Et værdifyldt tilbud

annonce-u-baggrund11
www.wetouch.dk mail@wetouch.dk +45 3920 2224

Nej, jeg har ikke skrevet forkert i overskriften. For selvom tilbuddet rigtig nok også er værdifuldt, så er det man kan købe for det, ladet med fine værdier og det er dem, jeg helst vil tale om. Og så vil jeg i øvrigt meget gerne kunne sporte pandehår som modellen ovenfor. Men det er en helt anden historie…

For lige nu skal det handle om at forkæle en kvinde man holder af med et smukt og meningsfuldt Essence-armbånd fra Pandora og det endda til en ekstra fin pris. Se mere her eller køb et armbånd til en kvinde i dit liv her. Tilbuddet gælder til og med på søndag d. 8. maj.

Jeg har selv købt et armbånd med værdien ‘Health’ til min mor. Hun har gennemgået flere store sygdomsforløb de seneste år og jeg ønsker sådan for hende, at hun kan gå en sund og sygdomsfri fremtid i møde. Måske det lille armbånd kan hjælpe med at beskytte hende. Det håber jeg.

Som I nok har lagt mærke til, så har jeg stort set altid mit eget Essence-armbånd på (ellers se her, her og her). Mit har værdien ‘Positivity’ sat på og det er et mantra jeg også har tatoveret på armen (‘La vie en rose’). Og jeg efterstræber og øver mig virkelig i at se livet ‘gennem de lyserøde briller’. Derfor kan jeg godt lide at have armbåndet på, både som en reminder, når det hele er knapt så lyserødt, men også som en påmindelse, om at jeg har den rette tilgang, når alting rent faktisk er godt.

pandoratour2

 

Husk at I stadig kan nå at tilmelde jer til The Pandora Tour på søndag – et skægt og stilfuldt kassecykelløb med et godt formål rundt i de københavnske gader. Efterfulgt af picnic og præmier i Østre Anlæg. Tror det bliver mægtigt rart.

Min mor har vraget mig og cykelløbet til fordel for en tur i sommerhus (velfortjent og forståeligt, ingen sure miner herfra), så jeg deltager i stedet med en anden dejlig kvinde (og mor) i mit liv, nemlig sødeste Anne au Chocolat.

Og så er jeg også en del af den jury, der udvælger hvilke teams der vinder de forskellige præmier. Glæder mig helt vildt til en hyggelig dag med cykelløb, picnic og hygge i det (forhåbentlig) dejlige vejr <3

OG så har vi også fået trukket vinderen af en billet til The Pandora Tour inkl. cykellån og frokostbokse. Trommehvirvel…. Den heldige er Line V., der får direkte besked pr. mail.

 

(Visited 1.655 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg har Appreciation på mit Essence armbånd for at minde mig selv om, at jeg skal huske at værdsætte det, jeg har! Som så mange andre er jeg slem til at fokusere på det, jeg “mangler”, men med den lille reminder i form af et smykke, jeg bærer hver dag, bliver det lettere at huske på. :D

    http://satinawandel.dk