Perfect Day

Skærmbillede 2015-10-06 kl. 09.43.25

Perfect Day er ikke bare navnet på min yndlingssang af yndlings-Lou Reed, men også det navn min go-to playliste på Spotify har fået. I min tredje Telia-udfordring (læs om den første her og den anden her), har jeg nemlig fået til opgave at dele en af mine playlister fra Spotify, der betyder noget særligt.

Og det gør Perfect Day-listen. Den er temmelig melankolsk og så i øvrigt et syndigt rod af lidt af hvert. Lou Reed, Jeff Buckley, Edith Piaf, Charlotte Gainsbourg (en masse), Lana del Rey, Patti Smith, Manu Chao og en hel masse andet.

Jeg lytter til den, når jeg har brug for et lille musikalsk kram. Ja, faktisk bliver jeg i godt humør på en lidt eftertænksom måde af de melankolske toner. Den er også fuld af gode minder og oplevelser for mig. Manu Chao lærte jeg for alvor at kende på road trip i Mexico for mange år siden, Perfect day blev jeg forelsket i da Patti Smith sang den på Roskilde i 2010 og sådan kunne jeg blive ved.

Og så lytter jeg også til den, når jeg går tur og har lyst til at lade tankerne fare, mens jeg går på opdagelse i min by eller naturen.

Af lidt mere aktuel musik, så er jeg meget betaget af Halsey for tiden, ligesom jeg er vild med Møs nye Kamikaze.

Hvad lytter I til?

Telia tilbyder Spotify Premium i deres abonnementer, så man kan have den gode musik med sig – uden afbrydelser.

(Visited 1.381 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Sikke en skøn perfect day samling – jeg lytter for tiden en del til Oh Lands sidste album. Hun er en inspirerende og firnurlig kvinde og jeg er vild med hendes energi <3

  1. Dejligt at høre Lene og ja, Oh land kan man kun blive glad i låget af. Hun er herligt skør og hendes energi smitter :) Klem Emily

 2. Kan man nogen måde komme til at subscribe på den playliste? Kan ikke finde dig på Spotify… :( Klem

  1. Den er fra Second Female. Ja, med en varm trøje under skal det nok gå tror jeg :) Kram Emily

 3. skøn playlist, du har lavet. og dejligt at du er så åben omkring dit valg af musikgenre :-) tænkte på om du kender bandet “Magnolia Shoals”? Det er også lidt til den melankolske side. Ellers prøv at find dem på Spotify. Rigtig god dag til dig :-)
  Kh Katrine

 4. Tak for at minde mig om Manu Chau, Jeff Buckley m.flere. Sidder med din playliste i ørerne, mens jeg læser “korrektur” (ish) på en flok polske og litauiske hjemmesider. Det er lidt tungt… Men Edith, Beatles og de andre gør det lidt mere spiseligt :)

  1. Det var så lidt, dejligt at de kan hjælpe på tung korrektur (og vildt nok i øvrigt!). Klem Emily