Små ting

{Yndlingsslik lige nu. Friske, sprøde pærer og sensommeræbler}

Jeg har det, som om jeg har fået en vitaminindsprøjtning i disse dage. Måske det bare er den friske, klare septemberluft, der gør mig kulret og giver mig energi. Måske jeg bare er ved at være tilbage på mit sædvanlige niveau ovenpå en sommer fuld af tumult og store omvæltninger. Uanset hvad så føles det rart og jeg har igen lyst til at gabe over en masse og få en masse fra hånden :)

Lige for tiden prøver jeg at finde en god balance mellem arbejde og fritid (og det går faktisk godt). Det er jeg nok ikke alene om, men ikke desto mindre kan det være lidt af en kabale at få til at gå op, især når man er selvstændig og/eller arbejder hjemmefra. Det er egentlig meget det samme også når man er studerende, sådan som jeg husker det i alle tilfælde.

Det kunne være skægt at diskutere og vende med jer. Hvis I altså også synes det? Måske det skulle være en ny, lille serie. Mine tanker omkring Life/Work Balance, hvordan man strukturerer sin dag, planlægger og er effektiv OG ikke mindst holder fri. Hvis det har interesse?

Uanset hvad vil jeg ønske jer en mægtig fin uge <3

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week extra special. Late summer fruits – crisp apples and pears, new shoes times two, a colorful and healthy lunch, my precious puppy, book signing, getting pictures up on the walls, a run in the forests and a great sunday breakfast on the couch.

{I sidste uge fik jeg hele to par fine nye sko (hvor heldig har man lige lov at være?), som allerede er blevet brugt flittigt. Pæneste Naked x Reebok ‘Drip’ sneakers og loafers fra Bianco x Trines Wardrobe kollektionen }

{Frokost i farver. Jeg opdagede Fresh Market i Torvehallerne i sidste uge og det bliver ikke sidste gang, jeg skal have frokost derfra}

{Frk. Plet travlt optaget med egernkigning i Søndermarken}

 

{Vi har hængt billeder op (nogen mere end andre) og det gør alverden til forskel}

{Søndagsløbetur i smukke Rude Skov}

{Weekendmorgenmad med de her superboller i sofaen}

(Visited 2.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

 1. Åh, æblesæsonen er jeg godt nok ked af at skulle gå glip af i år, nu da jeg bor i Hong Kong. Her står den på dragefrugt, durian og andre ukendte frugter til den helt store guldmedalje :P
  Du må have en rigtig dejlig uge!
  http://cammi.dk

  1. Åh det lyder nu heller slet ikke så tosset ;) Har aldrig selv turde smage durian, er det lækkert?
   Tak og lige over <3

   1. Ren durian er jeg ikke den største fan af, men alt der er tilsat smag af durian (is, yoghurt, tørret…) er utroligt nok meget lækkert (:

 2. Hvor overskudsagtigt at kalde æbler og pærer for slik! ;)
  Jeg elsker din skønne energi denne mandag – den strømmer ud gennem skærmen. Og den smitter! Sidste uge gik hastigt ned af bakke og endte i et nærmest sort hul, men heldigvis virker denne uge allerede langt mere lovende, så hurra for glade toner, flotte billeder og begyndelsen på smukke efterårsfarver (:

  Og nå ja, sådan en serie af indlæg ville jeg i hvert fald sætte stor pris på. Det kan virkelig være en umulig kabale at få fritid og studie, system og fleksibilitet til at gå op i en højere enhed!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha… har i alle tilfælde råspist dem, som var det slik ;)

   DEJLIGT at det smitter! Håber det varer ved og at din uge bliver mere end fin!

   Det er modtaget :)

 3. Enig, september er den skønneste måned! Både fordi jeg er født i netop dén og fordi den blå himmel og de køligere dage får mig til at ville nå lidt mere hver dag. Snart bliver dagene jo meget korte.
  Tillykke med den gode balance :-) Jeg har langt hen ad vejen mit ønskearbejdsliv, som indehaver af en butik, der sælger grafisk kunst. Det eneste minus er, at jeg li’som ikke kan arbejde hjemmefra. Det gad jeg godt engang; have et (skrive)job, som i princippet kunne udføres hvor som helst. Så nyd dit fleksible arbejdsliv, Emily :-) Skriv gerne mere om dine tanker om det. Og nyd smukke september!

  1. Ja ikke?

   Det lyder nu heller ikke tosset, men jep, du kan tro jeg nyder det, det er et privilegium også selvom det kan være lidt af en læring at få det til at gå op.

   Will do og lige over og tillykke med fødselsdagen <3

 4. Søndermarken er da ellers rimelig fashion med de mæssingstænger og urban grønne træer :)
  Jeg har altså også haft den bedste uge – hurra for det!! Gode mad- og træningsvaner har gjort udslaget for mig – det er skønt. Og så hjælper det selvfølgelig også at vejret har været så fint hen over weekenden.

  1. Haha… ja ikke? Tænkte også at jeg lige kunne plante Penny der med den pæne baggrund ;)

   Ja, det er altså også noget af det, der gør den største forskel for mig. Så vildt så meget det altså betyder, men sejt at du har fundet en rytme, der virker! Klem

 5. Hvor ser det dejligt ud med alle de farverige billeder! Og ja, september er en skøn måned – bortset fra at min vicevært endnu ikke har tændt for varmen i lejlighederne, så her er en aaaanelse koldt (-; Sådan en serie af indlæg kunne være super fedt. Jeg læser 5 Hf-fag på nettet og arbejder et par aftener om ugen ved siden af. Tit går mine dage med læsning fra 7.00-15.00 og så på arbejde – hvilket godt kunne gå hen at blive lidt kedeligt i længden. Kunne være interessant at høre hvordan andre bærer sig ad (-:

  1. <3
   Uh ja det lyder ikke rart. Vores lejlighed er heldigvis (i alle tilfælde nu, ikke så meget i juli…) et drivhus, så her er lunt og rart. Håber han snart tænder.

   Øj ja det lyder også som lidt af et puslespil. Sejt gået. Knus Emily

 6. Åh, jeg elsker de her indlæg, Emily! Jeg bliver så glad af at læse dem!
  Mht. din idé om en serie omhandlende dine tanker omkring Life/Work Balance og hvordan man strukturerer sin dag – det kunne være så fedt! Selv skriver jeg speciale nu og er en del på “hjemmekontoret”, og hvor kunne det være fedt med en professionels take på det emne – måske kunne der endda falde nogle nyttige tips af.

  Tak for en altid skøn blog!

  1. Tak for input, det er dejligt at der er interesse for det. Og pøj pøj med specialet.

   Selv tak og tak for at du læser med <3

 7. Kære Emily! Jeg bliver så glad af at læse dine “små ting” indlæg :) og jeg er lige netop startet på bachelor skrivning så vil rigtig gerne have råd omkring work/life balance så hele ugen ikke bliver ferie eller ren skrivning.. Sensommer hilsner herfra!

  1. SÅ hyggeligt at høre Camilla :)
   Det skal du få og rigtig god skrivelyst. Kh. Emily

 8. Det kunne være rigtig fint at få indsigt i hvordan andre får det til at spille sammen. Jeg studerer og kæmper selv ret meget for at få noget ud af fritiden og ikke ende med at bruge den på at overveje alt muligt studierelateret.

  Hav en skøn uge!

  1. Ja, tænker at jeg kan komme med et oplæg og at I så kan byde ind med jeres tips/hvad der fungerer :)

   Lige over. Knus

 9. Nøj, hvor er det billede over sofaen bare det smukkeste nogensinde!!
  Må man spørge hvor det er fra? :-)
  Knus

  1. Det er en Richard Mosse plakat fra Louisiana. Så flot! Du kan se lidt mere til den i indlægget fra i dag :) Klem

 10. Jeg synes, at en række tema-indlæg om work/life ville være særdeles spændende. Generelt så er det her med at være “ny i arbejde”/forholdsvis nyuddannet (afleverede speciale for to år siden, men arbejdede en del under studierne) en ret spændende alder at være. Man er ved at finde en ny identitet’ mange tanker kredser om fremtiden og der er en del ting at skulle overveje og tage stilling til.

  Jeg håber dog, at du vil huske at inkludere os lønmodtagere ;-) vi er mange der arbejder på samme måde som freelancere og selvstændige med diverse projektansættelser, hjemmesrbejdsdage, møder rundt omkring, rejser og flydende arbejdsgrænser.

  1. Dejligt at høre at det har interesse Michelle. Og du kan tro at jeg skal huske jer også, som du selv skriver er der så mange ting, der minder om hinanden. Jeg har tidligere været netop i en projektansættelse og derefter 2 år på et PR-bureau og det arbejdsliv mindede på mange måder om det jeg har nu. Og med de samme potentielle fælder. Klem Emily

   1. Vil også frygtelig gerne vide hvor gulvtæppet fra billedet med de nye sko er fra, for det er vidst et andet gulvtæppe du linker til her

    1. Jeg istemmer mig Anjas spørgsmål – Hvor er det smukke gulvtæppe fra?
     Det ser så perfekt ud!
     Elsker din blog btw – Har med stor fornøjelse fulgt med gennem tiden :)

     1. Dejligt at høre <3 Det er fra West Elm. Prøv at søge på 'Gulvtæppet' i bloggens søgefunktion, så kommer det frem :) klem Emily

     2. Hej, kun det hvide tæppe kommer frem når man søger – ikke det, som vi alle spørger på som er under de to nye par sko. Hvor er tæppet mon fra??? :-)

 11. Hej Emily
  Har du fundet en bog til næste måneds bogklub?
  Trænger til en ny bog, når nu stearinlys og tæpperne bliver fundet frem og gad godt være lidt på forkant. Kim Leines hoppede jeg over, så jeg venter i spænding!

 12. Det minder mig da om, at jeg skal have bagt en portion af dine nemme grovboller – beholdningen er lidt lav :-) Også rigtig god uge til dig :-) Kh Maiken

 13. Igen skønne billeder. Og en god påmindelse om at nyde æblerne og ikke mindst årstiden.
  Jeg er enig med resten – sådan en serie kunne være virkelig spændende!

  PS. Jeg har endelig fået prøvet bollerne i weekenden. De var så gode og faldt i virkelig god jord hos min søde kæreste. De kommer helt sikkert på bordet til enhver anledning fremover :)

   1. Så nemme og lækre! De er allerede blevet efterspurgt igen, så nu har jeg købt rugmel til en lidt grovere udgave. Det glæder jeg mig til at prøve :)

 14. Det er sådan nogle dejlige billeder! – Jeg elsker også selv denne årstid :)
  Det ville være interessant, at høre om din udgave af Work/Life Balance. Og gerne flere billeder af det skønne efterår, så vi også husker det gode ved denne årstid – sæsonens frugt og grønt, naturen og indehygge…