Ugens udfordring

littlethings1

Denne uges udfordring – eller rettere den der starter i morgen – er en hvor alle kan være med. Og som er hyggelig og nem. Det håber jeg I alle tilfælde. Det er en rar, lille øvelse, som jeg i perioder har været mægtig flink til, men som jeg lidt har glemt på det seneste og gerne vil i gang med igen.

Tænk på en eller flere ting du er taknemmelig over, hver aften inden du skal sove.

Det kan være små eller store ting og glædelige begivenheder, der er sket i løbet af den pågældende dag eller noget du helt generelt er glad over og værdsætter.

Og for lige at tyvstarte, kan jeg fortælle, at jeg i dag er mere end taknemmelig (og meget rørt) over at min bedste veninde har født en sund og fin, lille dreng og at de begge har det godt.

Jeg håber, I har lyst til at lege med :)

english2lyse

This weeks challenge: Think about something you’re grateful for each night before going to sleep.

It can be something big or small that happened during the respective day or something you’re thankful for in general.

Time will tell wether it’s going to be easy though. I’d like to cut back on my sugar intake (I have a serious sweet tooth) and thought it would be fun to kick it off with a week completely without any sweets to see how it affects me. If it does. 

Feel free to join me :)

littlethings2

 

(Visited 1.502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Tillykke til din veninde! :)

    Hvor er din flotte reol fra? Og jeg så også dit pæne sengebord, det der lille runde, hvor er det fra? :D

  2. Min kæreste og jeg gør det her næsten hver aften (en sjælden gang glemmer vi det). Det startede på et tidspunk i vinter, hvor der var en masse bekymring, og især jeg havde brug for at se det positive, der selvfølgelig og (stadig) var i livet. Og så er det holdt ved, og det er virkelig en dejlig ting at slutte dagen på! Så thumbs up til udfordringen og tillykke med veninden :)

    1. Sikke en dejlig vane :) Jeg tænker også at det er noget jeg vil forsøge at fortsætte med efterfølgende. Klem Emily