Vind: MyFlavour karaffel

annonce-u-baggrund11myflavour5

Jeg er ret glad for at give mit daglige postevand delikat smag ved at tilsætte frugt, grønt og krydderurter. På den måde synes jeg, det går nemmere at få drukket nok og så skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide, at det ser pænt ud samtidig.

Så jeg blev meget begejstret, da jeg så Eva Solos nye MyFlavour karafler, der er lavet lige akkurat til det formål: At give drikkevandet fin smag og samtidig holde styr på og vise de pågældende smagsgivere frem, takket være spyddet, der går ned igennem karaflen.

Se hvad jeg foretrækker som smagsgivere og hvad karaflen også kan bruges til nedenfor :)

Vind en MyFlavour karaffel
Jeg har fået lov at sætte en MyFlavour karaffel på højkant til hele 3 heldige læsere. Alt I skal gøre for at være med i lodtrækningen, er at lægge en kommentar til dette indlæg inden på fredag d. 8. april kl. 16.

Vinderne får direkte besked pr. mail.

myflavour3

PINK DREAM
Hindbær, brombær, rødbede og vandmelon er alletiders kombination, der ikke bare smager lækkert, men takket være rødbeden og bærrene også får den fineste rosa farve.

Lad gerne vandet stå at trække et par timer i køleskabet eller natten over, inden det drikkes.

myflavour4

AQUA EXOTICA
Denne mere eksotiske variant er min alleryndlings for tiden. Måske fordi den minder mig lidt om Bali. Ananas, kokos, lime, mynte og kiwi. Så godt og forfriskende.

Man kan i øvrigt sagtens fylde nyt vand på og lade det trække igen et par gange, uden at behøve at skifte smagsgiverne.

En anden favoritvariant er pink grape, mynte og ingefær.

myflavour1myflavour2

Sien sørger for at der ikke kommer løsdele ned i glasset og så er karaflerne drypfri.

myflavour7

Hvis man er fræk, kan man også bruge karaflen til mikse drinks i og således sætte mynte og lime på spyddet til mojitoen eller som her lade gin og tonic trække med agurk, brombær og citron for en ekstra raffineret gin & tonic.

Og så er det også en praktisk måde at have drinks med to go hvad end de skal med i parken eller på altanen, nu hvor vejret (forhåbentlig) snart bliver til den slags :)

myflavour8

 

(Visited 2.179 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

360 Kommentarer

 1. Ejj hvor lækkert. Den kunne jeg godt tænke mig at have med på studiet hver dag :)) også på en dejlig sommerdag, som jeg ser meget frem til om ikke såå lang tid!

 2. Det er lige præcis sådan én jeg har ledt efter, så det ville være skønt at vinde én :)

 3. Det er da bare en genial idé. Måske man skulle anskaffe sig sådan nogen til døtrene også. Vandet ryger nemmere ned, når der er smag i.

 4. Åh ville elske at vinde sådan en kande! Jeg selv synes også det der så fint ud med frugterne i vandet :-)

 5. Sådan en fin karaffel gad jeg godt eje. Så skal jeg bruge nogle af alle de lækre bær, jeg altid får fra mine bedsteforældre. Mmmh :)

 6. Jeg laver hverdag citron-ingefærens i en stor, ikke så yndig, ikea kop, så sene karaffel ville passe perfekt ind i mit køkken! :)

 7. Lige sådan en jeg har ventet på :)
  Krydser fingrer for den bliver min <3
  Dina

 8. Lækker nyhed – den karaffel er lige hvad jeg mangler!! Jeg elsker kombinationen af citron, mynte og ingefær i mit vand og drikker det hver dag – jeg må helt sikkert have fingrene i denne karaffel, så jeg kan undgå især løsdele af ingefær.

 9. DET er godt nok en fin og smart drikkedunk som jeg rigtig gerne vil vinde:-) ml

 10. Årrrh hvor har jeg forelsket mig i denne.. Pæn og praktisk!
  Jeg har selv svært ved at få drukket nok vand i løbet af dagen.. Men med denne vil der helt sikkert blive drukket meget mere vand. Og som du så rigtig nok skriver, så er det bare lidt mere lækkert når den samtidig er pæn at have med på gym ;)

 11. JAAAA!!! Det er lige præcis sådan en jeg mangler i min hverdag for at undgå saftevand og sodavand, som er blevet en dårlig vane. Jeg krydser fingre for at en af dem bliver min

 12. Det ser super lækkert ud, elsker at tilsætte vandet noget smag. Og super praktisk at den er til at have med på tur når det gode vejr nu er på vej ;)
  Ville elske at vinde sådan en karaffel.

 13. Jeg synes det er sådan en fed idé med et spyd der holder på frugten (eller hvad man nu propper i). Jeg har selv en karaffel fra eva solo (eller er det trio?) som jeg er glad for men der samler alt frugten sig jo nærmest på bunden. Så fedt at de har lavet dette. Lige meget hvad skal jeg have fat i sådan en til sommer med alle de friske danske bær der kommer!

 14. Hvor er det en lækker måde at servere vand på! Og så er den er så fin at se på :) Krydser fingre og tæer på at jeg bliver én af de heldige ;)

 15. Jeg vil elske at vinde sådan én – det vil gøre det lettere, at få drukket de 2-3 liter vand om dagen! :-)

 16. Åh den ville være perfekt her i speciale tiden. Så kunne jeg måske få byttet et par af de mange kopper kaffe ud med noget mere lækkert!

 17. Det ville da bare være en super lækker måde at komme igang med at drikke noget mere vand og samtidig nyde den kommende årstids lækre frugter! :D

 18. Sikke en genial designer-genistreg Eva der har begået. Den vil jeg gerne vinde og gøre reklame for.

 19. Wuhu, endelig en mulighed for at prøve smag med vand, som jeg har set SÅ mange steder, men aldrig selv har fået prøvet endnu :-D

 20. Iih hvor er den smart og lækker! : D
  Jeg er gravid og skal sørge for at drikke endnu mere vand end normalt – det har jeg heldigvis intet i mod, men det ville da være lækkert at kunne pifte det op engang imellem : )

 21. Årh den kunne jeg godt bruge! Den ville være så meget nemmere at lave lækkert vand

 22. Vildt lækker præmie! Er heller ikke selv så god til at få så meget vand ned i løbet af en dag ;-)

 23. Åh, hvor lækkert! Billederne rykker lige sommeren tættere på. Sådan en gad jeg da godt være heldig at vinde! :)

 24. Det var da et genialt koncept! Sådan en flaske blev jeg da gerne den glade ejer af – og tak for de gode forslag til smagsgivere :)

 25. Det er smart og løser jo problemet med at få herlighederne ud igen på smukkeste vis.

 26. Den virker super praktisk og jeg får ikke drukket nok i det dagligt, så måske den vil være en hjælp.

 27. Ej hvor lækkert!
  Har allerede deres drikkedunk, men den er ikke den mest praktiske at lave vand-med-smag i
  Den her karaffel vil helt sikkert være et hit til sommerens varme dage

 28. Åhhh sådan en ville være lækker at have med over i botanisk have til sommer fyldt med citron, agurk og mynte :-)

 29. Uh, hvor lækkert! Jeg har altid en kande vand med noget frisk og lækkert stående i køleskabet. Den kande her ville gøre det så meget nemmere og lækrere.

 30. Sådan en flaske vil gøre det lettere at håndtere min citrus-ingefærdrik, fordi sien vil kunne holde ingefæren tilbage i flasken.

 31. Elsker vand med smag, men har ikke mulighed for at lave det, i den drikkedunk jeg har lige nu, så ville være perfekt at vinde denne, til de lange skoledage jeg har for tiden, hvor man godt kunne trænge til et boost, hver 5 minutter;) Og genial ide, det må jeg tage hatten af for.

  Min favorit sammensætning er grøn æble, agurk og jordbær, syrligt, sødt og lige tilpas, ellers er appelsin, lime og brombær også fantastisk sammen.

 32. Endnu en fordel må være, at smagsgiverne ikke klasker sammen i bunden og ikke er til at få ud igen. Sådan en må jeg have!

 33. Jamen den karaffel er jo genial og samtidig flot at se på. Jeg krydser fingre og tæer

 34. Virkelig genial ide Eva solo er kommet med – så bliver det ingen sag at få børnene til at drikke mere vand.

 35. Jeg har kun prøvet at putte agurkskiver i (ikke så eksotisk vel), så kunne være jeg skulle begynde at eksperimentere:) Det ser i hvert fald lækkert ud og karaflen er flot, sådan en gad jeg godt have!

 36. Kunne helt sikkert få mig til at drikke lidt mere vand i løbet af dagen – ville jeg virkelig gerne vinde! :-)

 37. Sikke en fin karaffel :-) Den kunne jeg godt tænke mig at bruge på min nye terrasse!

 38. Jeg skal starte på mit første voksenjob om en måned, og det kunne da være dejligt, at starte med sådan en fin flaske på skrivebordet ;)

 39. Den kunne godt være et kæmpehit de kommende måneder på altanen i selskab med specialet

 40. Ej hvor smart. Sådan en bliver jeg da nødt til at eje. Jeg håber virkelig, jeg vinder den :)

 41. Som yderst fattig grundet et halvt års fantastisk jordomrejse og snarlig nyindflyttet på Østerbro (meget heldig jyde, der har fundet et sted at bo, ih!) vil jeg enormt gerne tilføje sådan en fin kande til nogle af de få ejendele, jeg i øjeblikket har. Men hvem har også brug for stole, når man kan få vand med smag? Måske kan jeg oven i købet bruge den dekorativt, da mad og kedelige ting som toiletpapir desværre er større nødvendigheder end pæn indretning…

 42. En rigtig lækker og tilmed yderst praktisk genstand – jeg er fan! Jeg drikker slet ikke (nok) vand i dagligdagen, og selvom der ingen undskyldning er for dette, så ville det da være rart med en lille hjælper, der kan gøre det mere attraktivt at holde væskebalancen stabil ;-)

 43. Hvor er den smart! MyFlavour Karaffel kommer helt klart på min sunde ønskeliste :-)

 44. GUD, den ville jeg elske! Især efter at have set disse billeder: dine billeder er altid vanvittig flotte, indbydende og delikate.

 45. Prøver lykken i din fede konkurrence!
  Jeg har for nylig købt den fede karaffel, kan varmt anbefale den ;-)
  Grunden til at jeg deltager i konkurrencen er, at jeg vil forære den til mine forældre i gave, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. De er der altid for mig og støtter mig i alt hvad jeg laver.
  Tak for en inspirerende blog, som jeg nyder at følge!
  Mvh Louise

 46. Hvor er den bare flot og enkel i design! Lige sådan en kunne forskønne den nye lejlighed, som jeg snart skal flytte ind i – og så perfekt til sommer med alle de bær og frugter. Jeg krydser også fingre ;)

 47. Wooow – den ville jo være fuldstændig perfekt at have med i tasken, når jeg skal sidde oppe på uni med snuden i bøgerne! Føler mig heldig i dag ;-)

 48. Det er da en genial opfindelse, jeg krydser fingre for at den kommer med mig rundt i cykelkurven hele sommeren!

 49. Det var dog en genial opfindelse, hvorfor mon den ikke er blevet opfundet for længst? Specielt er jeg fan af den lille si, da jeg hører til dem, som ikke kan fordrage, at der flyder små frugtstykker og deslignende rundt i vandet. Det ser superflot ud og giver en god smag og farve. Men jeg kan bare ikke have, fornemmelsen af at få små “klumper” i munden, når jeg drikker vand.

 50. Ej hvor smart! Jeg øver mig også i at drikke mere vand, så den her kunne jeg da godt tænke mig at vinde og bruge dine forslag som inspiration :-)
  I øvrigt har jeg fulgt med et stykke tid, men har vist aldrig rigtig kommenteret, så jeg vil bare rose dig for din superhyggelige og positive blog :)

 51. wauw det ser lækkert ud, så får man jo virkelig lyst til at drikke vand. håber jeg er den heldige

 52. Ih, en lækkert giveaway.
  Den karaffel vil jeg da supergerne vinde. Både så jeg kan noget lidt lækrere vand med på farten end blot flaskevand og så jeg kan lave lækre drinks til skovtur med kæresten til sommer :)

 53. Det er smart! Jeg kunne virkelig godt bruge noget som kunne anspore mig til at drikke mere vand. Opdager sommetider kl 15 at jeg kun har drukket to kopper kaffe siden jeg stod op. Ikke så vakst.

 54. Det er netop sådan en jeg mangler! Jeg kan bare ikke få drukket de obligatoriske to liter vand, da jeg ganske enkelt ikke bryder mig om smagen af vand, og ja, vand smager altså af noget, selvom jeg altid skal høre for at det er noget pjat! ;)

 55. Det er mega smart med spyd og si, så er der ligesom styr på, det som ligger i flasken og det flyder ikke op og kommer i vejen når man drikker

 56. Sådan en karaffel har jeg manglet! Krydser fingre for at jeg vinder :D

  Rigtig god dag :)

 57. Aj hvor ser det bare godt ud, ville jeg ikke have noget imod at eksperimentere med :)

 58. Jeg har lige fået øjnene op for vand med smag, så det er en vildt lækker konkurrence!

 59. Jeg er vild med Eva Solos design! Den fine karaffel kunne helt sikkert gøre det nemmere at huske postevandet :)

 60. Gin og Tonics er mine absolut favorit drinks, så det skulle helt sikkert prøves af! ;)

 61. Den karaffel vil være helt perfekt, til når min veninde og jeg skal holde 25 og 27 års fødselsdag her i april. Så bliver alle de andre damer misundelige :)!

 62. Åh hvor smart og så er den også frygtelig fin. Kan allerede se den for mig på bordet, dækket med lækre salater og dejligt kød fra grillen os så med en skøn flaske vand med dejlig smag.

 63. ej ej ej det er lige mig! Jeg står hver morgen og gør det i min almindelig plastisk (genbrugsvenlige) flaske, og det ser på ingen måde lige så fancy ud :-))))

 64. Sådan én vil jeg så gerne vinde!! Er sikker på, at jeg kommer igang med at drikke nok vand, hvis jeg har sådan en smart en :D

 65. Jeg så faktisk denne for første gang i en butik i weekenden. Jeg synes den er såååå smart – den står pt på min ønskeseddel, men det kunne da være dejligt at krydse den af og få en før-fødselsdagsgave

 66. Jeg så faktisk denne for første gang i en butik i weekenden. Jeg synes den er såååå smart – den står pt på min ønskeseddel, men det kunne da være dejligt at krydse den af og få en før-fødselsdagsgave

 67. Jeg lavede også vand med mynte, blåbær og agurk igår.. MUMS!
  Men det spyd dér… og filteret. Det er jo genialt!

 68. Smart med spyddet, så det faktisk er til at tage det hele op igen. :) Sådan en lækker sag vil være skønt til specialekontoret, så vandet bliver ekstra dejligt.

 69. Wauw, hvor er er det genialt!
  Ser så flot og indbydende ud. Sådan en ønsker jeg mig :-)

 70. Lækkert at det kan gøre det lidt mere spændende at drikke vand! (og ærligt ser den sidste bedst ud – vand – AKA. GinTonic…)

 71. Den er jo perfekt til de (forhåbentlig) kommende forårsdage og sommeraftner på terrassen :-)

 72. Sikke smukke de er! Og lækkert ser vandet ud :). Sådan en ville jeg meget gerne have.

 73. Sådan en gad jeg godt vinde! Jeg er især hooked på idéen om at bruge den til drinks til sommer, når vejret bliver til at tage på skov- eller strandtur :-)

 74. Den ser virkelig smart og lækker ud, sådan en vil jeg elske at have i køleskabet til sommer, med citrus og mynte i :)

 75. Nu har jeg kigget på den så mange gange, så det ville være perfekt hvis det endelig kunne blive min! :-)

 76. Wauw, hvor er den bare fin! Ville elske sådan én :) Jeg kommer gerne lidt citron i mit vand, men skal da helt sikkert prøve “hindbær, brombær, rødbede og vandmelon” kombinationen! X

 77. Wow, overlegent design! Simpelthen en genial idé – “Smuk” blev lige (netop) kærester med “praktisk” og det ser ud til at skabe fantastiske muligheder :)

 78. Lækker konkurrence! Der skal helt sikkert laves drinks i den fine karaffel til sommer, hvis man vinder!

 79. Hvor er de fine. Jeg har flere gange været inspireret af dine indslag om vand med smag men har endnu ikke fået taget mig sammen til selv at afprøve det. Men sådan en karaffel kunne nok hjælpe mig på vej ;-)

 80. Er lige blevet mor for 2 uger siden, så jeg har et kæmpe væskebrhov dagen igennem… Og det må jo gerne smage dejligt og være smukt at se på!

  Det er bare en anelse mere lækkert og tilfredsstillende end at nappe et glas vand direkte fra hanen. <3

  Så jeg krydser bestemt fingre for lidt held i denne sammenhæng.

  Kærligst
  /Mette

 81. Kære Emily
  Tak for altid dejlig læsning og inspiration fra din blog.
  Går straks igang med at eksperimentere med dine forslag og ville nyde at have dem i de fine flasker;) God dag…..
  Mange hilsner Kirsten

 82. Åh jeg elsker når ord som æstetik og praktisk kan bruge sammen om et produkt – den er godt nok smart, og vil helt sikkert blive brugt dagligt :)

 83. Åh sådan en mangler min kæreste og jeg til vores køkken! Hvor er det smart med spyd indeni og si. Jeg plejer ta lave det i plastikflasker, altså vand med med frugt/grøntsager, men vil gerne skifte til glas :-)

 84. Som sygeplejestuderende er der ofte fuld knald på, jeg står tidligt op jeg kommer sent i seng.
  Der er mange gøremål i løbet af en dag, og med en MyFlavor karaffel fra Eva Trio, vil det forhåbentlig blive lettere at huske at få drukket i løbet af dagen, mens jeg er på farten :)

 85. Ååååh hvor er de fine! Sådan en kunne være lækker til sommeren fyldt med dejlige bær :)

 86. Sikke en lækker karaffel! Den ville unægtelig gøre det lidt nemmere at få drukket nok vand i løbet af dagen :-)

 87. Jeg er simpelthen så dårlig til at huske at drikke vand, fordi jeg meget, meget sjældent føler tørst. Men hvis jeg havde sådan en karaffel stående med flotte og indbydende frugter og urter, tror jeg bestemt, jeg ville drikke vand noget oftere! Knus og tak for en god blog!

 88. Når jeg laver vand med smag er det altid bare med citron eller lime – men efter at have læst dette indlæg skal jeg da vidst til at eksperimentere lidt mere med de forskellige smagsvarianter! :)

 89. Hvor er den fin. Og virkelig smart, så man ikke skal bøvle med at banke det sidste ud af bunden som når man tømmer almindelige kander :-)
  Krydser fingre :-)

 90. Jeg er også blevet ret lun på de karafler – ikke nok med de tilsætter vand lækker smag, så ser de altså også bare drønt godt ud med pænt indhold i! :-))

  Hav en dejlig dag!

  Kh. Freja

 91. Kunne være rigtig god at vinde! Jeg er så dårlig til at få drukket nok i løbet af dagen, men er vild med vand med smag.

 92. Den er kort sagt genial. Det er lige sådan en som mig (fuldtidsstuderende) der mangler for at få hverdagen til at køre rundt. Det er næsten lige før at den skal have en nobelpris ;)

 93. Den ville passe godt ind i mit køleskab med lime, massere af mynte, agurk og gin – klar til at blive indtaget på en forårsklar og solskinsberiget terrasse med min søde roomie :-)

 94. En smuk og tillokkende måde at skifte filterkaffen ud med dejlig, velsmagende, dansk vand i løbet af de lange dage på kontoret :-)

 95. Super lækkert! Det skulle nok kunne hjælpe mig med at få drukket noget mere vand i løbet af dagen:-)

 96. Ih, jeg sad og pegede på dem i går i et blad – tror hellere min kæreste vil have noget andet for pengene, så det ville være en dejlig lille gave. Jeg drikker alt for lidt vand!

 97. Jeg er simpelthen en skovl til at få drukket nok vand i løbet af dagen – og det er så dumt først at indse det, når hovedpinen HAR meldt sig – så jeg krydser fingre for, at MyFlavour bliver min, og at den kan hjælpe med at gøre vandtrangen mere indbydende.

 98. Det er da så smart! Jeg øver mig virkelig i at drikke en masse vand, og en karaffel som denne ville da gøre opgaven noget sjovere :)

 99. Hvor er det fint. Den må da kunne få mig til at drikke noget mere, det ser super indbydende ud

 100. Åh jeg har længe overvejet at anskaffe mig netop denne smarte karaffel :-) så jeg krydser i den grad fingre!

 101. Jeg er ikke god til at få drukket vand nok, så jeg håber denne fantastisk smarte vand karafel kan få mig til at nyde vand fremover. Det er simpelthed genialt tænkt og smukt samtidigt. Jeg håber og tror på held.

 102. Det ser lækkert ud – den kunne jeg godt tænke mig at kickstarte foråret med!

 103. Ej, hvor ville den pynte fint på mit skrivebord på arbejdet – så ville jeg uden tvivl få drukket alt det vand, som jeg glemmer i løbet af dagen. Krydser fingre! :)

 104. Det ser rigtig lækkert ud! Har tidligere kommet lidt mynte i mit vand, men jeg er klar på at gå all in!
  – og du har ret i, at det ser noget så fint og farverigt ud ;-)

 105. SÅ fin jo. Og tror faktisk, at den også ville hjælpe mig med at få drukket lidt mere i løbet af dagen :)

 106. Uhhh.. Jeg drikker alt for lidt vand i hverdagen. Det ville jeg klart gøre mere i, hvis jeg havde sådan en fin og lækker vandkaraffel! Den ville ovenikøbet pynte flot på mit skrivebord på kontoret.

 107. Genialt designet! Kan helt sikkert hjælpe mig med at gøre det lidt sjovere at få drukket nok vand hver dag :-) Krydser fingre for at jeg bliver en af de heldige vindere! Og tak for en dejlig blog :-)

 108. Hej Emily,

  Jeg ville elske at vinde den flotte vandkaraffel. Er nemlig blevet helt afhængig af vand med smag. Desværre bliver det bare ofte lidt citron klemt i vandet fordi jeg ikke har en smart kande at have det i. Denne er jo helt vildt smart og specielt til altanen og de lyse aftener vi går i møde :)

 109. Hvor er den smart – og dekorativ.
  Og så vil min mand synes det er et hit – for i følge ham, skal vi kun have Eva Solo produkter i køkkenet ;-)

 110. Mmmhh hvor lækkert og smart! Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal jeg helt sikkert prøve varianten med bær og rødbede, det ser fantastisk ud.

  KH Kathrine

 111. Ih hvor er de fine! Jeg ville elske at pynte forår og sommer ekstra meget, med sådan en fin multikaraffel☺️

 112. Har lige læst en artikel i Femina om at drikke mere vand og for at det skal blive mere lækkert og indbydende så kunne man komme frugt og grønt i f.eks. mynteblade, appelsin og lime og det lyder da bare fantastisk lækkert, nu mangler jeg bare en vandflaske så jeg kan komme i gang :-)

 113. Den ville være dejlig at have til sommer, så kan man bruge alle sine bær, grøntsager og frugter fra haven., og lave sin helt egen vand med forskellige smage. :)

 114. Ih hvor er det lækker og helt perfekt når de daglige 3 liter vand skal indtages og nogle gange med besvær :-))))
  SÅ jeg krydser for at jeg er den heldige vinder af denne geniale udgave.

 115. Hvor genialt! Ville være ideelt til sommerens varme eftermiddage på altanen i vores nye lejlighed :)

 116. Denne flaske kunne helt sikkert få mig til at drikke lige lidt mere vand i løbet af dagen :)

 117. Virkelig fed konkurrence! Jeg har aldrig smagt vand med “smag” før, men jeg har længe haft lyst til at prøve det ud, så jeg krydser fingre :-)

 118. Den er så fin! Jeg så den sidst jeg var inde i Inspiration og tænkte, at den måtte jeg bare have – der er bare lige ét problem, og det er, at jeg er studerende, der kun får SU, så det er ikke lige der, jeg prioriterer mine penge.

 119. Wow, fantastisk ide! Ville elske at have sådan een i køleskabet – krydser fingre for at jeg bliver en heldig vinder. Jeg plejer egentlig ikke at være så glad for at komme en smag i min vand, men det er nok fordi citronskiven er blevet lidt for gammel. Hvis jeg vinder skal jeg prøve “Pink Dream” og er sikker på det bliver en favorit :D

 120. Denne præmie vil gøre mine sommeraftener i haven perfekte. Dejlige kombinationer du foreslår! Krydser fingre for at kunne prøve dem

 121. Den er jo en genial ide, I love it!

  Den vil jeg meget gerne vinde og ville bruge hver eneste dag!

 122. Sikke en fin ide! Så bliver det ikke nemmere at gøre drikkevandet lidt mere spændende ;)

 123. Har tidligere haft en drikke dunk med si, så jeg kunne drikke te af den, men at der er en stang i, dét er smart!

 124. Uhh! Det kunne være en god måde at få noget mere vand ned. det synes jeg er SÅ svært :-)

 125. Det ville være alt for lækkert og pænt med sådan en! Det ville jeg blive super glad for ❤️

 126. Den vil jeg gern vinde! Jeg drikker rigtig meget vand, og dette ville være lækkert at prøve. Især de varme sommeraftener, med grill og hygge i parken.

 127. Håber jeg vinder! Så vil det helt klart blive mere spændende at drikke vand, der kan være ret så kedeligt en gang i mellem

 128. Denne karaffel er både elegant, supersmart og multifunktionel – hel perfekt! Ville være skønt at vinde den :)

 129. Ser for mig at den vil passe perfekt på bordet i min nye københavner-have, når veninderne kommer forbi til GT aftener til sommer <3

 130. Jeg elsker vand med frugter og grøntsager i, så jeg ville elske at have denne karaffel med mig på farten.;)

 131. Jeg kæmper også med at få drukket nok, så denne fine karaffel ville være perfekt til at gøre vandet lidt mere spændende :)

 132. Sikke en fin idé! Sådan en fyr vil da helt klart inspirere til at få drukket noget mere vand

 133. Ville elske at kunne skabe flavour full vand :D Det vil gøre det nemmere, at komme op på de anbefalede 2-3 liter pr. dag.

 134. Drikker alt for lidt vand men med sådan en her hvor det kan komme til at smage af ens yndlings frugter er jeg sikker på det vil være lettere at få drukket den daglige mængde vand.

 135. Kunne være så lækkert at vinde! Har lige for tiden et infused water FLIP! :D

 136. Flytter til Århus om lidt og vandet smager bare ikke så godt som i Stockholm. Måske er man vand snob!

 137. Jeg elsker kombinationen af ingefær, mynte, appelsin, lime og citron.
  Nogen gange nøjes jeg med en enkelt slags citrusfrugt.

 138. Den ville være helt perfekt at tage med på studiet, bare for at få lidt ekstra farve og smag på en lang dag på læsesal.

 139. Åh, sikke en herlighed og uanede mængder lækre kombinationsmuligheder. Jeg ville elske at teste dem med blåbær-mynte, citronmelisse-jordbær og så videre og så videre…. :-)

 140. Ej, hvor ville den passe godt i min taske, når jeg er på farten. Det er også en anelse kedeligt, at drikke normalt postevand i skolen, derfor ville det friske det hele lidt mere op med denne karaffel. Jeg krydser alle mine fingre :-D

 141. Det var dog et genialt koncept! Jeg skal da klart prøve din “Pink Dream” hvis jeg er en af vinderne! Det lyder alt for lækkert, og ser samtidig super fint ud. Mmmm.

 142. DEN gad jeg godt vinde! Jeg er i gang med at samle sammen til at flytte hjemmefra til sommer, men en karaffel er der endnu ikke i kassen.

 143. Genial flaske og SUPER med alle fif’ene – rødbede havde jeg slet ikke tænkt til vand. Og ja det gør det meget lettere at drikke masser vand når øjet også frydes samt ganen overraskes.

 144. Åh så lækkert :) ville elske at vinde og lave en med kiwi, lime, jordbær og mynte. Mums!

 145. Hvor er det bare en fantastisk karaffel. Kan godt forstå du er vild med den. Ville så gerne være den heldige vinder :-)

  Kristine