Happy b-day D-man

dman1

Hvis I følger med på Instagram eller Snap (emily.salomon) – eller her på bloggen for den sags skyld, har I nok set, at den gode Drømmemand har fødselsdag i dag. Jeg går nok en kende mere op i fødselsdagsfejring end han gør (jeg vågnede kl halv seks i dag, fordi jeg glædede mig så meget), men skal nok få lært ham det med tiden ;)

Men hvem er han egentlig ham Drømmemanden? Altså udover at være min drømmemand selvfølgelig :) Det kan I se lidt mere til i filmen ovenfor. Hvis I har lyst selvfølgelig.

OG så er hans butik, Packyard i Elmegade, skisme blevet nomineret som Byens Bedste i kategorien Herremode i AOK’s Byens Bedste 2016. Vi er SÅ glade og stolte :) Og lidt benovede over at være med i et ret tungt felt, der bl.a. tæller Mads Nørgaard og Wood Wood.

Vi bliver mega glade, hvis I har lyst til at stemme på Packyard. Som I helt  overstadigt glade! Man kan stemme lige her eller via SMS ved at skrive BB16 PAC til 1929 (husk mellemrum mellem BB16 og PAC). Tak <3

dman2

 

(Visited 2.902 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Ej, hvor spændene at se! Jeg bliver helt nysgerrig på, hvor I er rendt ind i hinanden henne ;)

  2. Stort tillykke :-) Vildt hyggeligt fødselsdagsbord … Og rigtig flot video, der er lavet :-) Kh Maiken

  3. Tillykke med ham! Han virker jo lige så sympatisk som du gør! :)
    En stemme er sendt i jeres retning!

  4. Stort tillykke med ham! Ham kan du godt være stolt af! I er to seje mennesker, og du Emily er en kæmpe inspiration for mig, så tak for dig <3

  5. Guuuuud. Vi har jo aldrig set ham uden hat på. Blev helt overrasket og kunne nærmest ikke kende ham. Tillykke til ham og Jer!

    PS Ham og mig er jo faktisk jævnaldrende….. Har han ikke nogle singlevenner, der kan sendes i min retning ? ;-)