Ugens udfordring

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne uges udfordring – eller rettere den der starter i morgen –  er for alle kaniner in spe ;)

Jeg er vældig dygtig til at spise masser af frugt. Men de der grøntsager halter det lidt mere med. I alle tilfælde i perioder. Er jeg i en af mine salatcraving-faser går det nemt at få de ‘6 om dagen’, men i andre perioder er det ikke helt så flot.

Og måske nogle af jer har det lige sådan? I den kommende uge vil jeg i alle tilfælde prøve at fokusere på at få masser af grøntsager indenbords og ugens udfordring lyder således:

Spis minimun 5 stykker grønt hver dag. I minimum 5 dage i løbet af ugen.

Så er der også lige plads til et stykke frugt (eller flere) og så har man fint ramt de eftertragtede 6 stykker frugt/grønt pr. dag.

Jeg er så småt tyvstartet i dag og har planlagt squash-spaghetti (har endelig erhvervet mig en spiralizer) og råkost som tilbehør til aftenens frikadeller

Jeg håber, I har lyst til at lege med :)

Ps. De her friske vietnamesiske forårsruller er en god måde at få masser af grønt på.

english2lyse

This weeks challenge is for all the rabbits in spe: At least 5 vegetables every day for a week. Or at least 5 days out of 7.

I’m very good when it comes to eating lot’s of fresh fruit, but when it comes to the greens I’m not that good at all. Unless I’m in a salad craving phase which happens, but not too consistently. I’d like to up my veggie intake and maybe you feel the same?

Feel free to join me :)

groslashntmarked2_zps551uwgtl

 

(Visited 1.849 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg har det på præcis samme måde, masser af frugt og knap så mange grøntsager, og det skal der altså gøres noget ved! Jeg vil derfor meget gerne hoppe med på udfordringen. :)

  2. Jeg er på! Perfekt måde at komme i fin forårsform på kombineret med lidt ekstra motion. Kan anbefale blomkålsris eller fintsnittet hvidkål stegt på panden i kokos olie – super nemt, super lækkert og en god måde at få en del grønt ind :)

  3. Tak for din virkelig skønne og inspirerende blog! Du har inspireret mig meget med tøj og valg af romaner :) Og nu grøntsager – som jeg også er dårlig til at få nok af. Må jeg spørge hvilken spiralizer du har valgt at købe? Og om du er glad for den indtil videre? :)
    Vh Trine

    1. Ej hvor er det bare dejligt at høre Trine, tak for din hyggelige kommentar :)
      Jeg har købt en fra Hemsley Hemsley på Urban Outfitters og jep, den er jeg rigtig glad for (alt der kan ‘spiralies’ kommer en tur gennem den ;)). Kram Emily