6 skønhedsfavoritter

SOME OF MY BEAUTY FAVES AT THE MOMENT

Jeg er altså lidt af en beauty junkie og ejer snart nok dullegrej til at fylde hylderne i et mindre parfumeri. Men derfor er jeg fortsat nysgerrig på nye skønhedsprodukter og har da også et par på listen, som jeg glæder mig til at købe i lufthavnen i overmorgen, når vi flyver til Marokko. Det er næsten en hel lille rejsetradition for mig :)

Men her er til en start nogle af mine favoritter på badeværelset og i min skønhedsrutine lige nu.

english med grey2

I’m quite a beauty junkie and I more or less own enough products to open a little drug store. But that doesn’t mean I’m not curious about trying new products and I even have a few on my shopping list for the airport when we’re leaving for Morocco on saturday morning. It’s almost a little travel tradition :)

But for know here are some of my current beauty favorites.

 • Jeg har ponyhåret i en knold eller hestehale meget af tiden og Blax hårelastikker er en evig favorit hos mig. Jeg kan slet og ret ikke forestille mig en bedre eller pænere elastik.
 • No 2 eau de parfum fra SG79 STHLM dufter fantastisk af bl.a. grapefrugt og rose og så er den lille flaske perfekt at have med i tasken eller på rejser.
 • A5 fra Memobottle er (sammen med denne) min nye yndlingsflaske, der hjælper mig med at huske at drikke nok vand. Og det kan ses på huden, synes jeg.
 • Jeg prøver at være flink til at exfoliere min hud (især for at undgå indgroede hår) og Turkish Body Scrub fra Kerstin Florian efterlader huden silkeblød og frisk. Den indeholder en hel del lækre olier og glycerin, så når man har skyllet den af, kan man blot duppe sig tør og springe bodylotion over.
 • Hydrance Skin Tone Perfector fra Avène er en vildt god farvet dagcreme/CC Creme, der efterlader min hud ensartet og fin. Den dækker det den skal og ikke mere.
 • Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker duftlys og & Other Stories har ramt plet med deres æske med tre små lys, der “dufter af Stockholm og Paris”. Min favorit er den der hedder Växthuset (drivhuset).

english2lyse

 • Blax hair elastics are a long time fave of mine. I can’t think of a better or nicer option for tying up my hair.
 • No 2 eau de parfum by SG79 STHLM has an amazing smell of grapefruit and roses among other things. And I’m all about the small bottle that is perfect for keeping in my purse or traveling.
 • A5 Memobottle is (as well as this one) my new fave bottle, which helps me remember to drink enough water. Something my skin values!
 • Turkish Body Scrub from Kerstin Florian leaves my skin soft and fresh. And as it contains different oils you can just rinse it of, pad the skin dry and skip the body lotion all together.
 • Hydrance Skin Tone Perfector by Avène is a great tinted moisturizer that leaves me with an even skin tone and a medium coverage, while keeping the skin moist and protecting it from UV-rays.
 • I LOVE scented candles and this little box by & Other Stories is amazing. I’m particularly fond of  “Växthuset”, the green house.

Og apropos mit lille hjemmeparfumeri: Hvis nogle af jer kender en god opbevaringsløsning til badeværelset så tip mig gerne. Allerhelst skal det være skabe, der ikke er for dybe og som ikke skal sættes fast på væggen (vi har fliser overalt). Taaaak <3

english2lyse

And speaking of my ‘home drug store’: If anybody knows of a good bathroom storage solution please let me know. Thanks <3

 

(Visited 2.468 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Sikke nogle vidunderlige skønhedsfavoritter – jeg er især vild med A5 fra Memobottel -den er jo genial! <3

  1. Dét var en god idé. Er en rigtig parfumenørd og tror snildt jeg kan komme på 10 yndlinge :) Takker! Klem Emily

 2. Hej Emily,

  Ved du om man kan købe A5 flasken på danske/europæiske hjemmesider?
  Jeg vil helst undgå at betale told/moms for den :)

  1. Nej det ved jeg desværre ikke. Tror kun man kan få den der indtil videre, men skriv evt og spørg dem :) Jeg skulle ikke betale told for min, men måske jeg bare var heldig… knus Emily

 3. Linket til elastikkerne virker ikke rigtig, og jeg vil viiiirkelig gerne vide, hvor man kan købe dem (udover FitnessDK)? :)

  1. Av hvor irriterende. De har dem også i Matas og hos mange frisører og ellers kan du Google Blax hårelastikker :) Klem Emily

 4. Hvorfor opretter du ikke en funktion på bloggen, hvor vi læsere kan købe alt det du ikke bruger – også sko og tøj mm :-)
  Har faktisk set at andre blog-damer har det….
  Hilsen Carina