent med blomster

{Nyeste sukkulent i samlingen}

Sidste uge var god, god, god! Mit humør er langsomt, men sikkert på vej tilbage og jeg er atter glad, når jeg står op om morgenen og har lidt mere mod på det hele igen. At den seneste uge tilmed var fuld af dejlige oplevelser, den herligste tredobbelte 30-års fødselsdagfest lørdag, masser af små, fine ting og tilmed ‘bare’ helt almindelig hverdagshygge, har også hjulpet på det hele.

Nu håber jeg at denne uge arter sig lige så mægtigt.

Og at den også bliver god ved jer :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little sweeter or more fun. A new succulent, a trip to the beach with my dog, the cutest handbag, a beautiful living room, a delicious but quick meal, my first wakeboard experience and a healthier nail polish in the color ‘Kale’ among other things.

Hund i vandet på stranden

{Strandtur med vandhunden i Hornbæks klare vand}

Håndtaske fra Leowulff

{Søde Sara ‘Leowulff’ har foræret mig den fineste taske fra hendes nye kollektion}

Sofarrangement med marmorborde

{Det smukke, smukke hus hvor jeg var til fotoshoot i torsdags}

asiatiske kødboller og salat med fersken

{Hurtig men lækker aftensmad: Kødboller med koriander og chili og salat med fersken, æbler, tomater, koriander, lime og hampefrø}

wakeboard i Copenhagen Cable Park

{Første tur på wakeboard i kabelparken. Og bestemt ikke den sidste}

boghvedemüsli fra Eat Natural

{Har fundet optursmüsli hos min lokale helsepusher på Islands Brygge}

mørkegrøn neglelak fra Kure Bazaar

{Og apropos helse, så er jeg blevet lidt forfalden til denne neglelak fra Kure Bazaar. Og farven hedder selvfølgelig ‘Kale’}

morgenbord med morgenbrød fra Meyers

{Søndagsmorgenmad med Meyer-favoritterne: Rughvedeboller og karamelliseret snegl}

strikket toiletpung fra Aiayu

{Yndlingstoiletpungen (krammer den tilmed ofte) fra Aiayu}

Hund på stranden

{Penny ønsker jer en dejlig uge}

(Visited 3.078 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. De der strandbilleder fra Hornbæk ser simpelthen ganske fantastiske ud! Selvom jeg efterhånden begynder at glæde mig en anelse til at se efterårets farver og pakke mig ind i lag igen, så er jeg bare alligevel ikke helt sikker på, at jeg er klar til at give afkald på sommeren allerede.. Kan vi ikke få begge dele? (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg tænker akkurat det samme Lisbeth. Hvis bare vi kunne fastfryse sensommeren med en blanding af sommerdage og begyndende efterår, ville min lykke være gjort! :) Knus

 2. Hvor ser det ikke mindre end fantastisk ud! Selv går meget af min tid med lektier, 3.g har meldt sin ankomst, men ikke desto mindre har jeg også haft mulighed for at se hverdagens glæder i løbet af sidste uge, særlig min mormors 80 års fødselsdag bragte glæder, der blev endnu større, da jeg så hendes reaktion på, at jeg i gave inviterede hende på en tøsetur med mig til London – den tøvede hun ikke med at sige ‘ja tak’ til ;) Vi deler desuden nogle fælles favoritter, er nemlig selv storforbruger af neglelak fra Kure Bazaar, tænk at der er kartofler og andet grønt i en neglelak, det er sejt, og make up pungen fra Aiauy er også en favorit hos mig, den er så hyggelig :-)

  Håber du får en fantastisk uge, Emily!
  Knus Mie

  1. Kære Mie,
   Sikke en dejlig update fra dig også. Og hold nu op en sød gave til din mormor. Håber I får en helt fantastisk tur <3
   Lige over!
   Klem Emily

   1. Kære Emily, tusind tak! Jeg glæder mig også noget så meget! Mht. mormødre har jeg bevidst valgt ikke at kommentere på de indlæg, du har skrevet om den nu (desværre) afdøde mormor, for det gjorde simpelthen for ondt, jeg holdte op med at trække vejret! Og mest af alt fordi, det er så uretfærdigt at miste de, man holder af, men også fordi jeg ikke selv kunne lade vær med at tænke, at det samme vi ske for mig en dag, når min ynglings person ikke er her længere. Jeg ved, at man ikke skal tænke på det, men det er bare umuligt at lade vær, når der er en person, du holder så inderligt meget af og ikke kan forestille dig en hverdag uden. Jeg har dog bestemt mig for at nyde hvert sekund i min mormors selskab endnu mere, end jeg allerede gør, og netop få nogle oplevelser som en rejse, hvilke jeg kan mindes og kigge tilbage på den dag, hun er blevet til en engel. Det er en skrammende tanke, og alligevel så smuk, for jeg tror først, at man rigtig bliver klar over, hvilken betydning personen har haft i dit liv, når vedkomne ikke længere er her. Jeg ville ikke forsøge at ødelægge dit gode tirsdagshumør, men snarere fortælle, hvor meget jeg sætter pris på dine personlige og sårbare indlæg, der sommetider får en tåre til at trille ned ad min kind. Din mormor må have været en fantastisk person, som man ikke kan andet end at savne! Masse klem herfra!

    Rigtig god uge, Emily!
    Knuser fra Mie

  1. Haha… ja det kan der nok være noget om, men skulle du få modet til det, er det altså virkeligt skægt :) Klem Emily

  1. Den har jeg fået i fødselsdagsgave, så lige den ved jeg ikke… Men jeg handler selv hos Guldblomsten og Dimseriet på Nørrebro og Isblomsten på Islands Brygge :) Knus

 3. Endnu engang har ‘Små Ting’ lige gjort mig i godt humør..:) Rigtig dejlig uge til dig..:)

 4. Ved du tilfældigvis, hvad sukkulenten hedder? Jeg har nemlig også lige købt den, og jeg er lidt nysgerrig på, hvordan den mon passes bedst muligt :)

  1. Nej desværre… Men de er ret nøjsomme sådan nogle sukkulenter. Jeg plejer at vande mine ca. en gang om ugen ved at lade dem ‘trække’ vand i en fyldt potte i ca. 20 min. og så hælde alt det vand planten ikke har suget fra :)

 5. Årh håber lige vi får lidt mere sol og varme så man kan nå en lille tur til Hornbæk og hoppe i det vand! :D