Læseklubben

safranfoer1_zpsjcudpxwa

Så er mit hovede efterhånden helt ovenpå efter hjernerystelsen sidste år og noget jeg har savnet i den mellemliggende periode, er for alvor at læse og ikke mindst vores læseklub her på bloggen.

Vi mangler stadig at diskutere november måneds bog, Ekstremt højt og utrolig tæt på (som jeg nåede at anbefale lige inden jeg slog hovedet), så det gør vi søndag d. 28. februar. Og i næste uge løfter jeg sløret for marts måneds bog, sådan at I har god tid til at skaffe den.

Jeg glæder mig til at læse med jer igen :)

safranfoer7_zpsmzyg74kf

 

(Visited 1.455 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

    1. Så hyggeligt at høre Mette :D Og ja, den er virkelig dejlig og finurlig læsning. Klem Emily

  1. Ih, jeg glæder mig til at læse dine kommentarer til ‘Extremely Loud and Incredibly Close’. Jeg har selv læst bogen tilbage i december måned, og det var virkelig en god læseoplevelse :-)

    1. Så dejligt at høre, glæder mig også til at ‘snakke’ med jer om den :) Knus Emily

  2. Åh jeg er normalt ikke med i din læseklub, da jeg ikke læser bøger i hverdagen (der ikke er fagbøger altså :-) Men nu har jeg lige været på ferie, og har netop læst denne her fantastisk fine, søde og sørgelige bog . Så jeg glæder mig til at være med denne gang :-)

    1. Jeg synes faktisk det er en rigtig fin oversættelse, så tag den på det sprog du er mest komfortabel ved. Men har du mod på at læse den på engelsk er originalsproget altid værd at foretrække :) Knus