Små ting

{Dejligste morgenmad hos Mad & Kaffe}

Den seneste uge bød ifølge galleriet i min telefon på en hel del gode måltider. Heldigvis også ledsaget af en hel del dejligt selskab. Og et fantastisk fint bryllup lørdag med dans til den lyse morgen, hvilket resulterede i at majoriteten af i går blev tilbragt på sofaen. Blandt andet sammen med et nyt og meget velkomment bekendtskab: Falafelpizza med salat og dressing. Den fik jeg desværre ikke foreviget, men den var egentlig heller ikke for køn.

Denne uge byder ud over det sædvanlige bl.a på et lille shoot med H&M i dag, en kær venindes fødselsdag i morgen, et par spændende møder, en tur til Bog & Idé i Varde at signere bøger på fredag og en barnedåb i weekenden.

Håber også at I får en mægtig dejlig uge :)

{Søndagssoppetur efter minigolf på Amager Strand}

{Til Alt for damernes Guldknap show hvor Wood Wood, Ganni og Gestuz var nominerede. Ganni vandt velfortjent}

{Torsdagsmiddag: Friske forårsruller}

{At se min bog, Hverdagsglamour, i så fint selskab i vinduet hos Bog & Idé på Fisketorvet}

{Date-night i fredags med kæmpe ribeye på PatéPaté…}

{… efterfulgt af en af mine yndlingsdesserter Pavlova og bagefter en tur i biffen at se Sommeren ’92 igen}

{Jeg bliver (utroligt nok) meget genert, når min kæreste tager billeder af mig (og laver flot dobbelthagearrangement), men så altså nogenlunde sådan ud til bryllup i lørdags. Kjolen havde jeg også på her og de yndige (og behagelige) sko er fra Marie Monin}

{Fineste, enkle borddækning}

{Så pænt at bruge brombær som dekoration}

 

(Visited 2.364 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Sikke nogle fine billeder :) Og sjovt med billederne som din kæreste tager af dig, man ville jo mene at du var vant til at få taget billeder ;) Kjolen er desuden så flot til dig!

  1. Haha… du har ret, det giver slet ingen mening. Håber det bliver bedre med tiden ;)
   Tak søde du :)

 2. NU skal mamsen og jeg ha 5 dage sammen. Jeg gläder mig til at få grine sammen med hende.

  Jeg kommer jo helt sikkert at blive up to date med dine kommende arr.

  Du er en slags role model for mig på mange måder. Du har et fornuftigt syn på meget. Det gläder mig at kunde följe dit liv hen af vejen.
  Men jeg tror at din mor er det samme for dig i mange situationer, eller?

  Jeg önskar dig alt godt med dit “nye”.

  Nå men kort sagt er i begge et par dejlige töser som gör mit liv lidt rigere.
  Kram Pia

  1. Søde Pia, sikke en dejlig kommentar at få, det gør mig helt stolt at læse :)

   Håber at I får nogle dejlige, dejlige dage, mon ikke?

   Kram Emsen

 3. Hej Emily

  Jeg håber at sådan en gammel tudse, som jeg også må være med her hos dig (er 54 år). Egentligt var min mening, at jeg kun ville være med som tilskuer, men jeg er simpelthen nødt til at skrive til dig. Jeg syntes du er super sød, meget smuk og så himmelsk inspirende.

  Det startede med at jeg fik et gavekort til Bog og Idé for 3 måneder siden, og der fik øje på en bog, som så lidt anderledes og vældig interessant ud. Jeg købte din bog, og kan kun sige, at det nok er det bedste køb jeg har gjort meget længe. Jeg elsker den bog, og nu følger jeg din blog hver dag. Du inspirerer mig og jeg bliver så glad af, at læse dine små og store indlæg :)

  1. Hej Gitte,
   Velkommen til :) Og hvor skægt at det er bogens ‘skyld’. Og du kan tro at du må være med. Jeg kan i øvrigt røbe at du langt fra er alene i den aldersgruppe blandt læserne.
   Tak for din søde kommentar og for at du læser med.
   Klem
   Emily

 4. Elsker det stadig!
  Og hvor må det være mega nice at se sin helt egen bog i vinduet hos en boghandler :P Det er sejt!

  1. Haha… Ja, er også glad for de hager der ;)
   Og ja, man skal ikke gå ned på nederdel :D Klem

  1. Ja ikke? Syntes det var sådan en herlig og yndig idé med de dekorationer i patentflaskerne :)
   Helt fantastisk var det og mange tak <3 Kram