Ugens udfordring – update

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Mandag. Ny lightbox + mantra.

Jeg kom helt fra, at opdatere jer på hvordan sidste uges udfordring gik i går, men så gør jeg det blot nu i stedet :)

Det var – som forventet – ikke den sværeste udfordring for mig, men det var nu ret hyggeligt at huske at gøre det hver dag og også af lidt af de ting, der måske ikke nødvendigvis skal postes på diverse sociale medier (selvom mange af dem nu også havnede på min Instagram) eller bloggen. Alle billeder her er taget med min telefon.

En sød læser tippede om en rigtig cool app – Room For Thought – der netop animerer en til at tage et foto pr. dag på et vilkårligt tidspunkt, således at man på sigt ender ud med et helt særligt album. Og måske ikke med de ting man lige umiddelbart ville have valgt, men så meget desto mere autentisk.

Jeg er lige begyndt at bruge den og er meget begejstret. Hvis I kunne lide sidste uges udfordring er jeg sikker på, at den også lige er noget for jer :)

Hvordan gik det for jer med at tage et billede pr. dag?

english2lyse

A virtual update on how I did on last weeks challenge (taking a picture each day). Even though this one wasn’t that hard for me it was fun to remember to do it every day + it made me take some pictures that wasn’t solely with blog/instagram in mind. Even though a lot of them actually ended up on my instagram ;)

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Tirsdag. Is til at aklimatisere og vænne sig til Bangkok og 35 grader.

Tuesday. Ice cream to adjust to Bangkok and 35 degrees.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Onsdag. De her to huse. Er sikker på de er kærester.

Wednesday. These two houses. I’m pretty sure they’re dating.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Torsdag. Sejltur med bare ben og gult gulv.

Thursday. Boat trip with bare legs and yellow floors.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Fredag. På marked i Bangkok.

Friday. Shopping at the market in Bangkok.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Lørdag. Mellemlanding i Stockholm = Kanelbulle.

Saturday. Transfer in Stockholm equals a cinnamonbun.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Søndag. Hjemme igen. Avislæsning med hundemus.

Sunday. Back home. Reading the paper with Penny.

 

(Visited 1.664 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det gik forbløffende nemt, nok især fordi jeg var på ferie ;)

  Eneste dag jeg ikke nåede billeder var lørdag, hvor jeg kom hjem, havde lidt jetlag, ordnede praktisk ting og hentede verdens bedste hundeven fra pasning.

  1. Godt at høre Vibeke, men du skulle da have taget et billede af gensyn med hundeven ;) Kram

 2. Jeg har simpelthen misset den udfordring, men hvor er det da en god ide. Dog tror jeg allerede den går ret godt for mig, så måske jeg ikke behøver tænke så meget over det ;)

 3. Jeg elskede sidste uges udfordring! Det var så fedt, at have en daglig påmindelse om, at forevige noget skønt. Den holdt ikke helt hver eneste dag, men så tog jeg bare ekstra meget revanche de andre dage. Måske lidt snyd, men stadig rart ;)

  Forsøger virkelig at opretholde den gode vane i denne uge også. Det er mægtigt dejligt!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. ELSKER den. Og min kæreste hader den og synes den lugter af myggespray ;) Hvad kan den anden? Kram