Ugens udfordring – update

emily

Jøsses! Sidste uges udfordring gik ikke særligt godt i min lejr. Altså jeg gennemførte og spiste kun noget med sukker i lørdag aften, hvor vi var til middag hos min kærestes familie. Så i alt 6 dage helt uden sukker. Så langt så godt.

Men udfordringen faldt sammen med, at jeg blev ramt af årets første høfeberanfald OG en solid omgang PMS, så jeg var generelt helt ved siden af mig selv og havde en voldsom trang til søde sager. Altså mere end sædvanligvis.

Så for at være helt ærlig kunne jeg ikke mærke den effekt, jeg havde håbet på. Mine høfebersymptomer slørede billedet og jeg var bare træt.

Nå, men nok klynkeri for jeg har om ikke andet fået blod på tanden til at gøre det en anden gang. OG så er jeg blevet vænnet af med at spise slik/chokolade hver aften og det vil jeg prøve at holde fast i. Altså ikke at det ikke må ske af og til ;)

Men jeg er spændt på at høre, hvordan det gik for de af jer, der legede med?

english2lyse

An update on last weeks challenge that didn’t go that well for me. On the bright side I managed to do 6 out of 7 days without any sugar at all. But I had PMS and hay fever season just started for me as well so I just felt tired (and a little angry) and had crazy sugar cravings (much more than usual). I guess I’ll try it again another time, to get the desired effect.

nosugar

Jeg er generelt glad for de her banditter (især med saltkaramel og havsalt) og de redede mig altså for alvor i sidste uge, når jeg havde lyst til noget sødt.

easter

I skulle have set mit ansigt, da jeg havde de allervildeste sukkercravings og fik to gange påskeæg i sidste uge. Vidste ikke om jeg skulle grine eller græde…

Nu er begge smagt, dog med streg under smagt. For jeg er trods alt blevet mere moderat mht. mit sukkerindtag, så jeg vil helt bestemt tage sådan en uge i ny og næ for lige at ‘nulstille’ :)

 

(Visited 2.073 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Det gik virkelig ikke ret godt for mig.. nåede vist kun 1 dag uden, men til gengæld så var det noget mindre end det kunne være.. endte med at spise en hel pose lakrids.. men det holdt også hele ugen, hvor normalt ville den kun holde 1, max 2 dage..

  1. Lyder nu heller ikke som om det gik så skidt endda ;) Nok en meget sund øvelse at være lidt mere bevidst om det af og til :) Klem

 2. Hej Emily. Du skulle prøve den lakerol variant med ingefær og citron. De er altså også vildt gode. God aften fra Tanja

 3. Det gik nogenlunde godt. En rabarbermuffin nogen havde været så ufine at medbringe til et sent møde tirsdag (her rakte min viljestyrke ikke), og lidt slik til tømmermændssøndag blev det dog til. Og NØJ, hvor det krævede fokus!

  Helt klart en sund og god øvelse, når man som jeg er en slikmund, og jeg vil prøve at tage endnu en uge, hvor der kun er slik/kage i weekenden.

 4. Ja jeg synes virkelig også det var en hård omgang at komme igennem. Klarede det nogenlunde bortset fra en sen eftermiddagschokolade, fredagsmorgenmaden på job og så hjemmelavede thebirkes søndag.

  Vil helt klart være opmærksom på, hvor meget sukker jeg får spist fremover. Nogen gange sker det jo uden at man rigtig tænker over det. Det er i virkeligheden det sukkerindtag jeg er mest træt af. Ikke den mørke chokolade eller det hjemmelavede stykke kage, men alt det sukker der gemmer sig i fx yoghurt og så de der gange, hvor det for mit vedkommende i virkeligheden bare er travlhed og trangen til at spise noget lækkert der overmander i stedet for nydelsen.

  1. Jeg kunne ikke være mere enig Camilla. For jeg vil heller ikke være foruden de gode og lækre søde sager, men gerne alt det andet :) Klem og pøj pøj med det fremover.

 5. Det lyder godt udfordrende med pms og høfeber oveni.. Har du overvejet at starte på den der vaccine mod høfeber? Der hvor man får indsprøjtninger over en række år? Det er jo ikke til at holde ud at være så påvirket af pollen halvdelen af året, næsten.

  1. Ja det var en ekstra hård udfordring ;)
   Ja og nej, er heldigvis kun ramt her i starten af sæsonen (ikke græs osv i løbet af sommeren), så har endnu ikke fået overbevist min læge. Men kan være jeg skal gøre et forsøg til. Kram E